Голмайсторът на Ботев Пловдив за този сезон Стивън Петков показа, че е с жълто-черно сърце.

След поредния си гол за канарчетата днес той показа фланелка с надпис “Благодаря ви! Напред Канари!” Посланието бе насочено към феновете на канарчетата.

16 КОМЕНТАРИ

  1. 13

    Браво Стивън , каквото и да стане ти перфектен нападател , завинаги един от Ботев Пловдив ……..Най – добрия му сезон е този , да си жив и здрав Стивън ……Дано да останеш , и после право в национала….

  2. 18
    2

    Стивън остава Жоао в момента клецка в Бразилия и след подготовката с Лудогорец,се връща в Ботев.
    Гела каза че ще взима страшни футболисти.
    Състава общи линии се запазва,а като гледам новите и юношите ,Ботев догодина може да е по- силен!
    Амин!

    • 3
      13

      И като се събиди, пак с насрани гащи! А Рачо?

  3. 20
    5

    Който е минал веднъж през Ботев и е усетил какво е да си в гранда на Пловдив остава със симпатии към този клуб завинаги.Това го знае всеки,ако Петков е решил да си тръгне щр му пожелаем успех.И ние ще му благодарим.

  4. 9
    19

    Спасов, Стивън не иска да стои при вас нито ден след края на шампионата и това ще го разберете много скоро! Знам го лично от него и това му становище не е от вчера, а още от зимата! Знаят го и белия и черния и ръководството! Стивън е голям футболист и мястото не му е в Комаъево! Това с фланелката по никакъв начин не означава че е с жълто сурце! Това означава “чао”! Стивън е коректен и възпитан човек и затова го прави! Никога не е обичал ботев и грам не му пука за вас! По принцип е левскар, но ще играе там, където го ценят и му дават възможност да играе постоянно! На тоя тъпак Киров не му овря главата, че Стивън е две класи пред Жоао и другите циганета от бразилия! Затва, адиос! Вие се радвайте на банални надписи на съдрани потници!

    • 19
      5

      Много си запознат бе циганин прокажен.Поне нашите са с договори и им взимаме сериозни пари от трансферите с които се издържа клуба и базата,вашите цигански звездички си тръгват за без пари, а Димо толкова не му се стои в мангалския отбор че си тръгна още преди края на шампионата, точно преди най-важните ви мачове.Смятай какви нещастни цигани сте.

    • 11
      7

      И къде ще продължи да играе,или Стивън случайно е пропуснал да ти каже?

    • Някакъв неграмотен циганин се прави на познат на Стивън!

  5. 15
    8

    Гледам Стиви вкара повече голове в А група като резерва отколкото оня мангал Камбура дето е титуляр

  6. 16
    14

    Това “Благодаря ви”, като ЧАО ли да го разбираме 🙁

Коментарите са затворени