Много сериозен ребус има да реди старши-треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров – Белия. Половината отбор на специалиста виси с картони и заплахата някой от тях да изгори за важния полуфинал със Славия е голяма. Следващият мач на канарчетата е с Верея, а след това жълто-черните се изправят срещу Лудогорец. След срещата с шампионите идва ред на реванша със Славия. Ето обаче каква жълта драма тресе Белия. Жълтите картони в Ботев Пловдив сериозно натежаха. 4 футболисти са с по 4 картона и са застрашени с наказания за по 1 мач. Това са Ндонгала, Афонсо, Серкан и Стивън Петков. Ако някой от тези футболисти играе срещу Верея и получи картон, то той няма да играе срещу Лудогорец, но пък ще е чист за важния мач със Славия. Има вероятност тези футболисти или някои от тях да направят точно това. Да излязат срещу Верея и да си изкарат картони, за да пропуснат срещата с Лудогорец. При Пламен Димов положението е още по сложно. Той е с 12 картона и получаването на още един означава, че ще изгори за цели 3 мача. За този футболист е почти сигурно, че няма да играе до мача със Славия.

Лъчо Балтанов пък със сигурност пропуска мачовете с Верея и Лудогорец, след като срещу Берое получи своя жълт картон номер 9, който автоматично го вади за две срещи.

Каква схема ще измисли Белия и как ще нареди ребуса, за да може да разчита на всичките си играчи за реванша на Овча Купел? Отговор на този въпрос ще получим през тази седмица.

 

39 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    7

    Там скоро в Ботевъ ще стане страшно

  2. 9
    14

    Това по-скоро е едно оправдание за предстоящото тото с Верея, които по традиция неизменно го правят с жълтите курви за да избият заплатите! Естествено ясно е и полягането на спонсора Лудогорец следващия мач!
    Белия нищо не го тресе, ами не знае ще има ли пари щото половината отбор иска да бяга, а собствеността още е неясна! Самуилов го чакат утре пак да ги излъже с крачките, но лъжата ще остане за мача срещу Славия, че белким се надъхат и бият! Ефтини-селски номера!

    • 13
      8

      то ний на лаута да бехми като жълтити – пак добре, ама сми в киреча – б група на втората осмица. саде Локо

      • 11
        11

        На Лаута никога не са искали нещо на всяка цена! Вие жълти уроди сте готови на тото, на турски и делиормански лири и на всичко безчестно, само и само да ви има, да сте пред Локото и да сте силни! Мръсна,комунистическа сган! Може фа сте по-добре, но никой не иска да е като вас, защото цената, заради която сте на това дередже е много жалка и недостойна! Гледай пак да ви дадат купата, че иначе много лошо!?

    • 11
      6

      Много си навътре в нещата! Нещо да кажеш за комунягите от ЖСК “Динамо”? Как един фен на Спартак или Марица не се обади, а само мангали?! Ботев ви е, като кур в гъза!

  3. 9
    9

    В едно училище в Пловдив. Учителкат пита децата – “Деца каква е професията на бащите ви”. Отговорите варират от строител до професор. Само Асанчо се натиска и е не отговаря. Учителката настоява да получи отговор и Хасан казва – “Баща ми работи еротичен танцьор в гей-бар и ако клиентите харесат танца му ходят и на хотел след това.”. Учителката се притеснила от отговора и помолила децата да излезнат от класната стая и да остане само Хасан. “Хасанчо, миличък така ли е наистина, защото ще трябва да отидем при психолага”. Асанчо отговаря леко сконфузен – “Разбира се, че не госпожо, тати е футболист на Локо Пловдив /може и на Левски/, но ме е срам да го кажа пред съучениците”.

    Добре ли е, а гурливи фенове и фенки със сини венци.

    • 7
      9

      Добре е, но оригинала на вица е, че детето било селянче, а курвата му баща бил заклет фен на жълтия клуб от Ломатево!
      И уточни селски боклук, бащата на Локото ли е футболист в комплексарския ти виц или на Левски??? Щото няма как да е и на двата едновременно! Разбра ли жълта, форумна курво!?

      • 8
        5

        нищо не си разбрал. не било селянче, а циганче и не боло от Ломатево, а от Стулюпиново.
        разбрал си сега, лилав ?

        • 4
          5

          Територията на Столипиново се държи сериозно от жълтият фен клуб Изгрев бойс с джамията и минарето!Това ти е пределно ясно ,жълта циганска курво!

  4. 14
    8

    Тия Локото пак за Европа говорят,ама тоя Бруно да им направи една екскурзия до Косово или Босна,та и те да видят Европата Първо нямат сили за бараж Второ баражи няма да има,тъй като Ботев взима купата!

    • 9
      15

      Ботев взима кура с устата барабар с ташаците

    • 9
      10

      Мисирите ще вземат дедовия ми , няма кой да им подари купа.

  5. 13
    12

    Мога ли да попитам,за един приятел,какво стана с пресконференцията на Салзътъ,Папата и Синчето? 16 мина,Папата каза,че ще има новини,две,три,двайсе крачки били направили… Кво стана,къде са крановете?

  6. 9
    8

    с класи сме отгоре – тва доку от Б група се спаси от дирекно изхлузване…

  7. 11
    16

    Кънари, работата при нас е на зле! Стивън ще бяга, Белоземския и той. Стадион няма да се довършва – пари йок! Чета, че ще ме гонят и мен? Трагедия! Няма светлина в тунела!

  8. 9
    23

    Тази година ще е нулева, догодина ще видим!

    • 21
      8

      Ти слушай, какво говори треньора на Кюстенджъ! Другите, какво те интересуват?

  9. 11
    28

    Даваме на Лайногорец, с Верея хикс а пък Чичо Венци ни Дупи!

  10. 14
    30

    От Верея падаме
    С Лудогорец е ясно- надупваме се
    Със Славия нямаме шанс
    Извинявам се кънари такава е реалността

    • 17
      10

      АВА СИРСЕМ АЙ СА ФАТАМЕ НА КИФТЕТА И КИБАПИ,ЧЕ ТУИ НЯМА КАК СТАНЕ А.
      ЕК МЕК ОТ ВИРЕЯ ЖАЛТУРЯТА ЖА ВЗИМАТ ВСИЧКИ ТОЧКИ ЗАЛАГАМ ТРИ КИБАПА И ШЕСТТТТТТТТ КИФТЕТА ААААААААААА БАТ САЛИ.
      САЛИ ДА СА ФАТЯМЕ НА ТАВА КИБАПИ И ТАВА КИФТЕТА ЧЕ ЖАЛТУРЯТА ЖА СИ ВЗЕМАТ ТОЧИЦА АААААА ЛУДОХОДЕЦ ААААААА.
      ПА СЪС СЛАБИЯ ЖА ГИ ШИБАТ ШИБАТ АМА ЯКО ААААААА,ТАМ СА ФАТЯМЕ НА ЦЯЛА СФИНЯ ААААААААА.
      ПА МОИ И С ЖЕНАТИ ДА Я ЗАМИНЯ АААААААААА.
      АМА БЕЛОТО ТИ ОТ МОЯ ЧЛЕН ЛИ ИЛЯЗЪ ВА ТА СИ МИ СИ СЕ КРЪСТИЛ ТУКАЗКА НА БЕЛОТО АААА ВА СПЕРМОЯД СМАЧКАН.
      АЗИ ДВА ЧАСА СЪМ СИ ИГРАЛ ДА ПИША ДРАСКАМ ЗА НАШТУ ЛОКУ ТИ ПА СА ИЗСРА НА МЕТЕНОТО ЗА ЗЪЛТУРЯТА ВА КАПУТНИК НЕДОКЛАТЕН.
      ТА ИБЪ ГЕЙ БАНДИТА СМАЧКАН.
      АЙ СЕГА ЖА ВИКАШ ЗА НАЗИДАНИЕ СМЕЛО САМУ ЛОКУ ШИКЕРА И ВСИЧКУТО ЛОКУ НА СТРЯМА.

    • 15
      10

      Реалността циганино е, че с 300 зора и голяма доза късмет победихте Етър а отбори като Септември ви развинтиха!
      Футболистите ви не могат да уцелят топката, въпреки това искат да играят в “лига Европа”

  11. 16
    10

    ПЪФФФФФФФФФ КО ГИ ГЛЕАМИ ТИ Я ВА ТА ТИСА КЛАСА НАД НАЗИ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙ ЕБАЛНИЦИ,ОТ НЕ СИ ГЛЕДАМЕ В КАНЧЕТО ДЕТ СМЕ ВА АХАМАЦИ.
    ТА ТИЯ СИ ДЖИТАКАТ С ЕЛИТА АМ НИИ СМЕ СИ ГЕЙБАНДА ВА ЖА СИ ГЛЕДЪМЕ ТАМ СИПТЕМВРИ И Т.Н
    НИ НЯ СА ПРАМ НА ГОЛЕМЦИ ДО ДЕТ НЕ НА ПРИМЕСТЯТ НА СЕЛУ ВА НИ ЕМ СМЕ СЕЛСКИ ОТБОР КАК ГО КАЗА БАТ ВЕНЦИ ШКЕМБЕТО ЕМ СМЕ И МАЛЦЕНСТВО КАТ ГО КАЗА БАТ ЗУМЕ ВА ДРУСАЛНИЦИ.
    КО СА БУТАМЕ ТАМ ДЕТ НЕ МОЖЕ ДА СА НАМИРАМЕ ВА.
    НАШ КРУШО ТРЯБВА НА МЕСТИ ИЛИ В СТРЯМА ИЛИ МАНОЛИТУ ТАМ Е НАШТА СЪДБЪ ВА,НИЙ НЕ СМЕ ЗА ГОЛЕМИЯ ГРАД ВА ТА ТО ТАМ САМО ЖЪЛТУРЯТА ВА.
    НАШТУ БРАТЯ ОТ ШИКЕРА ОТ СТУЛЮПИОВО ОТ АРМАНА СА ВДИГАТ НА СТАЧКА ВА ЖА БЛОКИРАТ ПЪТА ДО СТРЯМА И МАНОЛИТУ АКО КРУШАТА НЕ НА ПРИМЕСТИ ТАМ ВА АХМАЦИ.
    ПРОЕКТ КОЙТО ГО МИЧТАИ НЯМА КАК ДА ПРОПУСНЕ ПРОДАЖБА НА СКАРАТА ВА, САМУ КИБАПИ И КИФТЕТА ИЗДРЪЖКАТА Е ЯСНА ВА,НАШТИ БРАТЯ ОТ РУГОШ ГИ ЗАБРИМИ АМА И ТЕ СА САМУ ЛОКУ ВА.
    ТА БРАТЯ ЧЕРНО БЕЛИ НЕ СА МИ СЕТЕ ТАМ ДЕТ СА ГОЛЕМЦИТЕ ВА НИ СИ ГЛЕГДАМЕ НАШТУ ЛОКУ ФИСКУЛТУРНИКА ДЕ Е НАЙ ДОБРИЯТ ТРЕНЕР ОТ СЪЗДАВАНЕТО НИ НАШ КРУШУ,ЧАВУ,ЗУМЕ И НАСРАНИТЕ НИ ЗАДНИЦИ ПА ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЖИНИТЕ ОТ ТЕ НА ИЗДЪРЖАТ ВА ,ОДАТ ТАМ И ТАМ И ТАМ СФИРКИ В ГЪЗА ПА ДЕ ИМ ПАДНЕ ВА.
    ТА ДЖЕНЪРИ ГЕЙ БАНДИТИ НАКЛОН НА КУРО НА КРУШОН НЕ СА БЪРКАЙТЕ ,НИ СМЕ ЛОКУ ВА НЕ СМЕ ЗА ПЛОВДИВЪТ А САМУ ЗА СЕЛУ И СЕЛСКИ МАЧЛЕТА СЪС СЕЛСКИ ОТБОРЧЕТА ВА.
    АЙ СГЕА САМУ ЛОКУ СТРЯМА МАНОЛИТУ И РУГОШ ВА,МАААЛИТЕ НА ПОКРАИНОСТИТЕ НА ГРАД ПЛОВДИВЪТ.

  12. 23
    14

    Към 1912. – Тя и майка ти след всяко чукане все ми викаше бегсй вече, ама още на следващия ден сама идваше пак да се набуче на жълто-черния ми хуй!!

  13. 32
    15

    На мангалите много им се иска Белия да се махне и пак да почне търсенето на подходящ треньор.Това обаче няма да се случи скоро.

    • 3
      2

      Изроде жълт,нали знаеш кой фен клуб държи 50000 хиляди цигани мюсолмани :Изгрев бойс!

  14. 17
    27

    белия ще е ебе на жълтите майките хахахах

  15. 28
    8

    Така или иначе мача с Лудогорец е ясен. Най- добре всички висящи да си изкарат картони с Верея да им мине наказанието за пародията с делиорманци която предстои.

  16. 16
    11

    4-4-2 Стивън и Жоао нападатели, Серкан и Тошко в средата, Бризола и Ндонгала на крилата. Таьи формация сме я виждали, но вместо Серкан игра Балтанов. При тези футболисти няма как да не играеш с двама нападатели срещу Верея. 0:3 до 50-60 мин.и след това Милко и Крис Добрев по крилата и Диого сменя Стивън и без картони.

    • 8
      5

      Густаво е по-добре от Бризола за 4 4 2

    • 4
      5

      а Серкан-насран – защо? Това късокракичкото за нищо не става. Да го продават или в Марица да се “обиграва”,

Коментарите са затворени