Днес от 12 часа ще се проведе извънреден съвет на директорите на Ботев Пловдив. Основна тема ще бъде отпадането на полуфинала и начина на отпадане на “жълто-черните” от Славия.

Припомняме, че късно снощи, както първо PlovdivDerby.com съобщи, ръководството на Ботев поиска оставката на председателя на Съдийската комисия Йордан Сталев, също от там настояха арбитърът Станислав Ставров да бъде изваден от съдийската листа и да не получава наряди като главен, асистент или четвърти съдия, както и  за публично оповестяване на доклада и мотивите за оценка на съдийската бригада, каквато и да е тя, от страна на наблюдателя на днешния мач Валери Цветков.

 

13 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Борда да се събират за стадиона! Иначе, скоро ще излезнат във ваканция и пак нищо!

  2. 4
    1

    Дормуш ага вклучикте ли го на телефонната линия?

  3. 10
    9

    Опитват се да спрат разпада. За тях този мач действително беше въпрос на живот и смърт.
    Основна точка – Пара от къде?

  4. 11
    13

    Гела спря да дава ярма , глад мори добитъка в Коматево.

  5. 21
    3

    Добре бе ръководство, къде бяхте когато имаше конгрес на БФС и преизбраха мокета. Венци плондера е в изпълкома, което е конфликт на интереси. Гришата, гела и да изброявам всички са там и БФС стои зад тях а вие Кура ли ми държахте та не гласувахте за Любо Пенев.

    Мама ви дейба, седмица преди конгреса излезнахте и публично казахте че ще подкрепите перуката. Ай сега яжте кура на венци тулупа.

    Кво става с Колежа, пак ли ни качихте на Курдовия?

    • 10
      1

      Пак , брато , такива мизерници са в ръководството , всичко е гнило.

      • Признавам че Ники Киров е може би най-добрия или поне в топ 5 на българските треньори но защо не пусна дървото Димов предишния мач и да го пусне след това във вечна ваканция. Тоя е по-зле от Везалов. Щял да го пази да не получил жълт картон на мача с Лудогорец и да пропуснел полуфинала със Славия. Миналата година същата история с Крум Стоянов. Серкан да се контузи на тренировката. Бахти и каръка, Славия къв нещастен гол ни вкараха в Пловдив. Пак за пореден път сами се бихме и съдията за пореден път се изгаври. От топ 6 като изключим мачовете с Верея имаме един равен на чорбата, 2 победи над говедата и 2 хикса с Берое. Доста слабо за притенции че искаме да играем в Европа. С тая защита сме като разграден двор. Всяка атака на противника вещае опасност или гол. То не може само да се мисли за атаката.

  6. 31
    8

    1 точка: Слабото представяне на Ботев през пролетта. ПРИЧИНИ.
    2точка. Нежеланието на Т. Неделев да пробяга поне 1 км по време на мач.
    3 точка:Неадекватното ръководене на срещите от треньора Киров.
    4 точка: Димов играч на Ботев ли е или на други клубове.
    5точка: След като знаехте 2 седмици предварително,че този негодник ще свири мача, какво направи ръководството да предотврати това.Къде бяха Палийски, Молива и останалите, та чакаха феновете да го правят 2 дни преди мача.
    6.Това ръководство зако не предостави един телефон на кмета Тотев за да говори със Самуилов?
    7. Съдийството и поведението на терена на футболистите?

    • 10
      2

      Виждам, че има и други трезво мислещи Ботевисти, още повече, че към момента одобрителните гласове са повече от отрицателните!
      Стана това, което всички очаквахме със свити сърца. И нямаше какво друго да се случи след като Венци правеше такива плонжове пред Перукан преди и по време на конгреса. Аз съм сигурен, че дебелият много ще съжалява, защото още в първия предварителен кръг ще му напълнят кошницата и ще стане за резил и пред кокошките! Лошото е, че ще изложи и Българския футбол, който така, или иначе няма никакъв престиж! Освен това, този съдия ще носи срама цял живот, защото дори и най-закоравелите престъпници имат съвест. Пред него е седяла дилемата или да отреже главата на Ботев, или да отреже своята в смисъл край на кариерата му на съдия. Колкото и Перукан да се прави, че той е далеч от съдийството и децата знаят, че това няма как да се случи без неговото одобрение. Аз гледам футбол от над 50 години и смея да твърдя, че такова бутане, на толкова слаб отбор, не съм виждал. Вярно е, че ЦСКА два пъти ги вкараха в елитния футбол без да са си спечелели промоция, но поне те имаха потенциал за развития. Какъв потенциал имат Славия?
      На времето ни режеха най-редовно срещу ЦСКА и Левски, откраднаха ни шампионската титла и я подариха на Берое, но никога така брутално, както срещу Славия!
      Да погледнем, обаче в нашата градинка! Чворович го каза! Сега е ред на Техническото ръководство, на Административното ръководство, на Спонсора, на Капитана, на Барометъра на отбора да излезнат и да кажат какво се случва с Отбора? На какво се дължи трагичната игра на футболистите и отбора като цяло? Ние ще приемем всяко адекватно обяснение. Искаме и изводи за да не се повтарят тези грешки отново. Мисля, че Палийски и компания трябва да престанат да се крият, а ако е необходимо да валят и оставки!
      Сега е време разделно! Възела трябва да се разсече един път за винаги! Мисля, че Пловдивчани, Ботевисти и Легенди заслужават ИСТИНАТА, колкото и горчива да е ТЯ!
      Ха да видим има ли мъже и стиска ли им да излезнат с лицата и достойнството си и да говорят, така както го е правил нашият, ВЕЛИКИЯТ ХРИСТО БОТЕВ!!!!
      САМО БОТЕВ! СЕГА И ЗАВИНАГИ!!!

      • 4
        1

        Кавале , всички тук умуват и им се привиждат разни конспирации, а всъщност нещата са съвсем простички.
        1. Отбора едва връзва бюджета и затова му се налага да продава ключови футболисти
        2.Ако бяхме се класирали за л. Европа трябваше да плащаме наем за лицензиран стадион
        3.Резервната ни скамейка е къса. На практика не разполагаме с равностойни футболисти за ротация.
        4. Ако се случат контузии на ключови играчи или пък някои от тях напуснат какво става….?
        На тоя етап отбора не е готов да играе за първенство , купа , и за лига Европа..Мисля,че всички разбирате това..Миналата год. Ботев изненада всички с доброто си представяне ….. на фона на безличните Левски и Дунав в Европа. Видя се обаче,че отбора в един момент се срина и зацикли. Нека тая година да играят столичани . Ние ще им гледаме сеира.

  7. 28
    1

    Дори да ги отстранят ще сложат нови подлоги на тяхно място !!! Няма съмнение за договорните и въпросният съдийски индивид когато свири мачовете на славия- видяхме всички какво направиха за тях и стигането им до финал. А какво стана с думите “цените на билетите ще еднакви и за феновете на славия” ботреисти влизат срещу 20лв останалите с билет за 5лв. Дано са им преседнали.

  8. 8
    24

    vzeha im po 20lv izgavriha se s tqh a a4o sulzata se prebra da spinka prekrasno …KOSAMA LIKUVA JYLTI KURVI ..BLAGODARIM TI STAVROV ZAKRIVAI KATUNA I DA PRAZNUVAME VSI4KI KUR ZA TEQ GM-TA BANDA 4IKIDJII KAKTO KAZA VELIKIQ DON STEFANOV

Коментарите са затворени