Феновете на Локо Пд с турнир в чест на Аян Садъков!

9
326

Феновете на Локо Пд организираха турнир в чест на Аян Садъков! Ето какво съобщиха те чрез фейсбук-страницата на на Фенклуба“

„Черно-бели братя,
Тази година за първи път ще се проведе турнир по футбол в чест на големия Аян Садъков под мотото „Легендите не умират“. Ще се срещнем на 1 юли на изкуственото игрище до нашия дом в Лаута. Организатори са Бригада Пловдив под егидата на Фенклуб Локомотив Пловдив.

В началото на юли ние ще си припомним една от нашите най-ярки звезди, прославила черно-бялото райе и името на България и ще превърнем това събитие в празник за черно-белите сърца!
Запишете се до 25 юни 2018 г. на телефон 0886 25 1926 или на фейсбук страницата на фенклуба. Жребият ще се изтегли на 27 юни, когато ще бъде обявена и програмата за турнира.

Поради големия интерес ще бъде пуснато допълнително количество фланелки от специалната серия в подкрепа на „Алея на легендите“. Както вече обявихме, постъпленията от продажбите ще се използват за подпомагане на първата по рода си инициатива, която ще бъде открита със скулптура, пресъздаваща великия Аян Садъков.

Легендите не умират! Ела на Лаута на 1 юли 2018 г.“

9 КОМЕНТАРА

 1. 4
  4

  BOTEV E TCIGANIN. BOTEV E MANGASAR. BOTEV E TCIGANIN .BOTEV E MANGASAR.

  • 4
   1

   Ей – боклук мръсен, как не те е срам да петниш това свято име?
   Ботев е жертвал живота си за да можеш да се наречеш сега – българин – нещастнико!
   Кой те знае какъв опушен циганин си, ако беше българин нямаше да напишеш такова нещо – сигурен съм, без значение на кой отбор си фен!

 2. 6
  3

  Как ли няма първия пост да не е на някой жълт комплексиран злобен олигофрен.

 3. 3
  6

  Понякога си мисля ,че нашите са по-зле от буферите…

 4. 7
  5

  Моля предварително интелигентните читатели за извинение! Ще се обърна към селския слугинаж, позволил си да пише под пловдивска тема… Чиба,ма,пачъ – глей си карамфилиЧИ!!!!

 5. 6
  7

  Ава Стоенчо от са пишеш жител на шикера ва……що не си признаеш че си просто Стоян канара от Стряма и жа ти олекне ва.

  • 5
   3

   АВА ЕЙ НЯМА МА БЪРКАШ СЪС СТОЕНЧО ОТ ТОЙ СА СПОМИНА ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ПУКЯСА ОТ ПОРЕНЕ ОТ ГЪЛТАНЕ НА СПЕРМА ВА КАПУТ.
   АЗИ СЪМ ГОРД ЖИТЕЛ НА ШИКЕРА ОТ СЪМ РОДЕН ТАМ ВА АМА СЪМ СИ В СТРЯМА ОТ САМО ПОРЯ ДОБРОВОЛНО СЪРБЯЩИ ЗАДНИЦИ КОЙТО СТАВАТ ЗА ГЕЙ ДРУЖИНАТА В ЛАУТА ВА АХМАК.
   АЗИ СЪМ КОЙЧО ОТ СТРЯМА.
   КОЙТО ДА ПИТАШ ЗА МОЯ БОЗДУГАН ШТА ОРИНТИРА ВА АХМАК.
   СЯ ПОРЯ ЕДИН ДЕТ МИ ДАВА НАКЛОН НА УНАЯ МИ РАБОТА АМА КТ ГЛЕДАМ КАК МУ СТАВА ГОТ ЯВНО Е ЗА ГЕЙ ДРУЖИНКАТА ВА КАПУТНИК АНОНИМЕН,ЯЛА В СТРЯМА ЖА СТАНЕШ ИСТИНСКИ ЛОКУМОТИФЕС ЖАТА ПОРЯ И ТЕБ ДА ЗНАИШ,БАТ КОЙЧО ПОРИ С КЕФ ИДВАЙ ВА АХМАК.

 6. 4
  10

  АХХХХХХХХ АЙДИ ЮРУШ БРАТЯ ЖА ИМА СКАРА НА КОРЕМ ВА АЙ НА АЛЕЯТА ТАМ ЖА СА ПОКАЗВА МЕ КОЙ КЪФ ДЖЕНДЪР Е КОЙ ША СТАВА ГЕЙ И КОЙ ЖА Е ДРУЖИНКАТА ВА.
  ЦЯЛА СТРЯМА И МАНОЛИТУ СМЕ ТАМ ВА БРАТЯ ЖА ПОДКРИПИМ ИНЦИТИВАТА ОТ НИИ СМЕ ИСТИНСКИ ЛОКУМОТИВФЕСОВЕ,ЖА ВИКА МЕ СМУ ЛОКУ НИИ СМЕ ЛОКУ ЖА ПОРКАМИ БИРА И ЖА ИДЕМ КИФТЕТА ВА КИБАПИТЕ ША СА ГАРНИТУРА ВЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ,ФЛАНЕКИ ЖА ДАВАТ НА НЕГУ БЕЗ ПАРИ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ БРАТЯ ТАМ СМЕ ВА КАПУТИ.
  Поради големия интерес ще бъде пуснато допълнително количество фланелки от специалната серия в подкрепа на „Алея на легендите“. Както вече обявихме, постъпленията от продажбите ще се използват за подпомагане на първата по рода си инициатива, която ще бъде открита със скулптура, пресъздаваща великия Аян Садъков.
  Лигендите не умират! ва ейййййййййййй.
  та нии сме саму локу шампоани сме ва жа ставаме все по големи ва.
  В СТРЯМА СЪЩО ЖА ОТКРИВАМЕ АЛЕЯ НА ЛИГЕНДИТЕ ВА КАТ КРУШАТА НАПРАИ СТАДИОНА ЖА ВИДЯТ ТИЯ ГАДНИ ЖАЛТУРЯ КО СМЕ НИ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ.
  НИ СМЕ БАНДА ГЕЙ МРЪСНИЦИ СТРЯМА,МАНОЛИТУ СА БАНДА ГЕЙ АХМАЦИ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ,ЖА
  ДЖАСКЪМИ ЖА СА ПОРИМИ ЖА ВИКАМЕ САМУ ЛЬОКУ ВА ……НАЙ ВЕРНИ СМЕ ВА.
  АЙ СИГЪТ САМУ ЛОКУ СТРЯМА МАНОЛИТУ И ШЕКЕР МААЛА ОТ ТАМ СМЕ ПОБРАТЯ МИ ВА.
  НЕКА ПРАЗНИКЪТ ДА Е ВЕЛИК ЗА НАШТУ ЛЬОКУ ИДВАЙТЕ СА ЗАПОЗНАВА МЕ ДА СА ПОРИМ ПО АЛЕЯТА ДА СТАВА МЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ГЕЙ БАНДИТИ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ.
  Ела на Лаута на 1 юли 2018 г. ЕЛАТЕ КИФТЕТА И КИБАПИ ОТ УМРЕМИ ПРАСЕТА ЖА ИМА ЗА ВСЕКИ ВА.
  ДА ПОЧИТЕМ ЛИГЕНДИТЕ НА ЛОКУ ВА.
  АЗИ СЪМ ГЛАВНИЯТ КИБАПЧИЯ И МАНАФ ОТ ЯСКО СЪЗВЕЗИЕ С ГОМЯМ ЧЛЕН СЪМ АКО НЯКОЙ ИСКА НАНИЗВАНЕ ЗА ЧЛЕНСТВО В ДРУЖИНКАТА СА ОБРЪЩА КЪМ МЕНЕ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ЖА ТЪСИТЕ КОИЧО ОТ СТРЯМА С ГОЛЕМИЯТ БУЗДУГАН ВА.
  НЯМА СА СТРЯСКА ТЕ ТО ОТ ПЪРИЯТ ПЪТ ГЕЙ НЕ СЕ СТАВА АМА АЗИ КАТ НАДЯНА НЯКОЙ С БУЗДУГАНА ВИНАГИ СИ ОСТАВА ЛИГЕНДА И ВИКА МОШНУ САМУ ЛОКУ МОЙТУ ОТБОР Е ЛОКУ.

  • 6
   6

   Колко мъка и комплекси има на тоя свят. Изгубил си един час от мизерния си животец да драскаш против една благородна инициатива. Урод!

Comments are closed.