„Асеновец“ завърши сезона с купон, „Арда“ подписа с голмайстора им

1
926

Асеновец закриха сезона с банкет в ресторант „Станимака“. След хапването и пийването всички са преместиха в местната дискотека. На банкета присъстваха цялото ръководство и футболисти, пише Марица.

„Засега клуба напускат Тодор Тодоров, който подписва професионален договор с Арда и Ридван Хаджифейзула, който засега спира с футбола. Нови попълнения няма. Ще разчитаме на момчетата ,които играха тази година и ще продължаваме да даваме шанс на нашите юноши. Наложихме 9-10 момчета през този сезон и ще продължаваме в това направление. Със скромния бюджет с, който разполагаме няма как да имаме високи цели, най-доброто ще е нашите момчета да се развиват и да играят професионален футбол, както стана с Тодор Тодоров“, заяви старши треньорът на Асеновец Димитър Илиев за Марица.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

1 КОМЕНТАР

Comments are closed.