Мила родна картинка. Президент на български футболен клуб, част от изпълкома на БФС, влиза в открита медийна война с фенове на друг футболен клуб. Провокация, демонстрация на показност, свързана със завишени цени на билети и създаване на изкуствено напрежение със заплахи с органите на властта. Само човек, който все още не е излязъл от мафиотските структури може да действа по подобен начин.

Вчера един град с хиляди привърженици и клуб със 106 годишна история станаха свидетели на поредното безумие в българския футбол. Самозабравилият се президент на Славия – Венци Стефанов определи цена от 20 лева за привържениците на Ботев в реванша за купата на България срещу Славия. А още по-смешното бе арогантното му поведение и квалификациите по наш адрес, което би стреснало само маршрутката с лакеите му от Овча Купел, но със сигурност това няма да повлияе на нас, бултрасите.

Даже напротив г-н Мутра. Ако някой си мисли, че по този начин ще спре многобройните “жълто-черни” фенове, допуска огромна грешка. Подобни нападки по адрес на “жълто-черните” би довела до по-голяма мобилизация и по-сериозно присъствие след няколко дни на Националния стадион. Публика, каквато ти никога не си имал и няма да имаш. Същата грешка допусна преди години и една самоковска мутра, която остана с празни ръце.

Който е тръгнал на война срещу Ботев винаги е бил губещ. Никой не може да попречи на привържениците на Ботев Пловдив да подкрепят своя тим по пътя към нов финал, било то и самозабравил се президент, играещ явно черно тото и пазен от закона.

В едно обаче е напълно прав. Коматево не е стадион за размерите на “жълто-черната” публика и ако финалът преди седмица бе на “Колежа”, то със сигурност играещият черно тото отбор нямаше да може да си тръгне с този резултат от Пловдив.

“Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” припомня, че организира пътуване за реванша от полуфиналите за Купата на България, който ще се играе на 24.04 на националния стадион “Васил Левски” в София. Цената на пътуването е 6 лв. за членове на КПБП и 10 лв. за всички останали. Мястото за записвания е магазина на ул. “Нестор Иванов” 1.

bultras.com

30 КОМЕНТАРИ

  1. 13
    1

    Стефанов ,виден дебел бензиджия , ти ли ще определяш бултрасите .Батето ,го каза одовна , как си отишъл при правешкия доносник Тодор Живков и си му предложил охрана, защото ти е дал възможноста крадеш. Жалко е за тази държава , ти г-н нисък интелект и без морал ,да се изживяваш като ментор. Вие , обичате да сравнявате Лом с Лондон ,но знай :Ботев значи свобода за България . Докато вашия основател Д . Благоев обича * Сръбска Македония*.Това е огромната разлика между нас и теб ,менторе.

  2. 4
    4

    Питайте Асенката Караславов му е ял попарата в съблекалните:))

  3. 9
    2

    Е къв е па тоя дебелак? Кво страшилище е слабия? Я у лево бе торба с лайна, държавното ти отборче чрез което препираш някой лев не е фактор. Можеш само да грухтиш и да си търкаляш сланините. Мислиш се за много оригинален като пуснеш пет селски лафа. Пикаеш срещу вятъра.

  4. 16
    1

    Кво се занимавате с този дебил. Няма два лева чичо то Венци, изсмукана цицка е. Б ългарин от старо време!
    Само Ботев!

    • 6
      1

      Какъв Българин от старо време? Това е съвременния Бай Ганьо!

  5. 10
    23

    Да треперя от селяни?! Вие сте много зле.

  6. 11
    28

    И как трепери, като ги нарече ЖЕНИ. Той ги смята за проститутки. Плаща си и ебе жълти коври

    • 20
      6

      ний сми проститутките, чи все висим на магистралата

  7. 10
    25

    Чичо Венци, време е да покажеш на жените кой коли и кой беси! Много си търпелив!

    • 17
      6

      чичо ти венци – нашия приятел от черното тото не може да си намери оная работа от шкембето – вие го приканвате на бой хахааааааа

  8. 9
    19

    От Бултрасите той трепери….
    Хахахахахахаххххаааахаха
    Боли го кур@ чичо Венци за Бултрасите!

    • 6
      15

      Вие доскоро много му се радвахте точно на тази една от “простотиите” му….
      Всичко се връща на този свят, папагали

      • 11
        3

        И какво ни се е върнало? Бели хора сме, работим – ще си платим билетите.
        А вашата любов към предозирали мутри вече е пословична.
        “Какво като ни вика селяни, важното е да се заяжда с жълтите”

    • 6
      10

      Всичко се връща двойно върху тъпите ви тикви, жълти мърши !

  9. 23
    12

    Чичо Венци беше казал Локо са селски отбор със селска публика, а циганите сега му се радват. Ей това е да си прост мангал!

    • 8
      13

      Вие доскоро много му се радвахте точно на тази една от „простотиите“ му….
      Всичко се връща на този свят, папагали

  10. 18
    18

    Кви бултраси бе? Тия са банда дрогирани педерасти!

    • 13
      10

      Май Хъмпи каза за едни други, че са банда гейове!

      • 9
        3

        А един от вас ви нарече Сульо и Пульо…

  11. 19
    20

    Жълти женички само ще ви кажа, че се заядохте с неподходящия човек! Бат Венци много помни и дълго връща! Този нее случаен човек , а зад него стоят още по-силни хора!!!
    Скоро или ще му правите свирки групово, което е много вероятно за вас имайки в предвид, какви жълти курви сте, или Венци ще ви шиба дълго време!!!? След полуфинала не свършва света! А бат Венци връща дълго!

  12. 13
    22

    Дебелия си го мести в другия крачол като чуе за дрогираните селянки.
    Ама наистина сте големи филмари , без стадион, с коматевско местожителство , без собственик , без нищо от истинския Ботев, който същите дрогирани лумпени унищожихте, за да се радвате на сопотски навлек.

  13. 20
    13

    Миризлив мангал, не коментирай темите на великият отбор на Ботев!
    Гледай си катуна!

    • 5
      16

      Боклук жълт, гледай си подлогата.Дано отидете на финала,та цяла България да види…….ко пр’ят говедата.

  14. 19
    25

    Хахахаха ебати реването ебати чудото ! Нали се сещате, че захванете ли се с чичо Венци ще загубите войната? Той е толкова дебела глава, че може да направи така, че и на Коматево са не играете повече, но вие сте толкова плиткоумни, че няма как да разберете 🙂 хахаха цирка те 1ва започва интересно ми е как ще свърши 🙂

Коментарите са затворени