Стивън Петков бе определен за играч на месеца. Голмайсторът на Ботев(Пловдив) Стивън Петков говори надълго за евентуален интерес от страна на ЦСКА-София към него. Нападателят, който е юноша на Левски, сподели че оферта от “червения” клуб няма. Освен това Петков разкри, че има висока откупна клауза, която е по силите единствено на Лудогорец. Според него обаче няма шанс шампионите да го привлекат отново в редиците си.

“Изписаха се доста работи. Не мисля, че това ще ми е последната награда с отбора на Ботев. Има още един мач до края на сезона, който е важен за мен и за отбора, отиваме в Разград за 3 точки”, коментира Петков.

“Имам още една година договор с Ботев. На първо място не е реално да ме пращат в ЦСКА без да е свършил сезона. Аз съм професионалист и моето мнение, че нещата трябва да се правят професионално. Имам висока откупна клауза и единствения отбор в България, който може да си я позволи, едва ли ще ме купи отново (б.р. Лудогорец). Освен това нямам реална оферта от ЦСКА, нито е говорено с моя агент, нито с мен, нито с клуба”, заяви голаджията.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Ако Стивън вече се е договорил вече с цска-софия, то значи че не е наред. Този отбор няма треньор, а когато назначат такъв може изобщо да не го иска в отбора си. Все си мисля, че селекция в този отбор ще си прави новоназначения треньор, а не журналисти.

  2. 2
    1

    Пак ги пуснах по пързалката , верно са прости по рождение.

  3. 1
    16

    Вече се е договорил с Цска! Честито жени!

    • 11
      1

      Ти прочете ли статията? Стивън има договор с Ботев. Който го иска ще плаща, но нямат толкова пари.

      • 7
        1

        Чукча не читател, чукча писател… Чукча, буфер – все едно…

  4. 21
    2

    Ние не сме разграден двор като мангалите.Който иска наши футболисти трябва да си плати откупна клауза и трансферна сума.Последно време отбеляза няколко гола и нормално се шуми но реално си е просто резерва в Ботев Пловдив.Още един сезон при нас и после трансфер в чужбина.

  5. 5
    34

    Продължават опитите за манипулиране на заблудените фенчета! Стивън е умно момче и е нормално да говори такива нрша! Я поразпитайте, колко му е клаузата? Това са търговски трикове с цел да се предизвика внимание! Стивън не желае да стои насело и ще направи всичко за да се махне! Естествено по правилния начин! Нека форумните глупаци да се надяват и да вярват на писанията! Те тепърва предстоят!

    • 22
      2

      Баси болното буферче.Ми ти още сега си изтрещяло,другия месец като видиш крановете на Колежа ще ти се пукне сърчицето от страх.Мишок черен.

  6. 28
    4

    Доволни ли сте буфери?
    Човека има огромна откупна клауза.
    От това иде реч,че ще атакува голмайсторския приз и тройката с Ботев

    • 2
      9

      Тройка?? Тройка можеш да видиш единствено в на майка ти спалнята

Коментарите са затворени