Подготовката за протеста, който феновете на Ботев Пловдив готвят в петък, се пренесе във Вайбър. От няколко часа общ чат обединява известни и неизвестни ботевисти, които се добавят един друг в него, а там се обсъжда само една тема: Протестът в петък, на който бултрасите категорично ще заявят, че желаят стадиона да бъде довършен.

Призивът в общия чат е, всеки да добави своите приятели ботевисти в него. До момента членовете на чата са няколкостотин, но е възможно до довечера те да станат много повече.

Припомняме Ви, че на 06.04 (петък) има насрочен протест пред ст. “Христо Ботев”. Началният час е 10:30, а искането е само едно- ПОДНОВЯВАНЕ НА СТРИОТЕЛСТВОТО НА КОЛЕЖА.

“Независимо как и независимо от кого, Ботев трябва да се завърне там, където принадлежи. Време е да отстоим нашата крепост и можем да го направим само с присъствието си. Доведете бащите и дядовците си, които са ви завели на стадиона, доведете децата си, които искате да възпитате именно там в жълто-черните дух и традиции”, призовават от Butras и КПБП от няколко дни.