Скъпи ботевисти, “Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” организира пътуване за мача с ЦСКА- София, който ще се играе на 31. 03. 2018 г. от 20:00 ч.

Цената на пътуването е 8 лв. за членове на КПБП и 10 лв. за всички останали. Сборният пункт е пред входа на Колежа в 17:00 ч., а тръгването- в 17:30 ч.

Записванията стартират от днес в магазина на ул. “Нестор Иванов” 1 срещу предоставяне на име и фамилия, телефонен номер и заплащане на сумата. Крайният срок за записване ще бъде 30. 03. 2018 г. (петък).

Благодарим Ви!

8 КОМЕНТАРИ

  1. Папагала във тавааааа,
    Папагала във таваааааааа.

  2. 1
    1

    Освен, че е неприятна за окото, ръждата е вредна за металите, Тя представлява оксидиране на желязо, или желязна сплав. Водата и влагата обикновено ускоряват този процес. Най-лошото е, че колкото по-дълго отлагате почистването и, толкова повече ръждата корозира металите , докато ги разруши напълно ЖЪЛТУРИ, АЗ ДОБРЕ ДОШЪЛ Л И СЪМ? Ако ще падат и Недовършените трибуни си взимам пуканки, бира и се настанявам за това зрелище!…Завинаги БЕЗДОМНИЦИ,завинаги в КОМАТЕВО,завинаги САТЕЛИТ НА селяните от Делиормана…

    • Ръждата била желязна сплав…..буха-ха-ха! Сплав се нарича композиция от два или повече метала!
      Ръждата е просто железен окис или оксид! Това обаче се учи в училище, затова ти няма как да го знаеш! Ти си един – прост, озлобен циганин!

  3. 5
    3

    Гей бандата с този крем ли се мажете?
    Набавете си повече ,че много ще трябва!

  4. 4
    6

    Братя кайнари за всеки наш фиен ще има промоция…….крем от куромела да не драшти на дупарата.

  5. 11
    3

    Айййй.КАНАРИИИИ!
    Всички в София!
    Момчетата имат нужда от нас!
    САМО БОТЕВ!!!!!

Коментарите са затворени