Носителят на Купата на България Славия пожела да привлече в състава си крайният бранител на Локо Пд Димитър Велковски, научи PlovdivDerby.com. Тимът на Чичо Венци ще играе през новия сезон в Европа и това най-вероятно ще се окаже от решаващо значение за желанието на играча, в кой тим д продължи кариерата си.

Припомняме ви, че Велковски може да бъде привлечен като свободен агент, тъй като договорът му със смърфовете изтече. Междувременно се появи и информация, че белите могат да привлекат и бившият халф на Ботев Пловдив Милен Гамаков.

Още двама футболисти на черно-белите са с изтичащи договори. Това са Веселин Марчев и Умaрбаев. За втория се дочува, че се е разбрал с черно-белите за подновяването на своя контракт. За Марчев пък се появиха информации, че е желан от ЦСКА.

Червенiте напират и за двама играчи на Ботев – Стивън Петков и Тодор Неделев.

14 КОМЕНТАРИ

  1. Ше почнат строежа копнежа само че кауфланд.

  2. 15
    3

    Велковски и Умарбаев трябва задължително да останат. И двамата пшоказаха израстване – особено Умарбаев
    Марчев да ходи в ЦСКА ако е тъп и му се търка резервната скамейка

  3. 18
    3

    ФАЛШИВА НОВИНА,ПОЧНА СЕ!!!Велковски не е толкова тъп,Славия ще изиграе 1 мач в Лига европа:)))))

  4. 12
    20

    Фалшива новина, Марчев, Бакалов и Велковски остават!

  5. 16
    21

    Да отива Велковски, където иска. Важното за нас е, че Марто се връща в Локомотив. Разбрах новината от Зума. Официално ще я съобщят в понеделник (28.05) на специална пресконференция. Тогава ще се обяви и първата копка на базата ни в “Тракия” на 04. 06. 2018 г. Супер новини за Пловдивския любимец ни чакат, локомотивци! Само…

    • 21

      Това са пълни глупост, нали си удължи договора с Берое. А и за какво ни е да се връща?
      Отбора си е супер. Ще се върне, ще иска да играе, Акрапович няма да го пуска, защото е на години и ще започнат пак интригите. Много сме си добре така, отбора започна да играе хубав футбол, примадони не ни трябват. Да не се беше махал, като толкова обича Локомотив. За Биската съм съгласен да се връща, но за Камбуров, не съм, стига вече с изчерпани футболисти, трябва да се гледа напред.
      САМО ЛОКО!!!!

    • 6
      5

      Рачо, жълта курво, Камбуров има договор с Берое за още една година! Пиши за Стивън и ушко, както и за жалката еелекция която ви предстои защото ваща хич не е розова! Същото се отнася и за строежа! Добавил си и ново име към другите 56 откоито се представяш???!!! Сега и на локомотивец ве правиш? А жълта курво?

      • Метни се под локомотива ве гейбандит!!Ба ти простото чиве си!

  6. 26
    12

    Андро не ни занимавай с глупости, ами напиши какво става на Колежа. Пълно е с работници и кранове, ама не щеш да го пишеш, за да не се радват канарите. Мръсник мръсен.

    • 12
      8

      Почнаса ва жа праят на говняжа ултра модерна тоалетна да има къде да си пикаем.

Коментарите са затворени