Авторът на попадението за Локомотив Пловдив Филип Михалевич си заслужи и честта да бъде избран за Играч на мача срещу Етър. При получаването на шампанското той изрази съжаление за изпуснатата победа във Велико Търново.
“Поздравявам играчите на Локо, защото всички дадохме 100%, но за съжаление взехме само точка. Играхме добре, но за съжаление нямахме късмет. Една топка само изпуснахме и не взехме победата”, заяви Михалевич пред DIEMA SPORT и коментира ситуацията с гола си.
“Щастлив съм, че вкарах първия си гол за Локомотив, дори не разбрах как се разви ситуацията”, добави футболистът и говори за предстоящите плейофни битки със Славия за място в Лига Европа.
“Имахме 3 точки за над 85 минути, но накрая само можем да съжаляваме, че ги изпуснахме. Не познавам добре Славия, но предполагам, че са добър отбор и с добри играчи. На финал за Купата са, така че няма да ни е леко с тях. Искам да ги бием и после да играем в Европа”, завърши Михалевич.

1 КОМЕНТАР

  1. 2
    2

    Един от героите на Ботев при победата над ЦСКА Стивън Петков е все по-близо до трансфер зад граница.

    Самият той намекна вече на няколко пъти, че не се знае какво ще се случи с кариерата му след края на сезона. Изказване в същия дух имаше и след неделния двубой с„червените“.

    „Има още мачове до края. Не искам да коментирам какво ще се случи след това. Не се знае“, каза Петков пред медиите.

    Той обаче има договор с Ботев до лятото на 2019 година. След силния сезон, който прави, интерес към него не липсва. Нападателят вече има 12 гола, повечето от които след включвания като резерва.

    Негов мениджър е Генади Вучков, който работи заедно с Георги Градев. Той усилено промотира своя клиент, който се утвърждава като един от най-добрите български нападатели в момента, пише “Меридиан мач”.

    В същото време от „жълто-черния“ клуб предвиждат да стартират преговори за удължаване на наема на Жоао Пауло. Те обаче със сигурност ще се проведат след края на сезона, когато стане ясно точното класиране на пловдивчани.

    Шансът ще е много по-голям, ако Ботев успее да се класира за участие в Лига Европа. Иначе желанието на всички в клуба е нападателят да продължи да помага с головете си. Още повече, че самият той се чувства отлично в Пловдив.

Коментарите са затворени