Бунтувайте се, граждани! Големите дела, изискват големи усилия.

Три години след фалита на Корпоративна търговска банка (КТБ) – един от символите на Пловдив стои недовършен, захвърлен, самотен. Толкова мрачен и пуст в центъра, че хората извръщат глава обидени от отношение на държава, община и концесионер към столетника.

Стърчащите железа само показват желанието на бившия собственик на клуба да остави един голям стадион за поколенията. Но до там! Започнатото гние и се разлага, а днешните отговорни фактори нехаят към болката на града.

Cultura Trimona

Феновете на Ботев ще потърсим отговорност от всички замесени в този скандал. Държавата в лицето на мафията и политическата олигархия направи НЕВЪЗМОЖНОТО да спре довършването му и остави без дом един клуб, за който милеят стотици хиляди пловдивчани, а още толкова фенове на футбола страдат от това да подкрепят нормално своите отбори в Пловдив. Горчилката е напоена още повече и с безкрайните срокове и дати давани от ръководството през последните години. Уви!

Сега е време всички замесени да поправим стореното. Стига криене и шикалкване! Да покажем, че сме мъжкари. Покажете го и вие, че можете да отстоявате интересите си и тези на гражданите, а не само да търсите феновете, когато ви е удобно!!!

На 6-ти април ще видите феновете на Ботев Пловдив на улицата, за да ви покажем, че нашата дума тежи повече и че този стадион няма да остане недовършен, каквото и да струва това! Ако паметта ви изневерява, то спомнете си времето при Христолов!

Защото СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА ИМА, само трябва да преминем всички през него, както сме го правили до сега – заедно.

Скъпи Ботевисти, припомняме Ви, че на 06.04 (петък) има насрочен протест пред ст. “Христо Ботев”. Началният час е 10:30, а искането е само едно- ПОДНОВЯВАНЕ НА СТРИОТЕЛСТВОТО НА КОЛЕЖА.

Независимо как и независимо от кого, Ботев трябва да се завърне там, където принадлежи. Време е да отстоим нашата крепост и можем да го направим само с присъствието си. Доведете бащите и дядовците си, които са ви завели на стадиона, доведете децата си, които искате да възпитате именно там в жълто-черните дух и традиции.

П.С. Искаме отново да уточним, че след края на събитието, ще подкрепим момчетата в домакинството ни срещу Левски и противно на изтеклата информация, шествие до Коматево няма да се състои, така че елате със личен транспорт.

КОЛЕЖА ЗОВЕ

32 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    5

    До въпросния “Срам”! Боклук, ти май още не си разбрал, че фалита на КТБ е в резултат на типична рейдърска атака, в която мафията управляваща територията Бг/Боко, Шиши и Цацата/ използваха държавните интитуции за да фалират банката и да ограбят активите и! Ти сам за себе си си срам с твоята олигофрения!!!

    • 1
      2

      и някакси слуайно и вие намазахте едни 50 млн.а от всичко това…

    • хубаво им го каза на всички.Затова държавата трябва да построи стадиона

  2. 7
    4

    Автора на този позив трябва да бъде съден за подстрекателство към безредеци. Тези които го разпространяват също

  3. 5
    5

    Каква НАГЛОСТ!!!?? Та тези се облагодетелстваха от 50 млн. откраднати народни пари вече!!!! И сега искат нови 40 млн.!!! А прокуратурата спи!! Каква е тази “държава”?! БУЛГАРИСТАН!!!

  4. 6
    4

    Цигани,защо срещу Дунав бяхте 200 човека на стадиона?

  5. 12
    8

    Авторите на статията нямат ли капка срам? Знаем произхода на вложените пари, знаем, че те трябва да се върнат на КТБ (считай фонда за гарантиране на депозитите). Каква наглост: да искаш някой да ти построи стадион! Нали Ботев е частно дружество, как така държавата и Общината ще му помагат? Как така на един “бизнесмен” със съмнителна репутация “някой” ще отпуска държавни пари, за да построи стадион? И забележете: на този етап той не част от управлението на дружеството! Каквото и да построи, то няма да е на негово име! За съжаление Прокуратурата мълчи! За съжаление има и такива медии, като настоящата, които дават трибуна на подобни безумни искания. Като пловдивчанин искам в града ни да има три модерни стадиона (на Ботев, Локомотив и с-н Пловдив), но построени с чисти пари!

  6. 15
    11

    Циганите са пред инфаркт.Знаят че стане ли стадиона те си умират.Децата ви ще са от Ботев комплексари а Ботев Ще е единствения елитен отбор на Пловдив.На Колежа ще идвате като на Анфийлд,с респект към славния Ботев.

    • 11
      9

      Те вече си умряха циганите.Срещу Дунав 200 човека.Юношите им които стават за нещо идват в Ботев.Стадиона официално ще ги довърши

    • 9
      5

      Смени дилъра селски!
      Знаем, че от село в града трудно се свиква и минавате на дрога!

    • 6
      4

      Рачо, жено, пак си се пуснала във форума! Колкото имена да смениш по простотията, злобата и селянията ведага можеш да бъдеш разпознат! Жълто педерастче! Ще поживеем и ще видим, какво ще стане накрая! Сигуро е, че няма да е толкова радостно за вас!

    • 5
      5

      Дали децата ни ще са от Ботевъ, това не е сигурно. Сигурно е, че вашите деца са правени от нас!

      • 6
        4

        Ако бяха правени от вас щяха да са черни.

  7. 7
    9

    Продължавайте да лаете злобни мангали.Затова ви трошим черепите.

    • 9
      3

      Кривоглав помак, никой не злобее!
      Никой няма против да си завършите стадиона! Само че, не по този начин, да просите от Държавата!
      Да ви го построи Самуилов! Нали е пачка!

  8. 15
    9

    Тези популизми за дядовци, баби и поколения се отнасят за всички останали клубове! Не само за просяците от Коматево. И Локомотив и Спартак и Марица имат поколения фенове, но днес стадионите им са едни руини, феновете им намаляват с всеки изминал ден.
    И кои са тези “стотици хиляди фенове” след като един 2000-ден стадион в Коматево перманентно е празен ?? Това със стотиците хиляди фенове вече преля чашата на палячовщинта и низостта на жълтата пасмина! Никой освен тях не иска този стадион, защото никой няма пилза от ужда собственост, а само от личната! С този стадион не се решават проблемите на пловдивските ФК, а само на един! Да не говорим за факта, че на въпросния стадион въобще не му е там мястото!!!

    • 9
      10

      Мангал прост,след края на шампионата статистиката ще покаже ,че “Ботев”Пловдив на базата си в квартал Коматево е събрал повече фенове от “Локомотив”на стадиона си!!!Истина или не?

      • 7
        3

        Да! Локото ще е събрал 10 000 а вие 11 000 за цялата година! Това не е за гордост а за срам селски! Ама важното е да сте повече? Посещаемостта навсякъде е трагедия! Не само при вас селски!

      • 1
        1

        може – със 100-200 повече…
        значи вие сте със 100 човека повече от нас. доволен ли ис?

  9. 14
    8

    КОЛЕЖА, ПАРДОН СТРОЕЖА ИМА НУЖДА ЕДИНСТВЕНО ОТ 40 МИЛИОНА!
    КАКВО ОБЩО ИМА ДЪРЖАВАТА? СРЕЩУ КОГО ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ? ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА ЧАСТЕН СТАДИОН, КОЙТО Е АНГАЖИМЕНТ ЕДИНСТВЕНО НА СОБСТВЕНИКА МУ! АКО ИМА НЯКАКВИ ПРЕЧКИ, ТЕ СА ГРИЖА НА ЧАСТНИЯ КЛУБ А НЕ НА КОЙТО И ДА Е ДРУГ! БОТЕВ РЕШИХА САМИ ДА БУТНАТ СТАДИОНА СИ! ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ГО ПОСТРОЯТ! ПРОБЛЕМА СИ Е ИЗЦЯЛО ТЕХЕН! ДЪРЖАВАТА ИМА ОТГОВОРНОСТ САМО КЪМ ДЪРЖАВНИТЕ ИМОТИ И АКО СТАВА ВЪПРОС ЗА СТАДИОН, ТО ТОЗИ, КЪМ КОЙТО МОЖЕ ДА ИМА БРОЖЕИЯ И ИСКОВЕ Е ГРАДСКИЯ СТАДИОН ПЛОВДИВ!!! НИКОЙ ДРУГ! ТО ТАКА АКО ВСЕКИ ПОЧНЕ ДА ПРОТЕСТИРА И ДА ИСКА МИЛИОНИ ЗА ДА МУ ПОСТРОЯТ СТАДИОНА..? ХУБАВО, АМА НЯМА КАК! ВСИЧКИ ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ У НАС НЯМАТ СТАДИОНИ ОСВЕН ЛУДОГОРЕЦ! МИ ХАЙДЕ ТОГАВА ДЪРЖАВАТА ДА ПОЧВА ВСИЧКИ СТАДИОНИ ЩОМ БОТЕВИСТИТЕ СА РЕШИЛИ ЧЕ ТЕХНИЯ ТРЯБВА ДА ИМ ГО ПОСТРОИ НЯКОЙ АМА НЕ ТЕ!? НАПРАВИ ЛИ СЕ НЕЩО ЗА СТАДИОН БОТЕВ, МОМЕНТАЛНО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ЗА ОСТАНАЛИТЕ! АКО ЩЕ СЕ ПРАВИ ПРОТЕСТ, ТО ТОЙ ТРЯБВА ДА Е ОТ ВСИЧКИ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА ЛИШЕНИ ОТ СТАДИОНИ И БАЗИ! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ПРИЗИВИТЕ ЗА ПРОТЕСТИ ОТ СТРАНА НА ЖЪЛТО-ЧЕРНИТЕ ФЕНОВЕ СА НЕСЕРИОЗНИ И КОМИЧНИ! НИЩО ПОВЕЧЕ!

    • 8
      3

      Недей така де! Така са свикнали в цялото си жалко съществуване! За тях може за другите не.

    • Манго,преди да пишеш глупости се информирай!Никой не иска 40 млн.а само да се изчистят акциите от ТЦ-Име и Самуилов да ги придобие,той пари си има за довършване на Колежа,но не длъжен да връща на някой друг версиите.

  10. 12
    13

    Дейба и жълтоциганската сган! Какво ви е виновна Държавата бе уроди? Стига писаници и мрънкане! Никой не е длъжен да ви строи стадион! Само някой глупак може!
    ЗАВИНАГИ НА СЕЛО! КРАЙ!

    • 9
      8

      Ерол ,умри в адски мъки,ти и цялото ти семейство.

  11. 11
    13

    Колежа иска на версия.. И дупетата ще дават и майки ще продават.. Стадион да има.. Че да може да отворим големите сръдливи усти

  12. 24
    9

    палийски, умри лъжлив крадец мръсен

  13. 15
    8

    Парите за Колежа се изхарчват от държавата за Лагерът с Талибани в Харманли.
    10 милиона е годишната издръжка на лагерът и талибаните имат в менюто си агнешко.

    Щом една държава може да храни талибани, ще трябва да се бръкне в хазната и да направи стадион за поколенията, децата и спорта в Пловдив и България.

    Стадион който да може да се играят мачове на националния отбор и отговарящ на световноте стандарти и без да има компромиси в качеството.
    Тотнам играе на Уембли.
    В никакъв случай не трябва да се позволява Мол или Бежански център да се строи на парцела на Колежа.
    https://www.youtube.com/watch?v=zKV5JUk_6GY

  14. 14
    13

    Цецо,ние сме с теб!!!!Само донеси някой лев.

Коментарите са затворени