Поредният играч с история в Локо (Пд), който ще напусне “Лаута” това лято, е Ванчо Траянов. Македонецът няма да започне подготовка със състава на Бруно Акрапович.

Шампионът с “черно-белите” от 2004 година се е разбрал и с треньора, и със собственика Христо Крушарски, че ще остане свързан с любимия си отбор, но все още не е готов да сложи край на професионалната си кариера.

Той ще работи като скаут на Локо, а в същото време ще играе във Втора лига за тима на Струмска слава, който по драматичен начин се спаси от изпадане през миналия шампионат, когато съдбата им се реши в последния кръг в директния двубой с Оборище.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    3

    САМО ЛОКО …. Крушарски прави селекция от Аржентина и гони гейовете от отбора .Всички зад Крушарски …ИМАМЕ ВЕЛИК ОТБОР С ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ

  2. 8
    17

    Братя цигани много ми е тежко и искам да споделя с вас.Виждате че жълтите без много пари играят най-красивия футбол в страната.Нашия отбор е голяма мъка за гледане.Те си имат Самуилов и Белия ние Пияндето и Физкултурника.Какво да се сравняваме с тях.Много ми е болно как пак ни превъзхождат по всички показатели.Ами бъдещето бе братя цигани?Жълтите имат 30 национала от всички възрасти,от малките чак до мъжкия национал,а ние само 2 чавета и те резерви.Много ми е тежко братя,ами публиката?В цялата страна ги признават жълтите пък на нас ни викат цигани.То не че не сме си цигани но сега е модерно да се наричаме роми.Ами братя ако наистина си построят стадиона тогава какво ще стане с нас?Ние и сега сме си по 200 циганина на стадиона,пък жълтите на нов стадион пак ще го пълнят и всички тях ще гледат а ние пак в миманса и ще се чува за нас само като играем с тях.Много мъка братя.

  3. 9
    15

    КЪДЕ Е КАРАГЕРЕНА БРЯ ????
    ХАХАХХАХХХХАХХАХААХХАХХХХХАХАХАХХА
    МАМЪ ВИ ДЕЙБЪ ЦИГЪНСКЪ !!!

Коментарите са затворени