Днес в 19:30 часа Дунав посреща Локомотив (Пловдив) в двубой от група “Б” на Първа професионална лига. “Драконите” продължават да не могат да излязат кризата, в която се намират. Тимът спечели само 1 точка в последните си 7 мача в първенството и това се случи точно срещу “Смърфовете” на 1 април. Двата тима традиционно правят доста зрелищни сблъсъци, като спокойно можем да очакваме пореден интересен двубой.

В тази група всичко до голяма степен е решено. Локо е сигурен, че ще играе в плейофа за 7-10 място, докато русенци ще се борят за оцеляването си. “Смърфовете” обаче ще опитат да завършат на първата позиция и да изпреварят Септември, като в момента изостават с 2 точки, така че победата днес е доста важна.

Старши-треньорът на пловдивчани ще направи няколко промени в състава си. Една от тях ще е включването като титуляр на Мустафа Абдулхи. Нигериецът рядко попада в група от както бе привлечен на Лаута тъй като в Локо Пд има четирима играчи без паспорти от ЕС и той е един от тях. За да може Мустафа да запише минути от групата на черно-белите за този мач бе изваден Умарбаев.

4 КОМЕНТАРИ

  1. Ссср яж ми жълтият хуи отребко недоносена мангал пидал ясно

  2. 4
    1

    Време е да го пусне да го видим как е! Успех на момчетата и да се представят добре!

  3. 1
    7

    Ааа,да ги нямаме такива,Мустафа ще играе,той е истински Лукумутивиц, и завинаги един от нас.

Коментарите са затворени