Ботев почва подготовка на 11 юни! Договорите на трима изтичат след дни

7
1951

Много малко време ще имат за почивка футболистите на Ботев Пловдив. По-малко от месец ще продължи ваканцията на жълто-черните, научи PlovdivDerby.com.

Старши-треньорът на канарчетата ще събере играчите си отново на 11 юни.

Тепърва предстои ръководството на Ботев Пловдив да определи какъв ще е бюджета на клуба, за да може Николай Киров да започне работа по селекцията. Канарчетата все още не са подписали нови договори с трима от основните си футболисти, чиито контракти изтичат след няколко дни. Това за Йордан Минев, Лазар Марин и Филип Филипов.

7 КОМЕНТАРА

 1. 10
  2

  Лазар Марин за мен е по-добър играч от Панов. Задължително трябва да остане и да бъде налаган в състава.Тепърва навлиза в добрите за един защитник години.

  За Филипов не съм много убеден, въпреки че напоследък показва добри игри, но само като си спомня как го съсипа оня негър от Литекс в София и ми се плаче.

  Минев трябва да остане още един сезон.

  СПЕШНО ни трябват още защитници-и бекове и особено и най-вече ЦЕНТРАЛНИ ЗАЩИТНИЦИ, че там всички които имаме са от карикатура нагоре, ние сме отбора с най-най-смешната защита в цялата А група или поне от тея отбори дето имат някво значение.

  Пак казвам: ЗАЩИТНИЦИ НИ ТРЯБВАТ!!! Бял, чети тука и прави сметка, ама да не земе сега пак някви продажни говеда като Пламен Димов да докараме че сийбало майката!

 2. 11
  1

  Някой пробит бай мангал ,няма ли да се изсере и в тая тема ?

 3. 4
  11

  Никой от тия не става! Особено дядо Минев!

 4. 14
  4

  Лазар винаги ме е кефил.
  Филип показва доста израстване в сравнение преди 1,5 години.
  Йордан Минев е ОК, ама да спре да псува под път и над път. Че има и живот след активния футбол.

 5. 27
  4

  Лазар Марин е местен играч с огромен потенциал и е важно да остане и да го развие в Ботев Пловдив!

Comments are closed.