Локомотив Пловдив победи трудно Етър на Лаута с минималното 1:0. Смърфовете бяха по-дейния обор през целия мач, но нападателите на черно-белите отказваха да оцелеят или топката, или вратата на съперника при хубавите атаки изградени от тима.

Сблъсъкът между двата тима започна с едноминутно мълчание в памет на загиналите при трагедията на автомагистрала “Тракия”.

Първата интересна ситуация дойде в 11-ата минута, когато Первиз Умарбаев центрира в наказателното поле към Стивън Езе, който свали към Веселин Марчев, но атакуващият играч се размина с топката. В 20-ата минута Аласана Мане пробва късмета си от фаул, но Илко Пиргов се справи.

Малко по-късно “виолетовите” направиха отлична комбинация, която бе завършена с удар на Велко Батрович. Шутът на техничния футболист не намери oчертанията на вратата.

В рамките на 2-3 минути “смърфовете” пропуснаха две възможности. Първо Анте Аралица се опита да открие резултата, но Денис Гргич се намеси майсторски, след което и Веселин Марчев шутира, но ударът му мина на сантиметри от целта.

В края на първата част Димо Бакалов направи мощен пробив отляво, след което опита да изненада Денис Гргич, но ударът не бе достатъчно добър, за да се озове в мрежата на Етър.

Второто полувреме започна отлично за домакините. В 53-ата минута “черно-белите” изненадоха защитата на Етър. Анте Аралица се превърна в асистент за гола на Димо Бакалов, който се разписа на празна врата. Малко след попадението Аралица бе заменен, което предизвика у него негативни реакции. След като получи остра забележка от своя треньор хърватинът се укроти.

ЗАПИС с всички отзиви можете да гледате ТУК>>>

51 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    1

    жълтите циганчета с повтарянето за публика, целят да скрият собстения си крах. На домакинство , от 100 до 500 човека и на гостуване от 15 до 50 човека. Играят с Берое за 4 място и евентуално за бронз. Жътлтите циганчета 50 човека в Стара Загора, отишли да подкрепят Канарбахче. Отбора с най малко публика е жълтото Канарбахче от 2011

  2. 16
    2

    Гледам тук папагалите се правят пак на Гьобелс – повтарят 1000 пъти, че имали повече публика от Локо. Става въпрос за цели 5 човека повече

    • 2
      13

      То е лесно да видиш! Пускаш мача Ботев-Левски, Ботев-Славия , Локо- Етър и сравняваш!

      • 11
        1

        точно както казах – Гьобелс. Сравнява дерби и полуфинал за купат а с мач без значение в неделя вечер когато градския транспорт не работи…
        А вие колко бяхте на мача с Етър в Коматево???

        но дори и тогава бяхме почти същата бройка. и дори и тогава се вийдаха празни седалки на Планетата на Маймуните в Коматево…

  3. 1
    12

    Сега в БФС ще глобят Локо. При наказание за празни трибуни се бяха промъкнали 50-60 човека на стадиона…

  4. 5
    20

    АВА ЕЙ СПЕРМАТОЗОИДИ НЕ РОДЕНИ ОТ КОМЕНТИРАТЕ НАШТУ ЛОКУ ВА ЕЙЙЙЙЙЙ НА ДНЕС БЯХМЕ НАЙ ДЕИНИЯТ ОТ БОР В ПЪРВЕНСТВОТУ ВА ЕЙЙЙЙ . НА ВИДЕТЕЛИ НАЗИ КАТ СМЕ ЦЯЛА СТРЯМА НА СТАДИОНА ВА ЕЙЙЙЙ НАШТУ ЛОКУ И ПОЧИТНИТЕ ГОСТИ ОТ ШИКЕРА СМЕ НОМБЪР УАН ВА ЕЙЙЙЙЙ.
    ТА НИИ СМЕ САМУ ЛОКУ ВА ЕЙЙЙЙЙ ЖЪЛТУРИ НЯМА СА ЕБАВАТЕ С НАЗИ ВА ДНЕС ИМА ОБУРОТ ОТ КИФТЕТА КИБАПИ ОТ СТРЯМА МАНОЛИТУ И ШИКЕРА БЯАМЕ АКТИВНИ ВА.
    АЙ СЯ САМУ ЛОКУ СТРЯМА МАНОЛИТУ И ШИКЕРА ВА ДА ВАЕБА.

    • 9
      1

      Ава ей от бъркаш Стряма с Локото ва……ако та чуе Стоян канара найш кък жа та бъхте ва…..и да та попитам вчера беше ли на коч-курбана в Стряма организиран от Стоян канара по случай насирнята с Бироето ва.

    • 1
      4

      Идиотино,вие в Стряма имате ли училище?!

  5. 5
    17

    Хахххахахаххсаахххххахахахаххаххахахххххахаххххахахахахахххахаахахахаххххаххахаххахахахахахаххххахахахахахаххахаххахахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахаххаххахахахахаахаххахахахах
    МАМЪТЪ ВИ ДЕЙБЪ ЦИГЪНСКЪ !!!!!
    НЯМА ПО ЖАЛКАИ КОМПЛЕКСИРАНИ СЪЗДАНИЯ ОТ ВАС !!!!!
    ХАХХХАХХХХХХХХХАХХХАХАХАХАХХХХХАХАХАХАХХАХХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХА
    ДА ВИЕ ЧЕСТИТА ПОБЕДАТА АМЕБИ

    • 1
      1

      Измявка изрода от Изгрев бойс джамия Столипиново!

  6. 21
    8

    ЖЪЛТИТЕ ПАПАГАЛИ ОТ КУМАТЮВО С БОЛНИ ДУПЕТА .

  7. 18
    5

    Нямах възможност да гледам мача, но имам следния въпрос към тъй наречените тартори :защо се правите на интересни и почитахте паметта на никому неизвестни италиански тифози, а на Патишана не?! Или той не беше един от вас?! Ако все пак сте го направили и не съм разбрал се извинявам.

    • 16
      5

      Щото не си гледал мача срещу Септември!!!

  8. 24
    9

    Да го духате ДПС жълтурци напук победихме а вас ви онодиха стара загора тупани:))))

    • Победата е сладка,още повече срещу гранда от В.Търново!И нас ни онодиха в Ст.Загора,а тия същите ви онодиха насред Лаутбахчия!Ама то като си свикнал,лесно се забравя,нали?

      • А как завършихме ние в Ст.Загора?А съдиите на Лаута срещу Марулите как изглеждаха? Рачо ходи да си пасеш козите и не се бъркай при големите.Радвай се че Камбура ви вкара само един.

      • Рачо-Простачо, не се опитвай да се занимаваш с писане! Не ти се отдава,с твоя незавършен втори клас!Отлично си пасеш козите!Продължавай с тази си трудова дейност!

  9. 23
    10

    Победа за Локомотив, победа за Пловдив!
    Жълтите циганчета след като говорят за посещаемост, вчера играят за 4 място с Берое и със шанс за бронз. Жълтите циганчета 50 човека в Стара Загора хахахах В Коматево същата трагедия 50-100 мангала

  10. 23
    8

    БРАВО ДОБЪР ЗАВЪРШЕК НА УИКЕНДА ЖЪЛТИТЕ МОМИ АНАЛНО ЗАДОВОЛЕНИ И ДОВОЛНИ ПО ДОБРИЯ ЛОКОМОТИВ ЗАЩИТИТИ ДОСТОЙНО ЧЕСТА НА ПЛОВДИВ

    • Ами той все защитава честта на Пловдив,от 15,три!!!Пахахаха,защитници улави!

      • Поредната олигофрения , Простачо!Отивай да издоиш козичките,крива тиквичке!

  11. 19
    6

    Жълтото малоумие на познава граници хахаха
    Тия са облъчени всичките до един. Колко много им приляга прякора папагали не е истина. Повтарят едни и същи простотии и си вярват. Пълни кретени

  12. 14
    19

    ???

    Просто “фамозни”, на трибуните празно място не видях. Съдията много добър, само една дузпа не даде.

    • почти като тези на мача с Берое, Септември, Славия и Дунав. Тогава недадените дузпи в полза на Локомотив бяха “тълкувани като НЕСКОПОСАНА игра”…. Значи имат да ни връщат още поне 3…

    • Ти по-добре кажи Стивъм Тотото кога ще вкара редовен гол?!

  13. 26
    8

    Браво на момчетата. След постоянните провокации и интриги на медиите на Пеевски, целящи да налеят олово, тези млади момчета съумяха да се съберат и победят!!

  14. 13
    21

    42 000 хиляди по трибуните и още толкова пред стадиона,станаха свидетели на 4-та победа на гранда Евро гранда Люоко от ромският квартал Столипеново.

    • 25
      8

      Повече от колкото на планетата на маймуните в коматево

      • 17
        5

        Хаха : “планетата на маймуните в коматево” това ми хареса!

        • 14
          2

          Ами гледай някой мач по ТВ-то от там и ще разбереш. От трибуните се носят само нечленоразделни звуци. Урловци

          • 4
            10

            Гледате ли мачовете на “Ботев” – мангали, грозни?
            Само така, гледайте, злобейте и завиждайте – мърши, нещастни!

        • И на мен ми харесва оня маймунарник наречен бесика! И между другото, Бесите са живели около град Ракитово, за това си помислете кои са помаците!

    • Изроде жълт,да ти обясня:изгрев бойс Столипиново е жълт фен клуб!Членове:50000 мръсни,нашмъркани,цигани!Както казва шопа,те това те сте жълтите олигофрени!

  15. 23
    6

    Колко са смешни жълтите турци не е истина. Имат една трибуна за 2000 човека която не я пълнят и едно скеле зад вратата, на което се събират по 50 глупака макс. На мач ходят по 1000-1500 човека и са носители на купи и отбора им върви. Тръгнали на нас да се смеят дето едва кретаме и пак ходим същата бройка хора. Тъпаци

    • 11
      16

      е как да не се смеем,то цяла България видя как в почивен ден грозно се гледаха само бели седалки по телевизора и тук таме някой от ромският квартал,жалко грозна гледка срам за телевизия Диема по-добре да не излъчват мачове на този отбор по ТВ вече и без това няма интерес нито на стадиона нито по ТВ към мачовете на този отбор.Само Лудогорец все пак!!

    • 4
      1

      Какво ти пука, нали турските тираджии пълнят постоянно майка ти на скобата!

    • 2
      4

      Има едно скеле наречено бесика и вчера бяха 20 мангала на него!

  16. 19
    8

    Браво на момчетата, бориха се мъжки и заслужиха и заслужиха адмирации

    • 10
      20

      Браво и на публиката. И днес бяхме поне 15 000. И то само на трибуна Фесика.

      • 22
        6

        Каза малоумника от Коматево дето имат една трибуна и не я пълнят.
        Помак

        • 3
          2

          Какво ти пука, нали турските тираджии пълнят постоянно майка ти на скобата!

  17. 11
    19

    Сладко, ама аз ша трябва да черпа садиата, че не даде дуспа, а корнер. Аллах многу пумогна…

    • 19
      6

      Ей го най-големия комплексар. Живее за да пише в форума на пловдивдерби и темите за Локото хахахаха

Коментарите са затворени