Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде дълга пресконференция след загубата от Септември. Той говори по всички въпроси свързани с черно-белите.

„Връщам се точно на време за да вкарам нова компресия на влака. Идвам си тук, за да вкараме отбора в нов път. Имаме отбор, който с малко повече късмет, може да печели много. Има огромна разлика отпреди. Има колектив, който работи. Има ред и дисциплина, което за мен е най-важно. И оттам нататък няма да закъснеят. Какво ли не чухме за треньора и мен. Крушарски се бърка в работата, ония се бърка тук и там…Този човек направи така, че никой да не му се бърка. Работи си за колектива. Когато аз дойдох, имаше един Локомотив (Пд). Втората година имаше друг проблем. Но сега проблемите си ги решаваме – има спокойствие, живот, треньор. Треньор, това което сме се разбрали го изпълнява бе да ми мрънка. Все ме питате има ли пари. Като че ли Народната банка е мой спонсор. Ние, ако търсим Марадона, не сме дорасли с бюджета за него. За първи път имаме политика, която се спазва. Селекцията се работи отдавна. Имаме набелязани лица. Имаме си програма, по която работим. Няма да се учудите, ако видите и някой Марадона тук.

Нещата си вървят точно, както сме си ги начертали. „Златната среда“ засега е нашето място, което заслужаваме. Аз след 5 години трябва да започна да печеля. Как ще печеля? Като намаля разходите за отбора. Като вадим кадри и развъртим търговията. Само тогава можем да се борим за шампионска титла. Когато направя 15 млн., тогава ще бъда готов за шампион. С 5-10 млн. няма да стане. На никой вече не разчитам. Разтичам само на себе си. Докарал съм си 1-2 спонсора тука и това е. Искам да инвестирам в юношите. Искам да направя базата. Имаме някакъв напредък, но нещата не стават толкова лесно. Терените са на общината – в договора Общината трябва да гарантира, че Локомотив (Пд) ще си ползва земите безвъзмездно.

Тук каръкът е жесток – има една група локомотивци, които искат да подлеят вода на треньора, на Крушарски. За едни Крушарски е малоумник, за другите Акрпович трябва да излез на терена и да играе. В момента дразгите спряха. Все още обаче има такива тънки нишки, които могат да опънат напрежението. Вътре момчетата си „изяждат обувките“. Сега момчетата ги боли. Но не така, както ги „болеше“ преди две години…Сега има спортна злоба. Ще видите, че тази злоба ще се прояви в плейофите. Не мога да кажа, че момчетата не дават всичко от себе си, е лъжа.  Няма как някой да излезе и да ми каже, че Локомотив (Пд) няма отбор.

Пожелавам на Камбуров да изпревари Петър Жеков. Толкова много помия се изля срещу мен, че… Аз за Камбуров нищо лошо не съм казал. Той при мен беше един работник. Който иска да управлява да дойде и да дава пари. Локомотив е институция и тази институция заслужава уважение от всеки един човек, независимо как се казва той. Локомотив е допринасял за много неща, които са се случили в тази държава.

Феновете ги боли и мен ме боли. От три години ми се говори, че с тоя отбор ще изпаднем. Все изпадаме и все не можем да изпаднем. Аз ли съм толкова силен или отбор играе. Това исках да ви кажа в началото. Тук всичко ще си дойде на мястото. Който всява негативичъм няма място на тази трибуна и най-вече до мене. Аз съм малко краен, но 6 месеца ми бяха достатъчни да си избистря кухата кратуна и да ми се изяснят нещата, за да ги докарам нещата до край. Пари в Локомотив за високи цели пари ще има. ”

 

 

31 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    1

    Нека който иска да купи отбора да излезе и да го заяви!
    Ама няма.
    Всъщност има – онзи италиянски мафиот….
    Явно си е купил и няколко трола…

  2. 10
    2

    Взимаме си Карагерен, един нападател заедно с Аралица да играе напред и отбора е идеален.Който смята, че има пари да доведе Меси да заповяда!
    Шепа ошигофрени плюят по Крушарски повечето жълти тролове, треньора и отбора но ако ги помолиш да извадят някой лев изчезват като пръдня из гащи! Пълни интриганти! Марчев и Бакалов вън по най-бързия начин, играят по на Камбура свирката и плетат интриги в отбора!

    • 8
      2

      те ще са следващите.
      Всичките мови са добри попадения и по-добри от старите – Аралица, Буна, Елитон, Булят, Езе….
      Много си прав, че шепа “хора” сеят интриги и търсят лична облага.
      Само, че вече и Крушарски го разбра това и няма никакво намерение да им се вързва като Коко.

  3. 10
    9

    3 победи от 17 мача не говори за карък, а за некадърност!
    Толкова си могат, това е истината! Веско некадърника нито може да уцели топката, нито вратата и това ни е капитана.Нито атака, нито контраатака могат да направят.Вярно тичат, борят се, но като не я могат се получават много комични ситуации.Футболът не е лека атлетика! Акрапович може да ги подготви кондиционно, но не може да влезне на терена и да вкара топката във вратата вместо тях.Крюшо няма пари за по-класни футболисти.Оредяващите трибуни са достатъчно добър атестат за играта на отбора и работата на Крюшо и директорчетата му, които е назначил по приятелска линия, а не защото разбират от футбол и управление на футболен клуб.Чух му интервюто на тоя цървул. Хората идвали на терена щото в отбора имало ред и дисциплина.Къде видя хора тоя говедарски цървул, като вчера нямаше и хиляда човека.Дори и Славия вече има по-голяма агитка от нас.На никой обаче не му пука!!! Даже някои от тарторите го харесват и подкрепят.Най- голямата лъжа и заблуда е, че нямало кой.Има възможности, но цървула не иска да продава, а си търси съдружник! Кой нормален човек ще дава пари, и друг да му ги управлява?! Равнодушието ще ни затрие.Всеки се е отчаял и не му пука.Най- лошото е, че тоя прошляк от Говедарци го подкрепят, нищо че трибуните оредяват прогресивно след всеки мач.Едно дърво се познава по плодовете! Имаме за собственик изкукуригал комсомолски секретар, ръководство от глупаци не разбиращи от футбол и управление на футболен клуб и посредствен отбор от некадърници, които не стават дори и за Б гр.Надявайте се публиката да се върне.По-скоро ще се затвори озоновата дупка отколкото с тоя клоун начело!

    • 8
      1

      “но цървула не иска да продава”?? на кого да продава? На теб ли? Или на Абрамович??!!

    • 9
      1

      Правилно той не е тъп…Да продава на кой..На Адвокатите дето тикаха Локо към фалит и да го издържат във В група…Или на оня изкукал Италианец дето е фалирал няколко отбора.Всъщност ако се разбере кой е докарал жабаря..ще се разбере кой дудне Крушарсси да се маха!

    • Защо всички се правите на луди и не си признавате, че стадионът се отпразнуваме по времето на “спасителите”?! Не защитавам Крушарски, но той до ден днешен плаща дългове включително натрупани и от въпросните спасители. На някои хора не им е удобен защото са изолирани от делата в клуба и не могат да крадат,сещате се кои са нали?!

  4. 7
    2

    Крушарски каза, че ще шибаме жълтите жени от ГМО-то следващото първенство! Кухите пилета пак грешно разбрали!

    • Аналке надървен е разтваряй си дивия тогава…

  5. 7
    5

    Клоунарски говори 30 минути след загуба с 0:2….
    А сега си представете колко ще говори ако наистина вземат, че спечелят баража!
    Нищо чудно да обещае, че ще прати първия циганин-космонавт в космоса, с разработена лично от него ракета! 😀 😀 😀

  6. 22
    8

    Нова компресия за влака. хлъц…..

  7. 11
    23

    Жълтурци купете един телефон на Кметицата да се обади на благодетеля ви:)))

  8. 24
    7

    Пичове,каквито и глупости да дрънка Крушарски все пак ви издържа.Проблемът не е в него.Треньорът и футболистите,които си доведе са супер посредствени.Нямате един силен мач.Мъка след мъка.В нападение сте трагични.А и в последните мачове се вижда,че май и желание няма.

    • 6
      2

      Да Алекс, абсолютно си прав,да се наслаждаваме,и боготворим лошото,че то ни пази от по-лошо , а’й стига вече,докога с този провинциялен манталитет,единия си изгубил телефона,другия пие само два пъти, а’й стига вече,станахме за ташак и на най-големите глупаци, а’й по-добре да ходим чалга, отколкото да им слушаме глупостите на тия.

      • 2
        1

        поредния недоволен чалгар без пукна лев в джоба и капкла акъл

  9. 17
    9

    GRANDE PREZIDENTE това което други не можаха вие го постигате с лекота добър отбор добър треньор физкултурник добри резултати

  10. 14
    8

    ВЕЛИК ВЕЛИКАН!!!!
    ВОВЕКИ ЛОКУУУ БОС!!!!

  11. 27
    12

    Шепа ошигофрени плюят по Крушарски, треньора и отбора но ако ги помолиш да извадят някой лев изчезват като пръдня из гащи! Пълни интриганти! Марчев и Бакалов вън по най-бързия начин, играят по на Камбура свирката и плетат интриги в отбора!

    • 12
      3

      НАИСТИНА ПРОСТОТИЯТА ТИ Е НА МНОГО , МНОГО ВИСОКО НИВО …!!! Ми наведи се и му направи на крушо една свирка ве , смешник…!!!

  12. 30
    11

    Битози фантазьор докато чертае светлото бъдеще, на, трибуните ще останат 100 човека. Манипулатор и лъжец. Ей това е великият ни президент, драги ми локомотивци…

  13. 29
    9

    Локото заслужава много повече ! Както и Ботев ! Но няма Държава за футбола и особено за Пловдив, Варна с градски стадион, Търново и те, Благоевград, Стара Загора, даже Харманли дава повече тука в Пловдив никой нищо, един нормален стадион нямаме , а Разград даже го направи и за УЕФА ТУКА СА …..И ИЗРУДИТЕ

    • 32

      Ма си имаме зала за 60 милиона , която е обречена на гибел , трима бастуна играят баскетбол и 5 човека ги гледат ААААДД

  14. 18
    17

    Жална ни майка локомотивоциганска! Аллах да ни е на помощ!

    • 9
      12

      Аллах е на селското игрище в коматево….

  15. 31
    14

    ВЪН КУКУРИГАЛНИКА БЕЗ 2 ЛЕВА В ДЖОБА ! КАКЪВ ОТБОР ИМАМЕ БЕ ,ШАПШАЛ ? ДОКАРА БРОЯ НА ПУБЛИКАТА ДО 128 ЧОВЕКА С РОДНИНИТЕ И ЩАБА.

Коментарите са затворени