И Сдружението подкрепи протеста на бултрасите

9
704

Сдружение ПФК „БОТЕВ“ призовава своите членове, всички бивши и настоящи футболисти, треньори, ръководители и деятели на жълто-черния клуб, както и всички граждани, политици и общественици, милеещи за спорта в град Пловдив, да дойдат на 06.04.2018г. /петък/ в 10:30часа на бул. „Източен“ №10.

Нека загърбим противоречията, личните дрязги и различията, като се съберем на любимото си място за да демонстрираме своята болка от състоянието, в което се намира стадион „Христо Ботев“ и заедно да покажем волята си да отстояваме неговото завършване.

КОЛЕЖА ВИ ОЧАКВА!
– 6.04.2018-
-10:30 часа-

9 КОМЕНТАРА

 1. 2
  8

  Някой от протестиращите сеща ли се как ще се почувства г-н Самуилов? Особено след неговото изявление за възобновяване на строежа. Че той може да хвърли кърпата и да каже – оправяйте се!
  Срещу кого и защо протестирате?

 2. 4
  10

  Тия цървули верно са помаци. На разпети петък щом ще правят протести е ясно що за християни и българи са.

  • мангалник, няма да вдигаме сватба! никой няма да отиде да си прави кефа или да празнува. поводът за протеста няма нищо общо с християнската религия нито й противоречи.

   • Ясно е че нищо не знаеш за разпети петък и за християнството другото го запомних

 3. 5
  13

  Който и да го подкрепи този протест е сбсолютно неправилен и само ще се излсгаме. Вече има светлина в тунела и няма смисъл от подобни прояви, защото никой не ни е воновен и никой не ни е длъжен в случая. Щом Самуилов има план да го оставим да работи.

  • 7
   1

   Самуилов няма никакъв план, ако искаше досега да го е построил никой не му пречи. Истината е че отгоре са го натиснали и сега се чуди как да протака и да ни замазва очите. Истината е че изчаква и се надява Бойко да падне от власт и да си бие камшика, като миналия път.

Comments are closed.