Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски остана изключително доволен от победата на неговия тим и в реванша срещу Славия и убедителния начин, по който „смърфовете“ стигнаха до баража с Черно море за седмото място.

“Много хора ме от писваха, но сега ще видим какво ще стане. Вече съм казал да ми търсят най-големия номер обувки, защото имам да си връщам на Илиан Илиев. Не ме интересуват мачовете от редовния сезон. Сега е моментът на истината, имам да му връщам за неспазена мъжка дума“, закани се Христо Крушарски от Бразилия на първия назначен от него треньор на „Лаута“.

„След това и в Левски да му мислят. Делио Роси да си пише оставката, ако се стигне до мач с Локо за място в евротурнирите’* добави босът. „Прибирам се специално за мачовете с Черно море. Ще бъда до отбора и съм уверен, че той ще играе все по- добре. Яд ме е, че нямаше как да гледам мача със Славия, но държах постоянна връзка с България. Локо си заслужи един по- добър край на сезона, защото постепенно сложихме ред в клуба и нещата започват да се нареждат“, каза още колоритният бизнесмен, цитиран от Меридиан Мач.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    3

    хахаха цирк крушарски изтерзана циганска душа на дънните риби

  2. 10
    11

    Няма по-голям цървул и селски идиот от Крушата

  3. 14
    12

    Газим на ред! Да му мислят моряците и говедата! После мачкаме в Лига Европа! За там ще направя междугалактическа селекция с цигани от друга галактика! Минаваме през групите на ЛЕ като на парад! Целта е финал и купата на ЛЕ! Искам и тая жалта гнида Тотев да го видя как плаща всеки мач билетите за екскурзиите на милионите ни Правоверни фенове до София или Бургас (още не съм решил къде да домакинствам)! Искам да видя как ОП Паркове и градини осигуряват фураж за животните, които теглят каруците с феновете ни! Аллах акбар! Саде Локо!

  4. 20
    9

    Имал да си връщал на Илиян?
    Дейба и царвула дейба!
    Илиан се отърва от тия некадърници и сега ще му пръднат на хуя.
    Ще ги шиба много мръсно!

  5. 26
    14

    Тоя палячо пак изригна.Давай все така Крушо,само гавра и вицове за малцинствата!Още 10 години да си президент на ФК Столипиново.

  6. 9
    8

    говедата и те цъкат футбол от Бе групите кат чорбата ама с мафията лижат медали …

Коментарите са затворени