Фенклубът на Локо Пд пусна в продажба 2 лимитирани серии тениски:

“Скъпи приятели, скъпи локомотивци!
Имаме удоволствието да ви представим новите модели тениски, които ще се продават на 1-ви юни на цена 20 лв. Приходите от тениските ще бъдат насочени към инициативи в подкрепа на детско-юношеската школа и работа с подрастващите! Серията е лимитирана! По време на детския празник набирането на членове на фенклуб “Локомотив Пловдив” ще продължи, като на този ден промоционално ще може да закупите и станете член на най-стария фенклуб в страната срещу 19,26лв!”

6 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    1

    Ветераните на Локо Пд подкрепиха Назифоглу

    Ветераните на Локомотив Пд застанаха днес официално зад кандидатурата на турските бизнесмени Левент Назифоглу и Зеки Байрам да закупят клуба. Бивши играчи на „черно-белите”, сред които Едуард Ераносян, Христо Бонев, Георги Василев, Аян Садъков, Георги Фиданов, Николай Курбанов и други разпространиха декларация, с която подкрепят всеки инвеститор, който има желание да възроди клуба, независимо от неговата националност.
    „Изразяваме нашето несъгласие с МАЛКА ЧАСТ от феновете, които проявиха недопустима етническа нетолерантност към инвестиционните намерения на турския бизнесмен Левент Назифоглу. Левент е НАШ ПРИЯТЕЛ ОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ
    . И в тежки за Локомотив времена той и ПРИЯТЕЛИТЕ НИ от Галатасарай са били ВИНАГИ ДО НАС, а ние – верни на локомотивското кредо – любовта винаги да е над омразата, няма да изневерим на ТОВА ПРИЯТЕЛСТВО , само за да се харесаме на МАЛКАТА ГРУПИЧКА, която определено не може да се отъждестви с десетките хиляди наши привърженици,” се казва в декларацията.
    В същото време се разбра, че хората от английския инвестиционен фонд са опитали да сключат сделка с турските бизнесмени, след като стана ясно, че Емил Наков е по-склонен да продаде тима на Назифоглу. Британците са заявили желание да получат контрол върху спортния комплекс, а футболният отбор да бъде издържан от Назифоглу. Бившият вратар на Галатасарай е отклонил предложението.

  2. 8
    1

    Ще се взима бе бате,ще се взима!Саде Локу!

  3. 5
    7

    Много са яки! Браво! Ще се взима! Само Локо!

  4. 10
    10

    И отдолу има надпис:
    – Хайде тате, влез да ти покажа коптора! Мирише точно като у дома но вонята е по-силна и по-остра!

    • 8
      8

      Как ли няма най-големия комплексар дето форума на пловдив дерби и темите за Локото са му живота да не изсере първия малоумен пост

    • 2
      3

      Кьондар ,на твоя език ти реда. Ега вашти инъ мисиркъ да бяъ глйеъли фместу тйеи, да имат Файдъ….

Коментарите са затворени