Сокол (Марково) победи шампиона Ботев с 1:0 в един от по-любопитните мачове на предполседния кръг на Елитна юношеска група до 17 години. Голът за домакините падна в 5-тата минута, когато след центриране от дясно Митрев от Сокол нахлу в наказателно и малко преди да прати топката във вратата, бранител на канарчетата я заби в собствената си мрежа притиснат от крилото на тима от Марково.

“Червено-белите” са на седма позиция и в днешния двубой излизнаха за своята чест, като също могат да се изкачат с една позиция след спечелените 3 точки. “Канарчетата” от своя страна играха с по-малки футболисти, тъй като голяма част от играчите набор 2001 взеха участие във вчерашната среща на тима до 19 години срещу Славия.

Главен рефер на срещата бе Даниел Краевски с помощници Йордан Петров и Николай Чакъров. Мартин Русев от гостите получи червен картон 10 минути преди края на срещата.

С победата си днес Сокол със сигурност ще завърши преди Локо Пд в крайното класиране.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 8 ТИТЛИ ЗА ДЮШ БОТЕВ. А малцинството имат наглостта да се обаждат. На светлинни години сме пред вас.

  2. Нашите играха с по-малките.Мангалите да не се правят щото ги дъним при всички набори и който от техните става за нещо доброволно си идва в Ботев.Никой не иска при циганите,питайте Димо Бакалов и Марчев.

  3. 9
    12

    Шампиони-лампиони, тонколони-монколони , след мача – ПАК ОТ СТРАНАТА НА БУЛКАТА.

    • Мангал, не се крий тук, напомням ти за паметника!

      • А ПапаГейовете лъхат на порове вдовици…

Коментарите са затворени