На свое заседание в офиса на Българския футболен съюз днес, 20 март, Бюрото на Изпълнителния комитет в състав: Борислав Михайлов – президент, Йордан Лечков – първи вицепрезидент, Атанас Фурнаджиев и Михаил Касабов – вицепрезиденти, и Емил Костадинов – член на ИК, освободи членовете на Съдийската комисия Валери Цветков, Йордан Гулев, Кольо Данев, Мартин Богдев, Костадин Стоичков и Кирил Йорданов.

За председател на Съдийската комисия е избран Йордан Сталев от Пловдив. Георги Йорданов от Габрово ще бъде заместник-председател на комисия, а членове до края на сезон 2017/2018 ще бъдат: Мартин Богдев, Иван Вълчев, Радан Мирянов, Костадин Стоичков и Валентин Добрев.

27 КОМЕНТАРИ

  1. Помня след този мач как в спортно предаване по тв Наско Узунов обяснявяше, че не трябвало да се дава червен картон на Камбуров за играта с ръка извън наказателното поле и решението на съдията било абсолютно правилно!

  2. 3
    8

    Не знем обаче когато крадеца на ктб.ви беше шеф всички съдии бяха ваши бе смрадливи селяни

  3. 9
    3

    ухаааа, тея от бфс-то ако зная какъв таралеж си вкараха в гащите с тоя дългия?
    ний мангалите поне сме добре -ше свири за нас , може и в ЛЕ да поритаме

  4. 8
    4

    Ръководството на Ботев що мълчи ? Сега е момента да му го върнат тъпкано на продажника унизил клуба.

  5. 16
    5

    Някой спомня ли си коя измежду двете мастии Сталев и Антон Генов беше заснета как играе кючек върху масата на Георги Илиев ?

    • 13
      2

      Същата,която днес е назначен за шеф на съдиите!

  6. 16
    2

    На наско човека да каже как като влизаше в стаята при него и им казваше момчета днес победителя е един и смятам знаете кой

  7. 8
    8

    Това с недадения червен картон се натъртва излишно! Никакъв аргумент не е! По времето на Георги Илиев всички съдии свиреха с рвспект! Днес е същото с Лудогорец на Киро!
    Тоя е чорбар, но чорбаря винаги е бил и е по-големия брат на жълтура!
    Това в кръга на шегата!

    • 21
      4

      Що за боклук трябва да си да излезеш и да заколиш Ботев , след това да прибереш куфарчето с кинтите и да потанцуваш върху масата на големият кюстендилски баровец празнуващ “великата” победа.

  8. 23
    3

    Какъв жълтур сънувате бре ? Тоя е чорбар и нон стоп тото му е в главата.В момента източва едни евросредства от Сокол Марково,главен счетоводител е на УМБАЛ Пловдив чиято болница е пред фалит с негова помощ.Нищо ново!Още един престъпник назначен на знаково място.

  9. 15

    Данчо Сталев си е чист чорбар 🙂 личен приятел ми е и знам ! Какви глупости говорите тука бил жълтур бил онакъв хаха 🙂 чорбар си е !

  10. 5
    1

    Абе,Сталев е и над Боби бе,айде малко чоне се интересувай от футбол,а не от измислени сметки

  11. 21
    9

    Не знам какъв жълтур е този, но още помня как ни закла в първата ви година като Велбъжд Кюстендил

    • 22
      9

      Тоя педал свири оня мач,където трябваше да изгони вратаря им,но се наведе на наркомана!И като цяло,това беше един от най-скандалните мачове в първенството! 🙁

      • 7
        22

        Много як мач, цели 5 пъти лилчо свинята я вади от вратата дето беше в агитката на локото и после стана легенда в коматево. Ама те всичките им легенди са такива начело с чико дето танцува по коловете пиян и разправя че локото за една година са му дали повече отколкото помаците за цвл живот.

  12. 7
    23

    Ami Ludogorec nali trjabva da stane shampion… I satelit v liceto na Botjafff, sega I jaltur predsedatel…I za bonus pak moje da I’m podarjat njakoja kupa na poslushkovcite ot komatevo

  13. 7
    28

    Пловдивчанин или жълтур??? Двете определения са много различни!

    • 11
      8

      Ей селски май искаш да правиш компания на Стоян в болницата

      • 6
        4

        Скоро такива като тебе няма да излезнат от там инвалидче

      • 6
        17

        Как жълт боклук може да обижда на “селски”? Та жълтите са само селяни!

    • 20
      5

      Кво речи манго?Ти знаеш ли тоя,какво рамо ви удари едно време???А знаеш ли,че е и човек на педерас Узунов???

Коментарите са затворени