Ботев Пловдив е са поискали от Венци Стефанов феновете на канарчетата да бъдат настанени в Секрор Б на Националния стадион по време на реванша от полуфиналната фаза за Купата на България със Славия, научи PlovdivDerby.com. Желанието на жълто-черните не е случайно, защото точно в този сектор бяха настанени бултрасите, когато пловдивчани вдигнаха в края на миналата пролет трофея след победа над Лудгороец.

Междувременно от КПБП обявиха, че организират екскурзия за въпросната среща:

“Скъпи ботевисти, вчера станахме свидетели на поредното фиаско с марката “БФС”. Един абсолютен клоун, лапнал свирка, направи всичко възможно да помрачи празника ни и да попречи на Ботев Пловдив да реши полуфинала. Този инцест не действаше на своя глава, някой го изпрати тук с цел. Този някой ще се опита да довърши своята работа на 24.04. По-късно ще обърнем внимание на цирковата трупа, от присадената коса до поредния неуспешен аборт, който изпълнява поръчки. Сега по нашата част. Наш дълг е да бъдем в София и да покажем, че с Ботев Пловдив шега не бива. КПБП организира екскурзия за всички желаещи да посетят реванша. Цената е 6 лв. за членове и 10 лв. за всички останали. Сборен пункт- ст. “Христо Ботев”, тръгване- 16:00 ч. Записванията стартират от днес в магазина на ул. “Нестор Иванов” 1. ”

 

30 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    6

    Мастийски лай в далечината от А и Бе групи и тих шепот с някъв непознат дълбок шокиращ копнеж по адрес Гранде Ботев, истинската им стена слагаща край на копнежа с презиращи последни усилия…

  2. 14
    3

    Жълтъци тоя с присадената коса нали го подкрепихте на конгреса, Локомотив също. Сега и двата клуба ще му сърбате попарата, вместо да излезнат и да кажат че няма как да гласуват за кандидат който толерира подобно съдииство двата клуба се наведоха курвенски.

  3. 9
    11

    “Първо, съдийството беше перфектно. Второ, по-малко да реват, защото на техния стадион изобщо не трябва да се провеждат мачове. Защото много скоро там ще стане голям проблем. Така, както всички отбори играхме и играем на други стадиони, така и те да си намерят такъв, където да играят, докато не си направят стадиона”, избухна ексцентричният шеф на Славия.

    “Нека покажат някое грешно отсъждане на съдията. Това, че не им даде гола ли, че бяха двама души в засада, това ли ги боли?”, каза още Стефанов пред “Тема спорт”.

    “Някои от техните играчи бяха като за наградите “Оскар”. Падаха като застреляни с 45-и калибър и после ставаха и хукваха като Бен Джонсън. Като не им свири фаул, да видиш как стават и тичат. През цялото второ полувреме нашият вратар е бил обстрелван с какво ли не – камъни, стотинки. Хайде стига! Писна ми от тези. Жените са по-мъжкари от тях. Съдията им бил виновен”, завърши президентът на Славия.

  4. 11
    10

    Чичо Венци, само маймунска клетка за тези получовеци от Коматево.

  5. 11
    18

    ЧИЧО ВЕНЦИ ПОДАРИ НИ КУПАТА ПЪК НИЙ ЩИ СВИРИМ НА ДУДУК ЦЯЛ ЖИВОТ..ТОВА КЪНАРИТИЕ ГО УМЕЙМ..

    • 9
      12

      Те са неблагодарни. Виж как плюят Дормуша, а той човека им я подари миналата година

  6. 19
    12

    А тия дънни риби столипиновци с кой играха?А да със Септември изкривиха топката от блъскане и имаха късмет че не паднаха.Колко е пусто и студено в долната земя с грандовете Бистрица и Октомври.Ау каква мъка е там при забравените от бога.Гранда на Пловдив при елита,играе полуфинали всичко е по местата си.

  7. 17
    12

    Мангалите от столипиново сме ги побъркали от комплекси.Вижте им коментарите,ако се класираме за финала ще има инфаркти в циганските махали,ако вземем че спечелим купата ще се дигнат на джихад.

  8. 13
    18

    Колко е жалко да селски бек !!!!
    Колко е жалко да си папагал необразован !!!
    Колко е смешно и жалко да забравиш че точно до преди една година бяхте останали 247 глупака в КОМАТЕВО а сега точно там се плюнчете със селската ви пропаганда и вярвате на кретени които ви манипулират както си искат !!!!
    Но това ще бъде вечно при вас !!!!
    Защото има една дума ! Която при вас бикога не е съществувала и НИКОГА няма да съществува !!!!!
    МАНТАЛИТЕТ !!!!
    МАНТАЛИТЕТ !!!!

    • 14
      9

      Вие нали имате манталитет. Да, ама цигански! Мургави кюнлии, постоянно висят в темите за Ботев и се мъчат да изнасят лекции по морал, но забравят на колко техни бипвши президенти мраморни плочи им правят сянка и защо!

  9. 8
    18

    Сега БФС трябва да изкара от групата този селски отбор със всичките му 500 човекоподобни фена…
    А съдията да ги скъса от съдене

  10. 11
    21

    Андрей, нещастник брадат,продажник жълт,духай супата Андрей.

  11. 9
    18

    Задници жълти,продажници жълти,нещастници АФД-ски нещастници,

  12. 12
    26

    Няма такова реване като тия жълти мърши. Цял живот едно и също. Затова ви викат и папагали щото един подхване нещо и всички като овце го повтаряте без да мислите. С какво точно ви ощетиха не е ясно. Че тоя гей беше 2 метра в засада. Ама важното е да ревем постоянно. Повеъща ми се от вас и на хората също. По-нагла пасмина не съществува на света.

    • 11
      6

      Умри бе мангал във повръщано да ти *** майката циганина злобен!!!!

  13. 11
    23

    Браво на Коматеводерби! Видяха молбата ми в предната тема!
    Иначе, селските беци продължават да искат! Искат да им дават! Беци, Комунизма си отиде! Партията също! Свиквайте , че ще сте ЗАВИНАГИ В КОМАТЕВО!

  14. 9
    5

    Истински Канар,на финала нямате шанс,разбери градски,не можем да се преборим срещу мафията наречена:БЪЛГАРСКА, ПЕРУКАНО-БОЙКОВА МАФИЯ, отидете 20 000, Локомотивец съм,желая ви успех,но няма как да стане.ВЕЧЕН И ДРЕВЕН.

  15. 12
    4

    Казано е преди и е написано да се знае:

    “Трябва да се съблече и стриже тъпия съдия директно по ТВ в ефира на Тъпата Диема, както и коментатора на Диема,за да им дойде акъла в главата.”

    Кор за БФС и Кор за коментатора на Диема !!!!
    Коментатора на Диема и той едни умни извивки и наклони да защитава съдията !!! Кор и за Диема !

  16. 19
    9

    Искам тишина в Индийскта махала по темата на Ботев и Купата,
    а за да не скучаят в махалата ще дам линк да изгледат видео от родината си, влака от Делхи до Мумбай първа класа.
    Най-хубавия Локомотив от целия влак е.
    Може да видим на Вълчо братовчеда как спи.
    Индийците да коментират видето с влака а не темите на Ботев.

    https://youtu.be/rhFEliDTnC0

  17. 30
    8

    Приятели Ботевисти истината идва,не тряба да се даваме на една мафия наречена БФС.
    Ако сме едини,цяла България ще разбере защо сме велик клуб със велика публика.
    Трябва отново да покажем защо се борим шанс който се отваря един път на 1000 г.
    Този полуфинал който е и решаващ за второто последователно участие на финал за националната купа е един трамплин който,ако наистина искаме крайната ни цел е да докажем на всички Българи какво е ФК Ботев за България да го направим както можем както подобава.
    Всичко за стадиона всичко за отбора.
    Трябава едно единствено нещо колкото повече толкова по добре.
    ЕДНА 5,6,7 ХИЛЯДАНА ПОДКРЕПА КОЯТО ДОКАЗВА ВСИЧКО КОЕТО Е ФК БОТЕВ.ОТ ПЪРВАТА ДО ПОСЛЕДНАТА МИНУТА АНОНС,КЪДЕ Е НАЩИЯТ ДОМ КОЛЕЖА КЪДЕ Е БОТЕВ ПЛОВДИВ В ЕВРОПА КЪДЕ СМЕ НИИ НАЙ ДОБРИТЕ ПУБЛИКА НОМЕР 1 ТУК В Б-Я.
    И НЕ НАПОСЛЕДНО МЯСТО ТРЯБВА ДА УНИЩОЖИМ ТУМОРА БФС С МАСОВО СКАНДИРАНЕ НЕ НА ВРАГОВЕТЕ НЕ НА ПОРЪЧКИТЕ САМО ЧЕСТНА И СПОРТМЕНСКА ИГРА НИЕ СМЕ ИСТИНКИ НИЕ СМЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ.
    СЛЕД ДНЕШНИЯТ ДОБЪР РАЗВОЙ ОТ ДРУГИЯТ ПОЛУФИНАЛ ИМАМЕ НАЙ ГОЛЯМИЯТ ШАНС ДА СИ ДУБЛИРАМЕ ТРОФЕЯ ДА СИ ВЗЕМЕМ ПАК КУПАТА И ДА ДОКАЖЕМ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ,ЧЕ БОТЕВ ИГРАЕ И ПЕЧЕЛИ А НЕ НЕ МУ ПОДЯРЯВАТ КУПИ.
    НИЕ СМЕ БОТЕВ ОТБОРЪТ НА ГРАД ПЛОВДИВ НИЕ СМЕ НЕЩО КОЕТО НЯМА КОЙ ДА ГО ПОЧУВСТВА ПО ДОБРЕ АКО НЕ Е СЪС НАС НА СТАДИОНА.
    ВЯРВАМЕ НАДЕЖДАТА Е СЪС НАС И ПОБЕЖДАВАМЕ.

    • 6
      16

      май папагалите забравиха, че същата тази мафия им подари купата миналата година… Хапете ръката, която ви храни

      • Склеротик! Точно на вас ви е забранено да говорите за купи,мангал тъп. 2004 година никой не ви я подари вие само си я купихте нищо повече. Всичките ви легенди ви казаха барабар с Крушарски,че сте от циганската махала и че сте гей-бандити, ТОВА НЕ СМЕ ГО КАЗАЛИ НИЕ, а вашите хора на които продължавате да лапате хуя. Съжалявям ви гей-бандити,но е време да си свалите очилата. Ботев си взе купата и суперкупата с игра,а вие вашата с пари.

Коментарите са затворени