Президентът на Славия Венци Стефанов се оплака от телефонен терор от страна на феновете на Ботев през изминалата нощ. Той е предал телефона си в полицията заради постоянни обаждания и заплахи от фенове на “канарчетата”. Според него, номерът му е бил предоставен на запалянковците от ръководството на пловдивския клуб.

Такъв телефонен терор е имало и за рефера на двубоя Станислав Ставров, както и за новия шеф на Съдийската комисия Йордан Сталев.

“Пуснал съм жалба в полицията, записаха моя телефон, телефона на съдията и на шефа на съдиите. Намазали са къщата на шефа на съдиите в жълто, заплашват семейството и децата на рефера, преследват децата му”, заяви Стефанов в “Здравей, България” по Нова ТВ.

“Благодаря на полицията, че ми взеха телефона и ми пратиха всички благопожелания. Цяла нощ ми пращаха “благопожелания”, явно ръководството им са дали телефона ми. Дали са моя телефон, на съдията и на шефа на съдиите и цяла нощ тормоз”, добави босът на Славия.

“Определен кръг хора в Ботев мачкаха години наред Христолов. Години наред феновете на ЦСКА тероризираха Гърнетата и Сашо Томов, но при Гриша Ганчев кротуват, защото има силна ръка”, сподели още Стефанов и разкри за грозни случки веднага след полуфинала за Купата на България снощи.

“Има изстъпления по стадионите, които граничат наистина с терор. Не може 1000-2000 души ултраси от цялата страна, правят си маршове и си правят побоища. След мача ни вчера, отивайки след него по “Графа”, две пловдивски коли се биха като добичета на улицата. Тези хора не са отишли на стадиона да си подкрепят отбора, а да показват мускули”, добави Стефанов.

“И в Левски, при Спас Русев се взе курс да не се дава толеранс на футболните хулигани. В публиката на Славия имаше стотици деца, а от другата страна озверели лица да хвърлят бомбички. Като видяха сериозната полиция и клекнаха и се укротиха”, завърши президентът на “белите”.

Атаката в социалните мрежи по съгрешили съдии и техните близки стана доста популярна напоследък. Наскоро феновете на Ювентус буквално атакуваха с всички сили профилите на съдията отсъдил дузпа за реал в последните минути на четвъртфинала от шампионската лига. Тогава не бе подмината и съпругата на Майкъл Оливър Люси! В момента ситуацията се разиграва 1:1, но потърпевши от фенска атака с съдията Ставров и приятелката му Дарина. Техните профили са заключени, но фенове на канарчетата се възползваха от опцията да пишат коментари под стари техни публикации.

30 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    Простакът е кремък- корав и могъщ,
    простакът е демон без лик, вездесъщ.
    Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
    Удариш на кухо, простакът звучи.
    Простакът не чака, не знае предел
    и стига простакът до своята цел.
    Защото простаци край него вървят
    и дават му знаци и правят му път.
    Надкласов, безкласов, без род и съюз,
    но винаги касов, но винаги в плюс.
    Без ден да протакаш, дори да кърви
    война на простака до смърт обяви.
    За срам на Европа, на всичките нас,
    когато докопа в ръцете си власт.
    По страшен от спина, по-жилав от рака,
    сега за сега се оказа простака.

  2. 9
    3

    Реването е безполезно Питайте Молива за колко са уредили Мача!!!

  3. 13
    13

    Ботев ще вземе купата, а локуту ще играе при дънните риби.
    Оф, майче пак са насрах. Чакай да си отивам в катуна и да нахрана прасетата.
    Да са еба в селската кратуна

  4. 13
    24

    Белия- ВЪН! Вместо да си играем играта и да търсим гол, Мишока излезе за равен! Страхливец!

    • 15
      8

      Цигани, Бруно завинаги треньор при вас 16/3

      • 5
        3

        А последното 0:2 от U19 на Септември, кво ще кажеш? Шедьовър та се къса?

  5. 18
    25

    Жълти курви, до оня ден празници, купи тва онва? Сега дойде сметката за купите и празниците и се разревахте? Мръсни селяни. Всичко е едни лайна дето всички учстват в тях ама до оня ден като бяхте от печелившата страна не ревахте а? Селяни миризиви

  6. 11
    22

    Долни жълти курви , джихадисти на хранилката на крадци .

    Защо прокуратурата спи за пълзящия коматевски екстремизъм ?

    • 14
      6

      Освен това жълтите са ебали лошото куче в устата и са му напълнили гъза със сперма

      • 6
        4

        Освен това като типичен представител на жълтата сган си изключително лимитиран по отношение на сиво вещество, казано на по-прост език просто си прост педал.

    • Лошо куче, правил ли си секс с мъж? Искаш ли да пробваш?

      • 1
        1

        Правех с теб не помниш ли че ми се оплака от болки в анала

  7. 20
    5

    Защо си мисля, че това е само началото?

  8. 20
    3

    Венци всичко знае, и за жената и за децата…Цялата клика, как бързо си се е оплакала една на друга, от ранни зори. Навързани са като…

  9. 11
    18

    Стоян канара каза и отсече…….преместете си го в другия крачол жълти братя и отиде в Стряма да полее арпаджика.

  10. 13
    30

    Прокуратуратааа, тимче с дълг 50 млн. лв. крадени Държавни пари, неплатени концесионни такси за около 4-5 млн. лв. и т.н. Играят незнайно защо на базичка, на която не може да се играят мачове от Първа лига??? Фенове в неадекватно състояние/думи на чичо Венци/. ГМО… ДОКОГА РЕВЕРАНС?????

    • 11
      18

      Отделно, притесняват почтенни хора по телефона…

      • 2
        3

        То и при майка ти бяхме снощи, но тя не рева – само скимтеше от кеф…

  11. 12
    45

    Жълти простаци! Няма такава сган! Честно! По телефона и с качулки е лесно! А и по форумите! Жълти путки! Сега вече само ще биете и само за вас ще свирят! Купа след купа ще печелите и ще сте най-великите! Жълта сган!

    • 34
      9

      Циганска отрепко и под 459 псевдонима да ръсиш злоба и омраза “стила”на писане си личи!Повтарям/без извинение/ ЕБИ СИ МАЙКАТА ЦИГАНСКА”!!!

  12. 15
    46

    Гнусна жълта измет. Само за такива мизерии имате ташаци да звъните от скрити номера и да драскате като мишки по нощите. Вчера нали бяхте големите бунтари и щяхте да правите бунтове. Излезнаха ви куките и клекнахте като жени. Мърши безподобни. Умрях от густо как ви го набиха вчера щото много ви знаят гомняните усти.

    • 31
      11

      Еби си майката циганска отрепко!Такива изроди като теб са за убивате!

      • 2
        2

        От джамията на Изгрев бойс ли се изцепи?От 50000 хилядната миризлива,жълта циганска сган ,а?

  13. 17
    23

    Ми те и паметника на Ботев намазаха в жълто. Това е в знак на респект хахахахахаха

  14. 24
    9

    032 945136- Телефонът на Йордан Сталев вМБАЛ Където е главен счетоводител

Коментарите са затворени