Капитанът на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов буквално изригна в социалната мржа късно снощи след победата над Берое.

“4 години драпам с всички сили, за да се докажа, като човек, футболист, лидер, като достойно същество. Жертвал съм семейството и здравето си за благото на отбора на сърцето ми и ВИНАГИ бих го направил отново. Псували са ме, обиждали са ме, наричали са ме некадърен и неуспешен, не ми е пукало, защото дори в най-слабите си дни съм се борил за ДОБРОТО на клуба! А да се бориш понякога е много по-важно от това, какво имаш като дарба! Опитвам се няколко дни след мача за купата да се овладея, но не успявам, защото някой е ограбил труда ми и вярата в честното и справедливото. Днес не мога да замълча и залагам името си, семейството си и всичко, което съм постигнал до днес като човек и футболист… Аз НИКОГА през професионалната си кариера не съм участвал в нищо незаконно, бих спрял ЗАВИНАГИ, ако бъда принуден да направя нещо подобно! Аз съм човек с принципи и ако има нещо на този СВЯТ, което ненавиждам е липсата на достойнство, на уважение, на доверие, на ценности и на вярност! Аз винаги ще бъда верен на себе си и никога няма да опетня името си или да позволя на някой ДРУГ да го направи!”

Припомняме ви, че след злополучния полуфинал със Славя в София един футболист на канарчетата бе натирен от клуба, а Балтанов от тогава е резерва. Вчета след мача репортер на PlovdivDerby.com зададе въпроса и на капитана на канарчета и на Белия. Защо Лъчо Балтанов е резерва. Пред камерата капитанът на канарчетата наистина трудно сдърж емоцията и това си личеше от километри (ВИЖ ТУК), а Николай Киров – Белия разкри своята версия за случващото се (ВИЖ ТУК).

Още вчера ви разкрихме, че Балтанов е поискал среща, на която по всяка вероятност ще заяви същото, което обяви и в социалната мрежа и ще се опита да убеди треньори и ръководство, че не се е поддал на натиск преди реванша Славия – Ботев.

22 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    3

    Нали знаете, че обвинен от Киров – директно, в очите и то пред целия отбор. И не само него.

  2. 6
    6

    мале, мале, колко нещастно е да си фен на влака. Яко са налазили, циганите. Хахаха

  3. 6
    2

    Сигурно се чудите защо съм толкова чевръст?! От сайта са ме наели да ви провокирам за да пишете повече коментари.

  4. 16
    7

    Лъчо просто е изпълнявал заповед. Сега го превръщат в изкупителна жертва. Всички знаем КОИ издържа отбора и как

  5. 16
    17

    Лъчо не се правина света вода ненапита. Всички знаем, че си продажник

  6. 14
    7

    Ами тъй сме ние стрямските кайнари обичаме до гроб и при първия провал мразим до гроб…..тъй на научи Стоян канара.

  7. 8
    5

    Андрей,моля те пусни информация за строежа на паметника на бате Айко, искам да се включа в инициативата.Предварително Благодаря.

  8. 4
    4

    Много бързо и лесно омаскаряваме другите. Ми ние, ¿Що не се погледнем отблизо…,.

  9. 26
    5

    Лъчо не се *коси* В тая скапана кочина останал ли е някой когото да не са заляли с помия?! На всички не можеш да угодиш каквото и да правиш. Според мен в огромната си част феновете на Ботев те обичат и те уважават. Работата е там,че хейтъри също се нароиха напоследък. Това са хора с комплекси на които не им върви в живота.

  10. 18
    11

    Лъчко,бъди мъж,докажи,че не си ял кИфтета,а си играл искрено и лично,за отбора на сърцето си.

    • 4
      2

      Лъчко, кажи че не си ял безплатни пържоли,кажи Лъчко!Кроасани ял ли си?А боза с баклава бухал ли си?Кажи и че нямаш нищо общо с гейбандата, то няма и как де,ама кажи го!!

  11. 18
    9

    Най важното е стадиона да се почне всичко друго е ала бала…

    • 11
      14

      Той стадиона се е почнал, My Friend, въпроса е кога,и изобщо дали някога ще се свърши.

      • 3
        1

        Вече има официално становище. През втората половина на юни строежа започва. Новината вече е навсякъде може да се провери лесно.

  12. 18
    5

    Лъчо, номер 1 си, но във футбола никой не е железен и всеки, дори Кристиано Роналдо, рано или късно има нужда от почивка.

  13. 11
    23

    Уморено е чавето , не е сърбало от копанката на бат’Бенци !

  14. 11
    33

    Сега плачеш,нали,ама га ядохте кИфтета от бате Венци ти беше хубаво,нали?

  15. 44
    12

    Не става въпрос за симулация Балтанов,а че нищо не играеш.От контузията миналата година не си същият.И аз се чудя как беше титуляр.Същото стана и с М.Огнянов.Нали знаеш,че никой не е по голям от Ботев.Нищо лично.Просто този сезон ти беше най слабият откакто си при нас.Вместо да го мислиш и съзерцаваш дай си сметка, поговори със себе си и нека през новият сезон да видим оня Балтанов който ние познавахме.Успех и знай ние сме с теб

  16. 53
    10

    Лъчо,винаги ще останеш като сърцат играч,това са пълни глупости че си играл симулативно със Славия,но е истина че си във слаба форма от около 2 месеца

Коментарите са затворени