Днес е важен ден в преговорите между футболиста на Дунав Русе Васил Шопов и Ботев Пловдив, научи PlovdivDerby.com. В близките часове представител на канарчетата ще разговаря с халфа и ще му съобщи, какви са финансовите условия, които му предлагат пловдивчани. Преди мача на Ботев с Верея Николай Киров категорично отрече Ботев Пловдив да има предварителен договор с Шопов.

PlovdivDerby.com научи, че най-добрият футболист на Дунав Русе е силно желан и от Черно море, които са се включили в наддаването за него. Илиян Илиев харесвал качествата на Шопов и го иска в отбора си за следващия сезон.

17 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    14

    Този нали беше подписал със сганта ?

    Ама нещо непаричен подпис бил , ха-ха-ха .

  2. 15
    15

    Dnes e vajen den v pregovorite mejdu Ivan Iotkov i Marin Bakalov za svalqneto na Paliiski!

    • 24
      13

      Че кои са Йотков и Бакалов та да свалят Палийски?! Палийски може да бъде “свален” единствено от Общо събрание на АД-то ама понеже си малоумен, неграмотен мангал, няма как да го разбереш!

  3. 46
    9

    Шопов ми мяза на интелигентно момче, затва ше е странно и нелогично да избере ИлианИлиевата чета ръгачи, боцаджии и ботушари пред жълточерната бразилска самба на Белия Магьосник.
    При нас ше пасне идеално.

      • 31
        9

        За вас-на Ралица брат и, на Малина и Къпина братчедките и на Пърдиньо учинайката за масажист и сте готови със селекцията…

  4. 17
    5

    Защо му вярваш на андро. Той си е гаражен журналя, лъжите и манипулациите са част от тяхната работа. Повечето са платени драскачи на разни богаташчета.

  5. 23
    8

    Андро, лъжец, нали беше писал, че Шопов има предварителен договор с Ботев за 2 години.

    • 12
      4

      Показната фенщина му е в повече! И пише глупости често!

    • 11
      7

      В сайта има търсачка. Можеш да напишеш в нея “Шопов” и да видиш PlovdivDerby.com твърдяли ли сме, че Шопов има подписан договор с Ботев. Има точно два материала, в които има подобни твърдения. В единият е цитиран Меридиан Мач, в другият Тема Спорт. Също така има още два материала по темета. В единият Белия (на видео) казва, че договор с Шопов няма, а в другия самият Шопов казва, че няма подписан договор с никого. Петият материал (който е първия по темата) е с цитат от Пловдивнюз.
      Винаги сме призовавали да четете източниците на информация, след което като проследите събитията, да си направите своите изводи.

      • 7
        3

        Няма да те разберат какво им казваш брат! Умственият им капацитет стига до там,че да мразят жАлтите или Палийски!Да се радват на неуспеха на един от двата отбора и да си избиват комплексите!

    • 6
      4

      Ти чуваш ли се бре? Какво е предварителен договор за 2 години????

Коментарите са затворени