Съдийската комисия към БФС призна гафовете на Ставров и помощника му Арабаджиев, оставка на шефа й Сталев обаче все още няма! Припомняме ви, че от Ботев Пловдив поискаха такава, както и изваждането от съдийството на Ставров. Също така Ботев поиска да бъде оповестена оценката на съдиите за този мач и начинът, по който те са били определени да ръководят тази среща.

“СК при БФС разгледа ръководството на полуфиналната срещата от Купа България между отборите на ПФК “Славия” гр.София и ПФК “Ботев” гр.Пловдив.

От направения анализ се установи, че при ръководенето на поверената среща главният съдия Станислав Ставров и втория асистент съдия Милен Арабаджиев са допуснали явни грешки, с които са повлияли на крайния резултат на срещата. Извършеното оценяване, съгласно правилата на БФС,  дава основание на СК при БФС да предприеме всички предписани действия по Правилника за футболното съдийство, в това число спиране на съдийски права.

СК при БФС обръща сериозно внимание на всички съдии да спазват стриктно Правилата на играта.

СК при БФС съблюдава и ще изпълнява стриктно всички предписани процедури и действия, предписани от нормативните документи на БФС.”

36 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    5

    ЛЕВСКАРИ И СЛАВИСТИ ОЩЕ ОТ ДНЕС МОГАТ ДА СИ КУПУВАТ БИЛЕТИ ЗА ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ.

    Чаканите с огромен интерес от феновете на Левски и Славия билети за финала за Купата на България ще бъдат пуснати в продажба още днес. Сблъсъкът между най-старите български отбори ще се проведе на 9 май (сряда) на стадион “Васил Левски” и е с начален час 19:30 часа. Ценните хартийки ще се разпространяват в мрежата на Евентим. Агитката на Славия ще бъда настанена в първата част (лъвчето, блок 44 и 45) на Сектор “Г” откъм Сектор “А”, в които също ще бъдат дадени три блока за привържениците на най-стария клуб в България. Поради проявения огромния интерес към финалната среща през последните дни организаторите взеха решение да пуснат още днес в продажба 30 000 билета, като са приготвили още няколко хиляди, ако тези бъдат изкупени.Привържаниците на Славия вече готвят специални хореографии за мача, като се надяват отново да съсипят мечтите на Левски. На полуфинала столичани отстраниха Ботев (Пловдив) след общ резултат 2:2, като достигнаха първи финал от 2011 година, когато отстъпиха с 0:1 от ЦСКА..

    • 4
      1

      Ми те билетите няма да стигнат само за феновете на Славия бе!!Въх, само 30 000?

  2. 6
    1

    От Ботев запитали шефа на съдийската комисия преди мача със Славия :
    -Г-н председател на съдийската комисия . ” Трябва съдията Ст. Ставров да свири мача при положение,че той не се ползва с добро име и не е международен рефер какъвто се изисква да бъде с оглед на това,че мачът е полуфинал?” “Ами ако не се окаже на нивото на мача и допусне груби грешки????”
    – Не се притеснявайте – казал председателят… – Веднага ще му поставя слаба оценка!!!

  3. 28
    9

    Е вие случайно ли мислите,че за шеф на съдийската комисия беше сложен този полуграмотен дебил,който навремето слугуваше на Жоро Снайпера.Поредната пионка,която може да бъде манипулирана всякак.

  4. 21
    36

    Разбира се че повлия, в третата минута не даде 100% дузпа за Славия.

        • 5
          15

          Пловдиванин,той на правопис ли да се учи,или да пасе козите,те нямат толкова акъл,че да могат да съгласуват нещата.

          • 1
            2

            Мърльо, а случйно да знаеш, че след запетая има интервал? От къде да знаете в Столипинбург тези работи…

    • 17
      7

      Харесва ми как малоумният мангал е седял и гледал мача на Жалтитите!! Браво манго, само така, това е правият път! Нещастни анимацонни герои с изявен фетиш към железопътен транспорт!!!

    • 13
      9

      На лошото куче пак са му помпали аналния колайдер. Много сте далеч не се чува от 10-то място какво говорите

      • 9
        13

        От Коматево се чува по-лошо,но като се вслушам добре, трактора още е на нивата,Коматевски криви,селски глави,цял живот на село, като продадете доматите,купете телефон на кмета,че заради счупеното стъкло,и забравения ПИН,може да забравите за копнежа.

    • 1
      1

      И да е бяха дали дуспата в третата минута при два на два кой се класира??? Така че стига рева глупак!!!

  5. 19
    46

    Истината е, че се подкрепят големите отбор. така е по цял свят. Полуфинал Славия- ГМО Коматево. 3000 фена на Славия и 200 на ГМО Коматево . Славия създаена 1913,ГМО Коматево 2011.

    Единия отбор създаден преди 100 , другия преди 7. Единият отбор има хиляди фенове, другия 200.
    От друга страна ГМО Коматево е създено от турци и цигани за турци и цигани.

    Кой отбор да спечели?

    • 42
      17

      ГМО Велбъжд с 14 насрани цигани цял живот в последния вагон

    • Що не се гръмнеш та да ти олекне от олигофренията? Славия със хиляди привърженици,Ботев с 200!!Бухахахаха,ега си тъпука!

    • 32
      16

      Зарежи Ботев, кажи кога е мача на Локо с Ривър Плейт?

      • 5
        6

        Веднага след този на БотевЪ с Рома

  6. 19
    42

    Браво на БФС. Не се поддадоха на смешния плач на жените от ГМО-то. Мъжките момчета. Браво Боби.

    • 37
      13

      За ГМО Велбъжд дето вика чичо ви Венци: Селски отбор със селска публика

  7. 30
    8

    Асане недей да петниш името на Пловдив и без това те знаят,че си жив циганин!

  8. 23
    41

    ГМО Коматево, защо не рИва миналата година, като миналата година по същия начин им подариха купата. Лудогорец се чудеше, как да падне, как да си вкара авогол

    • 42
      18

      ГМО Велбъжд ще пита, когато влезе при големите, сега сте много назад и от 10 ред не се чува въпроса ви.

Коментарите са затворени