Tреньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров направи много тежък избор. Заради свития бюджет на клуба той трябваше да избира кой измежду бековете Лазар Марин и Филип Филипов да остави в тима и от кого да се откаже.

След дълго колебание Белия е решил да се довери на Марин, твърди „Меридиан Мач“. Треньорът ще обяви днес решението си лично на двамата преди първата тренировка на тима за новия сезон. Очаква се на Лазар Марин да му бъде предложен нов 2-годишеи договор с клуба.

Уважаеми фенове на пловдивските Ботев и Локомотив,
Предстоят предсезонните контроли на двата тима. Екипите на Glas.bg и PlovdivDerby.com ще направят всичко възможно всяка една контролна среща на тези два отбора да бъде излъчена НА ЖИВО. За да не пропуснете някоя от срещите, Ви приканваме да се абонирате за YouTube канала “Glas TV”. Така на старта на всяко живо предаване вие ще бъдете известявани своевременно. По този начин също така ще подкрепите и популяризирането на нашия канал, както и възможността да отключим в него допълнителни функции, които ще спомогнат за по-добро качество на излъчванията! Благодарим ви предварително за доверието и приятно гледне!!!

16 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    10

    Ударихме дъното братя кьнари! Да избираме между две дървета! Пари йок, стадион жъ прайм?????

  2. 16
    7

    Само Ботев и кур за коментиращите кюстендилски цигани!

  3. 13
    1

    Филип е доста по опитен от Марин, но възрастта играе роля !Дано оправдае очакванияа Марин !

  4. 15
    31

    Разпадането на Ботев-Сопот,Коматево е НЕИЗБЕЖЕН !Папагали , продължават да ви крадат !Идете да им натрошите главите,за да запазите останките от отбора ви но не от засада!

    • 16
      4

      Много си зле!Това не е история а геймечти!Ето това е история-Днес излезе сълзлива декларацийка на група Апостоли на морала, наречени фенове на Локомотив Пловдив. В част от нея се казва, че „гостуващият тим на ЦСКА вчера на „Лаута“ бил с неясно име и град“.Вие знаете ли какво се случи в „А“ група през 2001 година?

      Покойният президент на истинския Велбъжд Кюстендил Георги Илиев премести АДМИНИСТРАТИВНО отбора в елита и го кръсти Локомотив Пловдив.

      Или казано накратко – Велбъжд Пловдив започна да играе направо в „А“ група, защото истинският Локомотив от този град се луташе някъде по втора лига и НЯМАШЕ спортното право да играе в елита.

      Това някой да го е забравил? Ясно е, че не. Но тогава бяха такива времената, че куче влачи, диря няма. Бог високо, Цар…близко ( той беше господар на мълчанието), докато УЕФА, ФИФА и който и да е там още изобщо не се занимаваха с джунглата, наречена български футбол.И така – през 2004 година Велбъжд Пловдив стана шампион на България, а титлата беше качена на сметката на Локомотив.Отговорът го дава един фен във форумите : „Автентичният Велбъжд е Локомотив Пловдив!“

      Това кратко, точно и казващо всичко описание на един фен е именно за въпросните Апостоли на морала под тепетата. Които страдат от нарочно предизвикана футболна амнезия, сядайки да пишат декларацията на световната справедливост.

      • из'' Кратка история на непостроените стадиони''
        6
        14

        В НЕЯ СЕ РАЗКАЗВА КАК ЕДНИ КРИВИ ПОМАШКИ ГЛАВИ ДЪЛГО ВРЕМЕ ЧАКАЛИ СТАДИОН , АМА ДОШЪЛ ГОДО.

        • 16
          3

          В нея се разказва как една ЦИГАНСКА гейбанда даваща наклон,мечтаят да мачкат наред!Но!!Тех ги мачкали като коте в дувар!!И дошъл Крушо и ревнал-НАКЛОНАААА!!

          • 2
            8

            Крива фатмашка глава с мириз от долината на дълбоките гащи

  5. 12
    13

    Супер! Радвам се, че Лазо остава и се надявам да продължи да се развива.

    Колкото до Филипов – казват, че е пич, но за съжаление чисто футболно е за скамейката. Не е титуляр за отбор от топ 3 на първа лига.

  6. 11
    17

    Глупаци, защо освобождавате Филипов, с такова желание и хъс играеше момчето и беше в много по-добра форма от предишния му престой. Бел оставка

  7. 8
    15

    Да идва в Локото. Тъкмо ни трябват бекове, а и ще може да се докаже в 5-тия кръг!

  8. 18
    17

    За мен Филопов беше много по-добрия вариант! Грешка на Киров!

    • 7
      1

      Горе долу са на едно ниво. И на мен Фичката ми хареса но Киров е имал в предвид и възрастта и за това е избрал Марин. Кофти е. Филипов игра със сърце и не се щадеше изобщо. Успех . Дано пък Лазар оправдае доверието, което получава.

  9. 14
    22

    Да въ ебъ селяците прости. Ще ревете за мен.

Коментарите са затворени