ПФК Локомотив Пловдив подписа договор с Георги Кременлиев. Срокът на контракта на десния защитник е за период от две години.

Георги Кременлиев е роден на 19 декември 1992г. в София. Юноша е на Славия (София). Играл е за отборите на Банско, Етър (Велико Търново), Дунав (Русе), Царско село. За последно се е състезавал за Арда (Кърджали). Кременлиев има общо 30 официални мача с екипа на Арда, от които двадесет и седем мача за първенството и три за АФЛ. За първенството има записани 2470 минути, 2 гола и 12 асистенции.

 

25 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    Гледал съм го и в Дунав и в Етър … тоя е много слаб футболист . Много !! Силен сезон при аматьорите ??? Ей такива синове на легенди играят за сметка на много по можещи ..

  2. 13
    4

    Защо критикувате един млад защитник? По броя отбелязани голове (при положение че е защитник) , по визитката му.. Защо? Той е на едва 19 години тепърва трябва професионалист да работи с него, тепърва трябва да се учи от по-добрите на неговият пост и да заиграе в по-добър колектив. Изкарахте момчето слабо затова че има 2 гола във В група миналия сезон?! Жалки и смешни сте жълти глупави помаци! Успех на моемчето!

  3. 7
    3

    Много кривоглави от яката егати цървулите

  4. 4
    5

    Трансферната сума е една самобръсначка, че гледам мъхче има по бузките.

      • Потвърждение на думите ми, че сте гейове.
        Аз си имам млада манекенка за смучене. Вие бедняците от скелето, може да го правите помежду си.

  5. 3
    2

    Край, не мога да го преживея.Викайте линейка.

  6. 15
    5

    Евала на жълтите . Чакат само някаква статия за Локомотив и веднага почват с глупавите си коментари . Техният си отбор не ги интересува , по-важно е да покажат своята глупост и простатия под статия с Локомотив . От 6 коментара до тук и шестте са техни . И това , ако не е чувство за комплекси и малоценност !
    А иначе , успех на Кременлиев в Локомотив .

    • 3
      10

      Да ти посна ли вашите бисери за трансферите в Ботев?А?А умнико?Боли а?Заслужавате си го!!

      • Ще го пасна на майка ти малоумник!

        • Мога да ти го пожелая,но е грехота.А ще трябва първо да се метнеш от панелката,и си там където е тя.Простак!

  7. 5
    6

    като няма каде да играй -набутаха ни го при нас.
    ама и то циганче ,бързо ше се впише в клуба

  8. 16
    12

    Феноменален трансфер! Подиграваме се на жалтити, че взимали футболисти от изпадналия Пирин, но ние работим само с класни състезатели от В група!

    • 11
      12

      Направо не добър,а уникален трансфер!!Каква визитка само,в какви грандове е играл,натирен от Арда,с два гола във “В”гр.Направо Локу кн.кърти джамлъци с трансфери!Линейките не летят ли на някъде?Хааахахаха.

Коментарите са затворени