Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски хвърли бомбата на пресконференция след първата тренировка на Локо Пд. Той заяви, че очаква негови приятели от ОАЕ да инвестират в Локо Пд. Той заяви обаче, че това няма да се случи преди черно-белите да получат концесиите за Тракия и Лаута. “В момента е Байрям и те не ядат. Гладни трудно ще стигнат. След техните празници могат да ми дойдат на гости на Лаута”, заяви в типичния си стил Крушарски.

ОЧАКВАЙТЕ ВИДЕО!!!

64 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    3

    МНОГО СЕ РАДВАМ, ЧЕ ПАК ЩЕ НИ ПОЕМАТ, БРАТЯ ПО КРЪВ И ВЯРА!!! НАПРЕШ ХРАБРИ ЛАЙНОМЕТИ!”) ПУФ ПАФ И КЕНЦ……..СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФФФ!:)

  2. 7
    4

    Няколко линейки с бясна скорост поеха към…..Говедарци. Издирват г-н Крушарски.

  3. 9
    3

    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

  4. 7
    7

    Крушарски не трябваше на всеослушание да разкрива плановете си, защото жълтата сган в града ни от завист и злоба ше започнат да му правят мръсно.
    Знаем много добре, че те са царе в това отношение.Кметът е жълтур, общинарите-също…знаете ли, как ше ни се ” зарадват” сега.Както някой по-долу каза Крушарски си подготвя къщичката и причината това да става бавно е заради жълтите общинари, които правят всичко възможно да го откажат въобще да инвестира в Локомотив.Въпросът ми е, къде са тарторите, и защо Крушарски не среща подкрепа от тяхна страна? Вижте ги жълтите, че не спират да реват, като заклани прасете за стадиона им.Ние, като фенове, къде сме?

    • 7
      1

      мислиш ли, че пасмината наречена общинари може да спре нещо толкова голямо?!
      Тук става въпрос за сериозни хора с много пари и тези общинари първи ще им козируват….

      Аз обаче съшо питам – къде е “фенклуба” на Локомотив?! Защо не подкрепят клуба за концесията?! Те не желаят ли доброто на Локомотив??!! Нима мислят само за личните си интереси??!!

  5. 6
    4

    Готов съм да налея един милиард, ако гей-бандата от трибуна Джесика се изреже групово и дойде с мен на баня с налъми и големи хлъзгави сапуни. Който изпусне сапуна, ще го правя ханъма на джамията.

  6. 8
    6

    ЕДИНСТВЕНОТО УСЛОВИЕ НА ИНВЕСТИТОРИТЕ АРАБИ Е ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЛПКОТО ДА СЕ ОБРЕЖАТ И ДА ПРИЕМАТ ИСЛЯМА. ТОВА ВЕЧЕ СА ГО НАПРАВИЛИ ПОВЕЧЕТО ФУТБОЛИСТИ , КОИТО СА С ПРОИЗХОД СТОЛИПИНОВО. ПРИЗИВЪТ Е ДА ГИ ПОСЛЕДВАТ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ ИМ, ЗА КОИТО ТОВА ЩЕ Е УДОВОЛСТВИЕ- РЯЗАНИТЕ КАРАБИНИ ОТ ЛОКО-ПД , А НЕ СНЪРФОВЕ, КАКТО СЕ САМООПРЕДЕЛЯХА ПО ЕДНО ВРЕМЕ. ТАКА , ЧЕ ПЛОВДИВ ИМА ОТБОР ОТ РЯЗАНИ КАРАБИНИ С ХАЛОСТНИ ПАТРОНИ. КРУШАРСКИ Е ОСИГУРИЛ СМАЗКАТА-ВАЗЕЛИН. ТО НЕ Е НОВО ЗА ЛОКОТО.ТАКА ЧЕ НЕ ГИ БОЛИ.

  7. 14
    10

    Жълти ку*ви, след като Крушарски го обявява пред журналисти , значи наистина има нещо сигурно. Няма да се излага да обяви нещо, което не е сигурно. Това да не е Ачо от Италия. Да ви бъзика както си иска. Но, дори и това което казва да не се случи, не пречи да сте жълти ку*ви!

    • 11
      10

      И какво като го е обявил пред журналисти? Само като се сетя какви работи е обявявал пред журналисти… 🙂 . Той и за наклона го каза пред журналисти, за банда гейове също … да изброявам ли?

      • 9
        6

        Чичу Круши верно им го хлъзга много фино . Плюнчи го с 2-3 обещания за смазка и влиза гладко. След тва си измисля нови 2-3 още по – грандиозни и старите остават на заден план. От невероятна шампионска селекция, минахме на мощен Емирски инвеститор.Бухахахаха.И вярват че това е истина!!

        • 8
          5

          Това може да е повече истина от тази, че ще ви строят стадион!
          А при теб и без плюнчене влиза без проблем! Изпробвано!

      • 4
        7

        Жълт анонимник,кой от всичките боклуци дето си тръгнаха ,не беше от “гей бандата”?На тези Локо разчиташе!Кръчми ,курви,смачкване на младите футболисти,вмешателство в работата на работодателя!Кой работодател ще държи такава измет?!Ние феновете ги превъзнасяхме ,обичахме а тези тъй наречените “гей бандити” са се гаврили с любовта на хората!Кой от тях е сега играе футбол?Никой!Та Г-н Анонимнико на човека,който спаси Локомотив от разпад,продължава да изплаща задължения на знайни и незнайни президенти-крадци ,няма да плюете срещу него!Спомнете какво каза той,че ако има кой да помага Локо ще се върви бързо,ако няма ще е по-бавно та процедура!Аз съм от стар пловдивски-локомотивски род и вярвам на Г-н Крушарски!

  8. 13
    9

    Смейте се сега. Ама Крушарски си подрежда къщата много добре.
    Вече печели от Говедарци, ще продаде Езе, селекцията също е в пълен ход…
    Скоро и школа и база в Тракия ще направи….
    А вие си се смейте….

    • 7
      8

      Може ли да се организира някакъв курс. Да се науча и аз как се управлява футболен клуб.

  9. 12
    9

    Клоуни в цирк Лаута никога не са липсвали.

  10. 17
    10

    Гранде президенте! Южна Америка ти отесня. Сега намеси и байряма 🙂 Лъзгай ги по пързалката завалиите кюнлии, че от друго не разбират.

    • 3
      5

      Кога започва строежа на лайнежа?

  11. 13
    8

    Мине ли байряма, нашите хора идват. Правоверни сме. Затова ще ни купят.

  12. 12
    9

    ДА ЗАПЕЕМ ДРУЖНО ЛЮБИМАТА НИ ПЕСЕН-
    ЖЪЛТИТЕ СА В БЕЕЕ
    НЯМА ВЛИЗАНЕЕЕ
    НИКВО ВЛИЗАНЕ
    ЖЪЛТИТЕ СА ВЪВ БЕЕ
    ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕЕЕ!

  13. 6
    8

    Дъ стягъми дупарите и дъ пускъми валяцити пу нъклонъ!

  14. 11
    9

    Еее, можем да спорим, кой е по-голям шоумен Дон Крушо или Ачо Сълзата, щото вас редовно си ви пуска по пързалката Ачката!Вашият пък строи стадион Мечтите са безплатни откакто ви е яхнал и не спира да ви подава големи локуми, на които простодушните дребни душички, като теб продължават да му вярват и да му се кълнат във вечна дружба и любов.Кое от Ачмоневите обещания сте видели да става реалност, че аз не се сещам?!

  15. 11
    17

    Комсомолския секретар пак пусна една новина,ей така за смазка,и им го натресва на бежанците,леко,без да се усетят и те се превъзбуждат.Ту харжентински футболери, ту какво ли не!Ся пък инвеститори от Емирствата !!!!Цирк,цирк,цирк!!

  16. 22
    17

    На Крушо трябва да му дадат вечерно шоу по ТВ:)))

    • 17
      15

      Говори се, че е подписал договор с бтв и след оттеглянето на Слави щял да заеме мястото му. Даже е поканил ачката в екипа си и са в първото предаване ще има кадри как четири години през две седмици оня пък почва стадиона другата седмица…

      И двата отбора такива комици ги съсипаха…

  17. 24
    13

    И ся кво стана Локото ще строят а нашите кранове за говняжа нямали масло…..тъй ни каза въздесъщея Стоян кара стрямский.

    • 15
      20

      Ще строят Локото съблекалня в Говедарци

      • 7
        7

        Те кенефи нямат,пикаят и серът в храстите ти съблекални.Съблекалните са супер лукс .

      • 2
        2

        И съблекалня,да!Ботевъ2011г. и това неможете да построите Ачо,мачо и Лайначо!Подкрепени от Рачо-Простачо , Нелегалното такси,мияча на чинии ,Жоро педераста и още някоя друга олигофренията,крива тиква!

  18. 21
    13

    Простият, жълт циганин пак си избива комплексите. Манговци без стадион, най-добрите отбори в света са спонсорирани именно от Емирствата. Барселона, ПСЖ, Ман сити …. ще спра да изброявам, че циганските ви жълти кратуни ще експлодират от комплекси хахаха

    • 12
      13

      Хахахахаха ще ви спонсорират малко след мача с Бока:))) хахахахха мангали недоръбени ПСЖ Ман Сити и кюстендилски цигани хахахахах да е жив и здрав клоун Крушо!

    • 11
      15

      Имало интерес за инвестиция и от Марк Зукърбърк и Бил Гейтс, но сега бил байряма и да не рзвалят празника на Локо след това ще инвестират хахахахаха майка ви тъпа, циганска хахахахах

  19. 14
    18

    Хахаххаахахахахха този е култов:)))): “„В момента е Байрям и те не ядат. Гладни трудно ще стигнат”
    Цял живот Крушо президент, така ви се пада мангали мръсни!

  20. 15
    21

    Честит байрям братя локомотивци!

  21. 12
    16

    А така иншалах братя мюслим! Правата вяра в нашту Локо!

  22. 20
    13

    Локомотив Пловдив тази година ще се бори с Лудогорец за титлата. Пловдив ще празнува! Празника ще е двоен- спиране на хегемонията на Лудогорец и Локомотив Пловдив шампион.
    Време е да се събудим от апатията и да подкрепим пловдивския любимец на стадиона.
    Пожелавам на всички да изпитат това което изпита Пловдив през 2004. Локомотив Пловдив- ШАМПИОН!!!!!

    • 7
      9

      Нашту Локо става най-силно.Тъй каза началника,онзи дето има нос като камба и многу пие. Дето е от Говедарци,де,че те всички пият. Сичкуту циган ще ходи на Лайнута и ще вика:САДЕ ЛОКО

    • 7
      6

      Спри белото, или поне смени дилъра!!Или си пиян?Както си я подкарал,на зле отиват нещата.

      • 4
        3

        Докараха Локо още един с голем Уй да ми го забий ей тъй.

        • 2
          3

          Щом е в Локо кн,ясно на кой ще го забива,гейбандата от кога го чака.Ти гледай да се вредиш между първите!

  23. 18
    23

    Само едноклетъчен мангал може да повярва на вожда на племето.Като тоя с 5-те ника.Даже не се усеща миризливия циганин.

    • Ти на кого вярваш бе ИЗРОД?Затова ли си скирка в ръка , та строиш кефнежа?!

  24. 19
    20

    Тоя алкохолик Крюшу трябва да го проверяват с дрегер преди интервю.

  25. 29
    3

    “Първата шестица сме я преборили, мислим за по- високо ниво. Защо да не станем шампиони. Пускаме валяка по нанадолнището, всички колеги трябва да се притесняват. А и аз започвам да се подготвям. Малко окуцях и напълнях, но на Говедарци ще се подготвям. Може в някой мач да се наложи да влезна и да помагам, трябва да съм във форма”

    • 1
      1

      Изроде,всички връзки са ти повредени и за това не можеш да се осетиш,че пишиш олегофрении!

  26. 31
    20

    Простият, жълт циганин пак си избива комплексите. Манговци без стадион, най-добрите отбори в света са спонсорирани именно от Емирствата. Барселона, ПСЖ, Ман сити …. ще спра да изброявам, че циганските ви жълти кратуни ще експлодират от комплекси хахаха

  27. 22
    17

    Простия, жълти циганин пак си избива комплексите. Манговци без стадион, най-добрите отбори в света са спонсорирани именно от Емирствата. Барселона, ПСЖ, Ман сити …. ще спра да изброявам, че циганските ви жълти кратуни ще експлодират от комплекси хахаха

    • 19
      19

      Добре бе бай мангал…от 36та станахте на 26та ,НО мангала да ми вика на мен мангал….това вече немога да го преглътна.
      Вие сте циганите на България ,вие сте една шепа хора с промити мозаци ,вашият гнусен дебел президент го каза в национален ефир ,че вие сте шибани МАНГАЛИ и ТОЧКА!
      Да ти еба майката и мангала прост !

      • 7
        2

        Ами как да не си циганор, бе палячо, кой Пляскаше и скандираше Марияяяян Огняяяяноов? Какво се правиш, че не знаеш? Или може би предпочиташ да те наричаме тук – фес? наричате себе си БотевЪ, но през никой друг български отбор не са минали толкова много резаци – ДоурмушАлли СаидХоджа, Исмет Рамадан, Ирфан Юсеин,Серкан Юсеин? Всъщност ти си от тези циганори, които се турчеят нали?Ееее, усетих се аз!!!

      • 4
        2

        Хайде сега всички фенове от помашката яка и селата, копанари и наркомани да пуснат добитака и да внимават да не мачка тревата на стадиона. А да питам акциите кога кой.? И между другото Крушарски има бизнес и в оае макар и малък,не е най богатия българин

      • 1
        1

        Ботев 1912-2010г.Умрял в село Крумово ,за щастие на Пловдивчани!

    • 10
      16

      Цялото мааала вика саде локу ,ботев е циганин и вие се кефите…
      Дайте да се срещаме вече , да ви заличаваме и да се свършва.
      Айде ся чакам коментари от каратисти,комфуисти,чикиджии и тем подобни.

      • 1
        1

        Засададжия-комунист!Лице в лице на магистралата бяхте осрани ,жълт ,рязян мангал!

    • 2
      2

      Над половината от коментиращите в този сайт, независимо от кой отбор са, са по-зле и от циганите с единствената разлика, че до тяхната махала стига интернйета! Хаххаха! Беше ми скучко и реших да влезна да се развлека с коментарите и не останах разочарован. Хахахахах!

      • 4
        1

        Щото са пъпчасали с пъпки недоебки бозави фенови на Ботяфъ !!!Коментатори чекиджии;))

  28. 26
    13

    Андро по-полека че кривите глави ще получат инфаркт.

  29. 17
    25

    Ххахахха байрямката ще дойде и ще сложи спринтьорите на ракетата и ще ги изтреля в космуса!
    Драги ми циганчета…,ние поне сервитьор си имаме,а вие луд комсомолец

Коментарите са затворени