Звездата на Ботев Пд – Жоао Пауло, който играе при канарчетата като преотстъпен от Лудогорец, обяви, че не е “никакъв проблем” неговият тим да навакса изоставането от 8 точки на Левски и да завърши пред сините в крайното класиране на Първа лига.

“За момента разликата между нас и Левски изглежда прекалено голяма, но вярвам, че ако играем добре, тези 8 точки няма да са никакъв проблем и ще успеем да се възползваме от възможността, която имаме”, каза бразилецът.

“Трансферът ми в Лудогорец премина добре. Мислех, че ще имам много възможности да се докажа и да играя, но после разбрах, че това няма да бъде възмжно. Тогава се появи възможността да премина в Ботев и избрах да играя. В Ботев се чувствам като у дома. Всички ме приеха много добре. Нямаше никакви проблеми със завръщането ми. Ще работим много усърдно. Целите са да играем добре в мачовете за купата и в плейофите.

Трябва да покажем добри резултати. Все още не съм мислил след края на наема. Ще се завърна в Лудогорец и после ще преценим дали да отида някъде другаде или да играя за Лудогорец. Уважавам много треньорът на Лудогорец. Но работих усърдно и това, че не бях титуляр ми донесе повече негативи. Затова избрах да отида в Ботев. Може би ако продължа да работя усърдно и се върна в Лудогорец, тогава ще съм титуляр”, добави Жоао Пауло по повод повторното му завръщане в Ботев, след което похвали противника на канарчетата в 1/2-финалите за купата на България.

“Славия е уважаван от нас отбор, отбор с традиции”, обяви нападателят на пловдивчани.

26 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    Харесва ми оптимизмът на Жоао Пауло само дето за толкова време в България той явно не е успял да разбере с какъв статут се ползва футболният отбор на Левски Сф и какви са футболните нрави в милата ни татковина.

  2. 9
    1

    Боли ме у@ за селските пръчки!
    Лятото вазирам!

  3. Аз съм Жоао и само Стрямските парчета могат да ме оценят…..затова от летъска отвадям у Стряма братя.

  4. 4
    4

    Жоао,вие Левски ги стигнете,но гледайте да не ги минете, защото ще ви видят голите задници.

  5. 7
    7

    Лятото изчезвам! Няма да играя на село пред 200 селяка да ми мучат на главата.

  6. 6
    6

    ЖОАО ПАУЛО истински жълточер стършел, Ботевиска Марадонска Канара – по скъп е от 3 карангаги…

  7. 9
    4

    Уважавай го треньора на Лайногорец, ама питай императрицата Камбуров, как след като дойде от Ботев при циганите (след като го откраднаха) цял сезон го държа на пейката. Чак след като се махна започнаха да го налагат и разкри голмайсторските си умения. Така, че Херчо е доказан слаб треньор-никому ненужно прехвале, сребролюбец работещ предимно за мутри. Пълен циркаджия от висшия ешалон.

    • 2
      2

      Нали ме искахте за треньор бе сельо , сега казвате че гроздето е кисело.

      • Ами нали бях за кратко тренер бе гейбандит?За какво грозде те гони тъпата ти кратуна?

    • Взехме Камбуров от Спартак Плевен паляк селски питай Овчатя Глава ако не знаеш!!!

  8. 6
    15

    Преди няколко месеца жоао пауло:Лудогорец, конкуренция, никакъв проблем да се наложа!А действителността след месеци- изгонен жоао в САТЕЛИТА да се обиграва…

    А още няколко години преди това Чико каза, че за 3 месеца в ЛОКОМОТИВ е получил повече любов, отколкото за 30 години в ботевЪ!Извод… всеки един мангал фен на Локомотив като човек струва колкото 10 бултраса!…Още едно доказателство-на мангалите им бутат жилищата , домовете, а БУЛТРАС сами си БУТНАХА дома и са БЕЗДОМНИЦИТЕ!!!Завинаги в Коматево, марш в Коматево, поне докато не бутнете и него…

    • 5
      2

      Еми сред банда гейове явно е лющил здраво,беше млад тогава.Та за това е рекъл така.Иначе не всеки може да прави селекция от титуляри,както прави ГМО то от Кюстендил,примерно от Оборище Панагюрище.!Нали Стикс?А и вие няма какво да бутате,то си пада само.Нооо,няма никой като вас с високопланинска база в световно неизвестния Гувидарци!!

  9. 12
    4

    а ний – в Б група на Втората осмица.
    на кънда в дивия, на кучето под опашката
    ама ний винаги сми били втория отбор в този грат , така чи споко

  10. 21
    11

    Ама Ботев си е Ботев.Не всичко е пари в тоя живот.Друго си е да е титуляр в Ботев,а не пейка.А и все пак му плащаме половината заплата.До сега сме доволни.5мача-4 гола.Така да продължава.

  11. 37
    11

    Браво на Жоао и само Ботев! Винаги един от нас!

  12. 11
    45

    Никаде не казва че иска да остане при нас след сезона. Мръсен мангал. Махай се от Ботев.

    • 35
      9

      Ти си мръсен мангал и се прибирай на Лаута

    • 9
      6

      Гнусен черно-бял мангал се показа от канала.

  13. 11
    27

    А може и цска и лудогорец да минем, ъхъ

  14. 34
    3

    8Много оптимистично.Левски че не играе за нищо е ясно,ама да изпусне третото място.Бай Дельо ще го изгонят като Петев.Целта на Ботев е да е пред Берое.Това е реално и постижимо.

Коментарите са затворени