Сайтът на феновете на Локомотив Пловдив излезе с позиция, която бе разпространена във фейсбук през страницата на фенклуба на черно-белите. Публикуваме я без редакторска намеса.

“За три години в Локомотив това ръководство постигна впечатляващи  успехи! Клубът беше напуснат от десетки играчи и служители в клуба. Не по-малко успехи бяха постигнати в школата на клуба. Напуснаха много треньори, последваха ги и много деца. На ред е Георги Недевски.

Лаута се превърна в гнездо на змии, които плетат интриги, разчистват лични сметки и прокарват собствени интереси.

Лаута се управлява от хора, които страдат от липса на адекватна (само)оценка, които не са в състояние да осъзнаят колко са неспособни да се справят с възложените задачи. На всеки се случва да сгреши, но самонадеяността, че си безгрешен, когато нямаш правилен ход, е типична черта на рядко глупавите хора. Триото Румен, Росен и Венко постигнаха невъзможното – нито една правилна стъпка за три години, НИТО ЕДНА. Това си е дар Божи!

В една от своите лекции Камен Донев споменава, че

няма нищо по-страшно от безвъзвратно простия човек – усеща, че нещо не е наред, но не знае точно какво.

На Лаута те са цели трима.

Към техния хор се присъединяват и външни на клуба лица, които гонят лични сметки за уреждане с треньорите в ДЮШ, които са достатъчно способни и уверени в себе си, за да знаят какво правят и да държат на своето.

Разбира се, че сме благодарни на г-н Попов за подкрепата и стореното от него през всичките тези години за школата на Локомотив, а и не само за нея! Но искаме да апелираме към него да бъде откровен и честен докрай и да назове причините, поради които има търкания и неразбирателство с г-н Недевски! И които явно са в основата на възникналия скандал!

На мястото на Христо Крушарски бихме се замислили много сериозно как подчинените му управляват клуба, от който той, така поне си мислим, би искал да има някаква възвращаемост.

Недопустимо е лице, описано като спомоществовател на клуба, да се меси в клубните дела и да казва кой ще играе и кой не. Тези действия накърняват и опетняват името на Локомотив.

Ние, от Фенклуб „Локомотив Пловдив“, проучихме в детайли случая и установихме следното:
1. Родителите подават втора поред декларация за бъркотията в ДЮШ;
2. Георги Недевски е доказан специалист, който е желан от много други школи;
3. Децата, които тренират при него, са желани от много други школи;
4. Отборът, воден в момента от Георги Недевски, спечели трето място на Световното клубно първенство в Швеция. Нима искаме този отбор да се разпадне и тези деца да заиграят в други отбори?

Още доказателства за качествата на Георги Недевски ли искате?

В замяна на това се предлага недоказано лице, който не се ползва с добро име.

До нас достигна информация, че „неприемливите претенции за по-високи и преференциални условия“, които се споменават в позицията на клуба, са в размер на 100 лв. – сума, с която ръководството така или иначе възнамерява да повиши заплатите. Сто лева! Ръководството, ама вие сериозно ли?

Настояваме спешно да бъде намерено решение, което е в максимален интерес на ДЕЦАТА от школата на Локомотив, клуба Локомотив.

Мястото на Георги Недевски е на Лаута!
Ние заставаме зад него и няма да допуснем той и тренираните от него деца да не бъдат част от Локомотив и да бъдат изкупителна жертва за чужди интереси. Най-важни са децата и това, което те искат – Георги Недевски за техен треньор.

Ще се видим на Лаута!”

* „Златна малинка“ е награда за най-лоши филмови изпълнители, контрапункт на Оскарите

64 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Абе този “фен клуб” да не е подразделение на БКП – говорят за достойнство, отричат парите….
    Сега само остана да си намерят и футболисти-комунисти, който да им играят без пари, съдиии -комунисти, който да не им взимат съдийски такси, работници-комунисти, които да им поддържат стадиона без пари, БФС – комунисти, които да не им събират глоби и такси, бензиндйия -комунист, които да им дава нафта за райса без пари, кмет-комунист, който да им даде стадион, база и превоз без пари… да изброявам ли още?!
    И за да обобщя – най-добре да си намерят комунистическа държава, къде да си направят отбора….

  2. 4
    3

    Работил съм при тази фамилия, и по-конкретно при Ангел Попов. Той е на светлинни години от създателя на фирмата баща му Стефан. Повярвайте ми, този господин е много лош човек, самозабравил се, вдетенил се. Предполагам от субстанциите които употребява. Ако греша, нека да покаже документ,че не е използвал никакви наркотични вещества и ще си върна думите. Изключително лош, злобен и отмастителен човек. Който е имал допир и контакт с него може да го потвърди. И това че се движи с армия от телохранители, го кара да се мисли за недосегаем. Нека просто не забравя едно, в живота има баланс, в живота рано или късно всеки плаща собствената си сметка !

    • 2
      2

      Това какво общо има с ръководството, което в момента плаща заплатите на Лаута.
      Ами пишете декларации против него тогава!! Що за логика!!??

  3. 3
    9

    Само адмирации за фен клуба и позицията. Стига с тия каши в школата.

  4. 11
    1

    Удивен съм!!! Локомотив наистина е едно гнездо на змии. Но това глездо е на трибуните!!
    Разни самозванци пишат декларации и искат да кадруват и управляват. И това само няколко месеца след като натрупаха огромни дългове, които Крушарски още изплаща. Нямате ли малко достойнство поне да му благодарите за това?!
    Или просто икате да ви оправи бакиите и пак да лапнете власта. После след 1 година пак някой балък да дойде и да почне да ви оправя бакиите. Докато такива “хора” са на Лаута мир няма да има. Публика също!!!
    От Локомотив бяха изгонени некадърните футболистии отбора потръгна. Сега е време да бъдат изгонени и “вечните спасители” за да спрат интригите и да се върне публиката

    • 3
      10

      Кви дългове са натрупали бе лъжец долен. Хората се хванаха да помагат с каквото могат за да го има Локомотив. Крушарски чисти дългове още от времето на коко. Змийте са в канцеларийте начело с росен, румен и платения фен врагов и такива мижитурки като тебе. Лаута толкова празна не е била в цялата ни история. Кой е виновен за това? Фен клуба ли

      • Много къса памет имаш . Или се правиш на ударен с мокър парцал . Ако не знаеш питай и разбери . Но не лъжи . И като не знаеш , не наричай другите , който знаят ” лъжци “.

      • хаха. пич, ти сериозно ли, бе лъжец долен?! Ами вземи прочети малко вестници от онова време и ще разбереш какви дългове. И от какво по-точно “спасихте” Локомотив??!! От законния му спбственик ли? Ами то така с дългове и аз мога да спася Барселона например….

  5. 9
    1

    Хаха. Написали декларация и не са се подписали. Хората ги питат кои са, колко са, а те заплашват със саморазправа. Това ли е “фен клуба на Локомотив”??!! Това е едно просташко сдружение!!!

  6. 3
    2

    Чета и не вярвам на очите си. Нима в Локомотив има такива простаци, който не знаят че сиренето е с пари??!! Каква теза само – да го изгоним този, зашото не ми харесва че се казва Иван, и после ще му мислим.
    И такива хора тръгнали да ми говорят за достойнство!!! Какво достойнство, бе лешпер. Та ти сигурно живееш шо с вашите с тази “ЛОГИКА”….

  7. 4
    2

    Жълтите курви кога ще ги чуем да се опълчат срещу ръководството си или срещу глупостите сторени от тях???10 години Христолов! Сега Ачката 3 години ги лъже като дърт циганин, ама селяните си траят, че и тва дето са, може и него да изгубят!
    Таседнали селските дисове за локото да пишат и говорят! Такава гнусна пасмина като жълтата няма никъде!

    • И защо да го правят след като отбора върви??!! Това е патент на една малка група потници, т.нар. “Вечни спасители”, които искат да командват, но някой друг да плаща. Ами то и аз мога така

  8. 1
    4

    Здравейте Калинки!!!Какво ви пука за декларацията,е жАлтите и те са пуснали една!Давайте да лющим в тяхната тема!Ний ще бъдем шампиони!!!

    • 3
      2

      Тебе кой те пита та се обаждаш бе помак сопотски. Ходи връщай желязо от гомнежа

  9. 13
    3

    Вечните спасители пак засъскаха. И пак се грият зад групово име.
    Пак плюят и гонят и кадруват, пак разделят публиката и пак ПАРИ НЕ ДАВАТ!!!!

    • 4
      3

      Само пари са ви в главата на вас бе мърши. Достойнство нямате ли

      • 3
        2

        Ако няма пари , мяма футбол , даже и в окръжните групи . И за какво достойнство говориш . Някакъв треньор не искал в Локомотив и хайде да ликвидираме целия клуб .

        • 1
          6

          То щото сега с тоя клоун крушарски и кликата му от необразовани кретени сме супер. И стига с тия окръжни групи щото тоя ако се махне ще сложат друг. Така са нещата в тъжната ни страна. И за нас и за папагалите и за всеки друг отбор с име ще има винаги кой да дава пари.

          • 2
            1

            Като ти чета коментара и ти виждам правописа , разбирам колко е твоето образование . Това се учи в основното училище , но явно не си го завършил . И на всичко отгоре определяш като “необразован кретен ” човек , който има бизнес за милиони и отделя от него за да го има Локомотив . И кажи кой е този другия , който е готов да дава пари . Аман от малоумници с голямо самочувствие .

      • 2
        1

        Имаме. Но вие нямате и затова се криете под групови имена.

        • 2
          2

          Излез тогава кажи ти кой си и ще ти се представим веднага на живо

          • 3
            1

            Съшото бих направил и аз ако си кажеш твоето. И не е възпитано да се отговаря на въпроса с въпрос, потнико

          • всичките 2-ма ли ще му се представите?
            Голям бияч си бил, бе бате. И

      • Без пари, манго, дават само на циганите… Комунизма си отиде

      • 6
        1

        А достойно ли е да се плюе единствения човек който дава собствени пари в цялата А група??!!!

        • 4
          5

          Като се е хванал на хорото е длъжен да го играе. Ако не му отърва да се маха. Само че дотогава е длъжен да уважава името и емблемата на Локомотив Пловдив щото Лаута не му е Говедарци. Нищо против Крушарски ама докато не разкара ония долни боклуци от клуба дето си ги е назначил и на две магарета слама не могат да разделят нищо хубаво не ни чака

          • 5
            2

            Ти колко пари си дал за Локото?! А забравих – ти натрупа дълга

  10. 12
    5

    Такааа, нека сега да видим кой е в т. нар. “фен клуб” на Локомотив. Ами един журналист алкохолик позорно изгонен от Лаута, един зъбар вечно жаден за слава, едни адвокати който пишат декларации против спонсора заради децата си, едни изхвърлени от Локомотив треторазрядни футболист и техните приятели. Става ясно защо тези хора, обединени от омразата и болни амбиции, търсят всеки повод да нападат ръководството. сега наричат себе си “фен клуб на Локомотив” защото си мислят, че безумните им декларации ще имат повече смисъл и тежест. И то точно в момент, когато Локомотив тръгна по правилен и дълго чакан от всички НОРМАЛНИ фенове път – подмладяване, затягане на дисциплината, борба до последно, качествени тренировки и качествени футболисти….
    Нека всеки сам си прави извод какви са подбудите на тези “вечни спасители”. Мойто лично мнение е, че те са водени от 1. глупост, 2. жажда за власт и 3. лични мотиви. Вече ги видяхме обаче до къде докараха Локомотив под тяхното ръководство и колко дългове натрупаха, които “некадърното” (според тях) сегашно ръководство още изплаща!!! Кой тогава е “некадърника”??!!
    Е точно тези са “змиите” които съскат на Лата и нямат място там. Нека си вземат кадърните деца, кадърните треньори и кадърните ръководители и си основат един техен отбор, където кадърните футболисти ще играят без пари…. зашото те ПАРИ НЯМАТ!!!!

    • 5
      8

      Глупости! Никой от споменатите хора не фигурират в сегашното ръководство на ген клуба! Те дори не са негови членове! Явно грам не си в нещата! А и може би си просто миризлив жълтур!?

      • 11
        2

        А кои са неговите членове подписали тази декларация?

        • 4
          5

          А кадърен ти кой си бе мършо? Кажи щом си толкова отворен кой си и утре ще ти обясня някой неща на мача

          • А първи зададох въпроса. Като не можеш да отговориш, не се излагай като се правиш на мъж

      • 13
        3

        Хайде тогава утре на мача, тези членове на този измислен фен клуб, който са подписали тази декларация да се отделят в сектора за гости за да ги видим кой са и колко са. Само казвам де….

        • 4
          6

          Ти някъв шеф на Лаута ли си да даваш акъл кой къде ще се отделя. Аман от лизачи на крушарски и росен. И оня плъх врагов скоро няма да може да върви

          • Ти голям го вадиш тук ама не ти стиска да излезеш с името си !!!
            Явно си комплексар анонимник!!!
            Кога за последно си бил на Лаута?
            Колко стотинки си дал за школата?

        • 2
          3

          И да им се поклоним и да ги оставим спокойно да командват и да носят водача на ръце да му ръкопляскаме

  11. 8
    5

    Официално предложение към феновете на ЛОКОМОТИВ Пловдив как да протече погребението на ботевЪ 2010??? Първо- копаем гроба с някой багер, който е заличавал стадион Гомнежа на булевард Източен 10! Второ- ковчега е от дърво от родопската яка!Трето- в ковчега при ТРУПА ботевЪ2010 поставяме гюбеците на Челсито ижълтата агитка, да си ги слушат в задгробния живот, както и 500 лева- символ на жълтата продАЖНОСТ в замяна на онождане на жълтата идея!Четвърто- вместо хвърляне от погребващите на буца пръст се кани султан Караибрхим-Строетеля и той хвърля върхо ковчега шепа ронлив бетон от Недостроения стадион и метър арматура от същия!Пето- заравяме с кал от троскота и калта на Строежа и идва ред на преливането с вино… поканили сме ВИП госта император Димитър Христолов той пикае на гроба им, прелива гроба им с тов а, с което са му се заканили-пикоч и сране!!!Очаквайте продължение…

  12. 9
    10

    Родителите щом са се застъпили за Недевски значи явно те и децата са доволни

    • 6
      2

      Може и да си прав. Но не мислиш ли, че тези родители трябва да се подпишат с имената си?
      Съшо така според теб това е повод да са напада… за пореден път ръководството?!
      Едни и същи хора го правят…

  13. 19
    3

    Ей кретен , подписал се като родител . Ти колко пари даде за издръжката на Локомотив ? Май ти си този , който пише под 5 ник-а , а се опитваш да внушиш това за другите , които не са на твоето мнение . Локомотив заигра много по – добър футбол и публиката започна да се връща на стадиона . А от ” лошата ” школа 5 юноши подписаха професионален договор с отбора . А това , че защитавам единствения човек , който дава пари за Локомотив е напълно нормално . Ако не е той , сега с тебе нямаше да пишем коментари , защото Локомотив нямаше да го има . И още нещо , не получавам заплата от никой , защото мога сам да издържам себе си и семейството ми , за разлика от теб , може би .

  14. 6
    20

    Много точно написано. Докато ни управляват кретени начело с крушарски нито публиката ще се върне на Лаута нито ДЮШ-а ще потръгне. Разсипаха го заради профанско управление и лични интриги.

    • 8
      3

      Ей Селтак мери си приказките да няма после вдигнати ръчички и извинявай

    • 12
      1

      “вечните спасители” вън от Локомотив … както и да са се подписали този път, на всички е ясно че са те

  15. 7
    17

    Някой на заплата към ръководството доста се е разписал в тая тема с 5 ника.

    • 11
      1

      Колев, не е лошо като пускаш декларация да не се криеш подло под имена като: :”родителите от школата:, “фен клуб на Локомотив”…. малко достойснтво, бе майна

  16. 22
    4

    Колко члена има в този фен клуб ? 100 – 200 и колко от тях подкрепят тази декларация ? Не си спомням да е имало общо събрание на което да е приета декларацията . Оттук си правя извода , че тя е написана от ръководството или даже на част от него . Следователно десетина човека искат да внушат на всички локомотивци , а и не само на тях , че в Локомотив цари хаос и че ръководството е некадърно . И то тогава когато всички виждаме , че сега в отбора има ред и дисциплина , тогава когато заиграхме един много по – приятен и харесван стил на игра . Започна се да се въвежда ред и дисциплина и в школата . Но това не се хареса на псевдо-феновете и те се раздвижиха. Започнаха да плюят и да правят интриги . Кои са тогава змиите , които съскат и ръсят отрова . Спрете се и престанете да тровите атмосферата в отбора . Ако сегашния Локомотив не ви харесва не ходете на мачове , но оставете на останалите , които сме хиляди пъти повече от вас да се наслаждаваме на този нов Локомотив . Като не искате да помагате то поне не пречете .

  17. 25
    3

    Какъв е тоя фен клуб?! Кои са членовете му? Аз фен клуб не помня да е имало от 10-12 години когато Умброто го ръководеше. След това адвокатчетата май го смениха и го затриха. Стига с тези игри и интриги. Затова сме на това дередже и школата ни е в колапс. Какъв е тоя мушморок Недевски та го превъзнасят?! 3 то място в Швеция, но доколкото си спомням отборите бяха световноизвестни.

  18. 29
    5

    Луи Дьо Финес-Недевски съсипа 2002 сега е ред на 2004.В 2002 бяха 30 деца .а сега са 12.ЗАЩО ЛИ……Некадърния СПЕЦИАЛИСТ ги съсипа тотално,но те за разлика от него имат шанс защото бъдещето е пред тях и ако не станат футболисти поне ще станат ХОРА ! А той цял живот ще си остане ПОДОБИЕ НА ЧОВЕШКИ ОБРАЗ !И ако има поне останало мъжко нещо което е под съмнение да бяга-колкото се може по надалече,че на Лаута вече ни писна от него !

  19. 8
    10

    Щом тия пак започнаха да къдруват – жална ни майка локомотивоциганска!

    • пълен глупак си, майна, но в този случай си наполовина прав

  20. 9
    15

    Крушарски доживот в циганския катун Столипиново 1936.

  21. 24
    3

    Апостол Костадинов е направил този набор 3-ти на световното , не Недевски. Жоро по това време съсипваше набор 2002.

  22. 23
    7

    Фен клуба да си гледа фенските неща. Да не се меси в работата на ръководството.

    • 2
      13

      То едно ръководство няма такива глупаци и непрофесионалисти

Коментарите са затворени