Дебитните карти на играчите на Ботев Пловдив светнаха днес. Футболистите на жълто-черните имат да получават забавени пари и днес от клуба са им привели част от тях. Пари са получили и служителите на клуба, които също са назад с възнагражденията.

От клуба имат намерение през следващата седмица да изчистят всички задължения към играчи и служители.

Това е станало възможно, след като Георги Самуилов, който скоро ще поиска официално акциите на клуба, е превел парите за заплатите.

Припомняме ви, че през следващата седмица изтича и срокът, в който удължаването на концесията на Ботев Пловдив можеше да бъде обжалвана от Областният управител Здравко Димитров. След като законовият срок изтече Ботев Пловдив ще може да подпише документите з удължения срок за строителство на Колежа.

23 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    8

    Андрей на снимката горе защо си сложил г-н Самуилов? Той си дава редовно парите! Ония крадец палийски трябваше да изтупосаш на тази статия, защото той и само той е виновен за всички проблеми в Ботев. 2014г м.май като се самопредложи за член на борда на директорите, обеща че се наема да оправи 50мил. задължения; да изчисти 2,4мил текущи задължения(за първите нищо не е направил, а за текущите слава на господин Киров, с успехите си и добрия начин да вдига формата на играчите и от там големи приходи за играчи като Косоко, Вияна …..се справя с намалянето на текущите задължения.)(а тоя измекяр ангелчо и от тях открадна); да намери пари и завършване на стадиона до крайния срок , а той беше 20март2018.
    Затова червения помак, трябва да е на снимката и да носи отговорност за забавените пари , които г-н Самуилов съвсем редовно си дава.

    • 1
      2

      леле колко е голям езика на жените от ГМО-то!!! И как добре лиже гъзове – господин този, господин онзи…
      И как така бързо се обърнахте – до вчера другаря този, другаря онзи…. а днес господини станаха….

  2. 7
    16

    Тоз Самуилов голем красавец. Точно за коматевци е. Дано им пристане !!!!!!!!!!

    • 17
      5

      А аз какъв съм хубавец ааааааа? Мама си Дееба локомотивоциганска

  3. 14
    12

    Еииии, тия нащи кънари мноу мудерни ва! Имат ламби в картити! Ама нямъми сайт и стъдьон. Да са ева в селския тарикат жълт да са ева.

  4. 12
    19

    Жулти цигани! 3 месеца забавени заплати! Днес им дали, че да не разтрогнат! Техен фен казва, че феновете им били леш и закрива фенския им сайт!
    Те обаче не спират с надуването на балони!
    Нали самуилов им плащал от 2 ходини насам? Къде е сензацията тогава?
    Гледайте итре Велковски да не вземе да остане в Локото? А ако го стори и Умарбаев, трябва да закривате и този сайт и право на село!

  5. 28
    11

    Браво! Ботев от години не дължи нищо на футболистите си! Циганите от Локо плаюат 2 пъти в годината. Последно Крушо даде пари след, като Домуса му преведе. Ботев е класи над циганите, за това и никой не разтрогва, заради неплатени заплати. На кюстендилци половината отбор замина, заради неплатени заплати.

  6. 16
    20

    Авдрей, престани да ни лъжеш!!!! То няма пари за заплати, ти тука ми пишеш за колежа. Глупак. Блаженни са вярващите!!

    • 21
      9

      Къде прочете за Колежа ве умник?Дъй и тъпука смотан.

      • 1
        1

        Ми в статията го пише за концесията и колежа- чети де!

  7. 23
    21

    Ако не бяха дали и тия 200 лв на 11 юни нямаше да дойдат и половината играчи. Вече стават 3 месеца без пълни заплати. Много е зле положението. Няма никакъв Самуилов. Андрей си измисля за да няма бунтове сред нас.

    • 19
      17

      Ще ли ти се да е така манго??? Месец и половина БЕШЕ забавянето!Остана да се изчустят заплатите за един месец и две премии!Я питай Крушо,колко му е забавянето??? 😉

      • 15
        10

        Грешка,остана половин месечно възнаграждение …

  8. 22
    19

    Дадоха ни по 50лв да изкараме месеца!

  9. 21
    19

    С 200 лв. ако смятат за замажат положението, няма да стане.

  10. 18
    21

    Няма финанс кьнарие!
    Ще даваме по малко!
    Положението не е розово!

Коментарите са затворени