Бившият вратар на Дунав Русе  Мартин Луков пристигна на Лаута, научи PlovdivDerby.com. Както още вчера ви съобщихме подписът на стража с Локо Пд е само въпрос на формалност (ВИЖ ТУК). Той ще се превърне в четвъртото ново попълнение на черно-белите през това лято. За интереса на Локо Пд към Луков първи ви информирахме в PlovdivDerby.com (ВИЖ ТУК).

От около 6 месеца смърфовете въведоха политиката да подписват с новите си играчи за по 3 години, така че по всяка вероятност с Луков ще се процедира по същия начин.

Мартин Луков е  състезател от лятото на 2015 година на Дунав (Русе). Започва в школата на столичния ПФК Славия (София), където тренира под ръководството на Милчо Евтимов. По-късно преминава в ДЮШ на ПФК Левски (София) където изиграва 4 сезона. Последните 2 сезона от юношеските формации се състезава отново за отбора на ПФК Славия (София).

Вицешампион на България с отбора на ПФК Славия (София) (елитна U-17) и ПФК Левски (София) (елитна U-19).

Луков има записани официални срещи за аматьорския национален отбор на България, с който участва в европейското първенство в Италия през 2013 г.

16 КОМЕНТАРИ

  1. Спрете ще се застрелям в главата вече, не издържам Локо привличат играчи от класа пък ний още не знаем собствеността на кой е!Отивам да се убия!

    • 1
      5

      Не се прави на ботевист манго,никой ботевист не би написал Локо а ще пише с отвращение циганите.В цяла България така ви викат,ние не сме изключение.Само циганите ви уважават,една кръв сте все пак.

  2. 2
    6

    Въй жълтите 3 години ще ме порят като дунавски шаран.Ама какво да правя не ми се играе в Б група и дойдох при мангалите.С другаря Крюшао се разбрахме набързо на по 2 ракии.Наздраве,лаутджамийци,ща не ща вече съм ваш брат циганин.

  3. 4
    8

    А БЕ КЪДЕ Е КАРА ГЕРЕНА ??????
    ХАХХХХХХАХАХА
    МАМЪ ВИ ДЕЙБЪ ЦИГЪНСКЪ

  4. 10
    5

    Тоя трябваше ние да го вземем а не буферите! Наще шматки кво спът?

  5. 15
    2

    Ако вземем Серго и Велев ще е добре
    Гаджев е без отбор
    Защита Виданов
    Тоя не е лош жълтите дето го махат

    • 6
      21

      Благодаря ти момиче! Знам,че съм на точното място ! Все пак заедно бяхме на гей парада. Напред гей бандити 19?6 !

      • 18
        3

        Знаем че си бил на гей парада! Чичо Венци нали каза пред цяла България какви сте!

Коментарите са затворени