И последният съперник на Локо Пловдив в Група Б от втората осмица вече е ясен. Това е тимът на Септември, който остана на осмо място, след като Славия победи Пирин. Черно-белите стартират втората фаза от шампионата с 10 точки аванс пред Дунав и Етър, което означава, че смърфовете ще се нуждаят от максимум 9 точки, за да си осигурят минимум второто място в групата, което ще им отвори пътя към баражите за 7-мо място и съответно към баража за Европа.

Иначе днес стана ясно и срещу кого Локо Пловдив ще започне участието си в група Б от втората осмица. Черно-белите ще домакинстват на Дунав в първата си среща.

Група “Б”:
Септември (София), Локомотив (Пловдив), Дунав, Етър

Програма на Локо Пд:

Локо Пд – Дунав 2010 (Русе)
Септември – Локо Пд
Локо Пд – Етър ВТ (Велико Търново)
Дунав 2010 (Русе) – Локо Пд
Локо Пд – Септември
Етър ВТ (Велико Търново) – Локо Пд

72 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    4

    Гейбандата се е активирала, щяла да играе Ганкиното в Европа!!!Дано,такъв смех предстои ако стане това,не е истина!

  2. 11
    10

    ВСИЧКО Е ЯСНО – ЛОКО В ЕВРОПА, БОТЕВЪ СЕ РАЗПАДА ПОРАДИ ФАЛИТ

  3. 12
    4

    Колкото и да нямам време няма как д а не уважа любимата си тема за ботевЪ…Покрай африканската колония на ЛОКОМОТИВ , потърсих неща от африканската култура.Ето какви мъдроси ми попаднаха от Африка- ” Никой не проверява с двата крака, колко е дълбока реката.” Извод: Нежният е мъдър човек, натопи единия крак(бутна една трибуна) видя, че няма да преплува и се отдръпна. Жълтите скочиха във водата с двата крака и се удавиха- бутнаха цял стадион. Езе жълтите го мислят за подскачаща по дърветата маймуна,но понякога една маймуна надминава цяла общност.Докато ги има жълтите винаги може да настъпи филмът- “Планетата на маймуните”, но в Коматево…

    Втора африканска мъдрост:”Не обиждай крокодилът, докато пресичаш реката.”Аз бих добавил и не обиждай и хипопотама…г-н Цветан Василев, господ безсмъртие да му даде, обиди ХИПОПОТАМА чичо ви Делян доката преминаваше рерката и видяхме какво се получи.Просто, който се докосне до жълтата идея НЕИЗБЕЖНО оглупява! Баси, ХИПОПОТАМ ДА ТИ ГО ВКАРА, СТАДИОН СЪБАРЯ!!!…

    Поредна африканска мъдрост:”Когато делата говорят, думите са НИЩО!” Когато си бутнеш стадиона(това е делото), всичките ти оправдания са само думи, т.е. НИЩО!!! Докоснеш ли жълтата идея, до жълтия морал, до жълтата религия- ти си свършен като човек, ти си просто един глупак, от който и Исус бяга!!!ЗАВИНАГИ БЕЗДОМНИЦИ, ЗАВИНАГИ В КОМАТЕВО…

    • 4
      2

      Ооооо, колко си прост! Много тъп циганин си да знаеш!

    • Стикс, тва ти ли си, ве човек?
      Ако знаеш как ми е мерак, майна да пийна една биричка с теб.
      И аз им сипвам на жълтите някой път, но не съм толкова духовит, като теб…ти просто ги правиш на мармалад.Как тънко им сипваш на жълтите хахаха.
      Голям си, майна!

  4. 9
    9

    Споко до баражи няма да се стига,за купата де!
    На 9 ти Май БОТЕВ вдига купата и баражаджиите ще пробват догодина!

  5. 10
    6

    ХГАХАХАХАХАХАХХАХАААХХАААААХААХХАХХА А ВАРИ ГО
    ПЕЧИ ГО
    МАНГАЛА СИ Е МАНГАЛ !!!!
    ЕВРОПА ????????????
    АБЕ МАМА ВИ ДЕЙДА ГУРЛИВА ЦИГАНСКА
    ХАХААХАХАХААХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАА
    НЯМА ПО ТЪПИ КЮСТЕНДИЛКИ МАНГАЛИ

  6. 7
    8

    Отварям една биричка, кръстя се и целувам лика на император Димитър Христолов… имам цяла колекция с неговото изображение.Такъв гений е рядко срещан, за 500 лева на месец да клати 11 години цялата родопска яка и селата около Пловдив, кеф ти на задна(изпадане), кеф ти мисионерската(буферите те побеждават) и кулминацията- анален секс с НЕГЪР до спукване на ду**** (ЗАКРИВАНЕ и В група по паланки и села) Императоре, ти НИКОГА няма да умреш, ще живееш в нашите сърца ЗАВИНАГИ, ВЕчНО, ИМПЕРАТОР Христолов, ти си безсмъртен, НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВИМ, завинаги черно-бял ,ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС…

    Днес е празник за всички Пловдивчани, Димитър Христолов поема ботев… и мощно всички- ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ, ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ , ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ,от един анонимник Христолов се превръща в ИМПЕРАТОРА, грация ИМПЕРАТОРЕ…

    • Същото е сега с дон Крушо. Ласка ви по всички параграфи!!А ти вместо лика на Христолов,цункай жезъла на ракетчикът,да му оправиш наклона.

  7. 15
    19

    Жалки кюстендилци, мечтаят си за бараж за Европа. Отидете при родата в гетата на Брюксел и Париж, там свободно ще може да ходите в джамията и да си клатите козички. Няма нужда да се потите на Лайнут джамия.

  8. 21
    15

    Тия Рачо съвсем му се е ебала майката обаче! Тва 3-0 над Локото явно е най-знаменития момент в живота му и не само в неговия???!!!
    Да не говорим и за онва 0-2 на Лаута с прословутото табло, което в същност беше първата победа на селяните след 21 години!!!
    Локото в последните 10 години биха и с 4 и с 5 и с 2-0! Биха 5-6 пъти като гисти и все едно нищо не е станало!
    Тоя селтак полудял с някво 3-0 и таблото!? Смятай, колко трябва да е кимолексиран и жалък един чивек, че да се радва на 2 победи, които дори не са в рамките на 3 години!???
    Рачо или там както те е кръстила селската ти майка, ходи пали свещи Делян да разпише разрешение да ви довършат строежа и да ви оорости 52-та милиона, че тва 3-0 и таблото може да ти останат последната радост!
    Жалка, жълта сган!

    • 13
      11

      То се видя кой отброяваше с резултати преди дербито.Явно цялата агитка ви се моли за ГОЛ КУР !

  9. 17
    6

    На Локомотив му стигат 2 победи над Етър и Дунав и другите мачове може да ги загуби всичките и пак е втори в групата си!
    Локомотив обаче не е готов за Европи и баражи!
    Далеч по-добре ще е да не станем 7-ми и да продължим да надграждаме за новия сезон! Отбора върви в правилната посока, но е много млад и не сработен! Има нужда и от попълнения в атака!
    За това трябва време, а прекалените очаквания биха изиграли лоша роля на отбора, защото могат да прегорят, а неуспеха би бил напълно реален, но в никакъв случай срамен!
    Само ЛОКО!

    • 8
      19

      Кво ще обиграваш те идват нови 15 лятото

      • 17
        8

        Къде в новия БотевЪЪ ли???
        Само работете по въпроса от кой новия лиценз??? А и за емблемата!?

      • 14
        7

        Кято ви закрият скоро делото КТБ тръгна сельо и вие сте вътре споко..Ще ви трябва нова Имблемъ и 25 футболистъ!!!

        • 6
          5

          Тя емблемата и историята на истинския Ботев закрит 2010г.е наблизо.Намира се в село Крумово,при Бат Митьо само на 8 км. От Града!

          • А шампионската купа на Локо Кюстендил, е там,където и е местото,във витрината на Велбъжд!!

    • Яж тръбата, манго. Скоро всичките 50 потника ще сте хапнали по няколко тръби и всичко ще си е на мястото… Кво стана с първата партида тръбояди??? Питам за един приятел.

  10. 19
    13

    Жълтите курви гас пикаят че ще ги шиба кой ги хване……само Лайногоряц накрая може да им пусне.

  11. 18
    14

    До всички Пумаццциии от Доматиуууу!
    Яжте ми циганския Уййй 😉

      • Той мангал,ама пише на Кирилица!
        А ти къв си ? Може би примат,че пишеш на маймуница!
        Каква съдба,
        Паланки и села.
        Вие Турци сте,
        На Курви синове,
        Ще ви шиба ме!

        • Манго, имам едно въпросче към теб. Какво значи “иничер”? Тази дума на турски ли е или на цигански?
          За един приАтел питам и аз.

  12. 19
    13

    Отварям една биричка, кръстя се и целувам лика на император Димитър Христолов… имам цяла колекция с неговото изображение.Такъв гений е рядко срещан, за 500 лева на месец да клати 11 години цялата родопска яка и селата около Пловдив, кеф ти на задна(изпадане), кеф ти мисионерската(буферите те побеждават) и кулминацията- анален секс с НЕГЪР до спукване на ду**** (ЗАКРИВАНЕ и В група по паланки и села) Императоре, ти НИКОГА няма да умреш, ще живееш в нашите сърца ЗАВИНАГИ, ВЕчНО, ИМПЕРАТОР Христолов, ти си безсмъртен, НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВИМ, завинаги черно-бял ,ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС…

    Днес е празник за всички Пловдивчани, Димитър Христолов поема ботев… и мощно всички- ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ, ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ , ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ,от един анонимник Христолов се превръща в ИМПЕРАТОРА, грация ИМПЕРАТОРЕ…

    • 13
      21

      3-0 в Коматево! От създателите на 0-2 на Лаутджамия! Кръстихме ви таблото!

      • 17
        10

        то това ви топли дълги години… и с него ще си останете

        • 9
          5

          Какви дълги години ни топли викаш като преди няколко месец ви ебахме ???Май май освен , че сте прости ами имате и някакво психическо отклонение

      • 1
        6

        Нека да има точност!Никаде в града няма джамия наречена лайнут джамия .Тя съществува само вболните мозъци на селско-циганската измет от Изгрев бойс Столипиново.Да не се забравя,че в центъра на жълтото гето е действително съществуваща джамия,там където ходят да се молят жълтите ибрикчии!

        • 5
          1

          Точно 80-те е построен стадиона в задния двор на ВСИ- а кажи до тогава къде беше ВИ беше – домът- в приют бяхте или на квартира- ето ти нещо от историята.

    • 3
      3

      Не се превъзбуждай толкова Вожде обърши пяната от сурата бий по-два шамара на чаветата и лягай до-айшето ,че тези дето ви се паднаха си пазят силите точно за тази част от първенството !!!Че ще играете баражи ще играете ,но да не се окажат за оставане във групата!!!Злобни дребни циганета!!!!!!!!!!

    • Колко трябва да си комплексиран от “Ботев” за да напишеш тази глупост – циганино!
      Даже малко ти съчувствам на циганското нещастие!

  13. 11
    17

    Циганки, грижите ли се да работи Балтаново табло, все пак сме му кръстници!

  14. 13
    15

    Отбора замина на подготовка в Говедарци!

  15. 26
    15

    НАБЛИЖАВА ДЕНЯТ НА ПЪЛНОТО ЖЪЛТО ЗАТЪМНЕНИЕ СЛЕДВА НЕИЗБЕЖЕН ФАЛИТ И ЗАБРАВА НО ХОРАТА СА ГО КАЗАЛИ КАКВОТО СИ НАПРАВИШ САМ НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ГО НАПРАВИ ЗАТОВА… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ.. АЛИВИДЕРЧИ ЖЪЛТИ КУРВИ .. АЛИВИДЕРЧИ МОН АМУР

    • 15
      20

      Преди това ще има циганско ебане на кюстендилски трътки!

      • 1
        6

        Както на голямото шосе покрай Ст. Загора ли бе жълт лайнар?Позата помниш ли я?Вдигнати пухкави ръчички,на колелца и свалени бикини и да бъдем точни,там нямаше засада!!!

        • 4
          1

          А помниш ли спринта към скелето като ви емнаха червените?И как ви попречиха полицаите да се изнесете?

        • Забрави ли за тръбите??? И за теб сме приготвили.

    • 13
      18

      Циганките винаги втори в Пловдив! От създателите на 3-0 в Коматево!

  16. 11
    16

    Темите за по-ниските нива на футбола трябва да са у лево

      • 7
        7

        7-място бараж за ЛЕ, с две купи в музея и участие в ЛЕ ! А вие къде сте ???
        – Върху кура на Клушарски !

  17. 17
    14

    Стига бе, какви са тези новини. Феновете на Пеевски2011 предричаха изпадане хахахах

    Локомотив ще играе бараж със Слабия и за влизане във европа с берое.

    99% изпълним план!
    П. П. пеевската команда от 2011 ще почива

    • 14
      19

      Левски и Локо са на Шиши, няма да ги остави да изпаднат!
      Кюстендил ми е Лаута!

  18. 15
    14

    ,AXAXAAXAXAAXAXAXAXAAXAXAXAXAAAXXAAXAAXAXAXAXAXAXAAXAAAXAXAXAXAXAAAAAXA ЕВРОПА ?!?!??!???!??!?!!??
    ХАХХХААХХАХАХХАХАХХАААХАХАХХХХААХАХА
    ЕВРО РОМА

  19. 9
    17

    Левски и Локо са на Шиши, няма да ги остави да изпаднат!

  20. 16
    18

    KARAGEREN 6te vi ebe v lainomotivskite gazove,za kadeto armeneca narkoman go izgoni

    • Той вас ви еба в Куматево,така добре,че Балтанов вдигна кръвното.

  21. 26
    13

    Стига бе, какви са тези новини. Феновете на Пеевски2011 предричаха изпадане хахахах

    Локомотив ще играе бараж със Слабия и за влизане във европа с берое.

    99% изпълним план!
    П. П. пеевската команда от 2011 ще почива

    • 13
      19

      Само с кюскане в Европа не се стига, трябва и футбол. Даже и Пеевски не може да уреди чедото си Локо за Европа с този смешен отбор.

      • 2
        4

        Психо,ти от кой отбор си бе Педерастче жълто?Какво общо Пеевски сградския любимец ЛОКО?Да знаеш простако,той е от ДПС и няма да остави събратята си от Изгрев бойс Столипиново и отвратителния силски ботяв2011г.!

        • Общото между Локо, ДПС и Пеевски се нарича Гюрсел Алиев (Гюрчо циганина) и вече на цяла българия е ясно, че Лефски и Локуту са под крилото на Шиши!

          • Поправка: България

        • Локо градски любимец?На кой град,на Кюстендил ли?Защото-Собственикът на Велбъжд, Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”КО шъ кайш ся?

    • 12
      14

      Да и с Ман Юн в Европа:) Цигански мечти 2004:)

    • 3
      2

      Каква Европа бе, манго!
      С този физкултурник и тези черни, житни бегачи, отбори като албанския “Партизани” ще ви мачкат и унижават! Ако пък случайно станат ексцесии по трибуните, тогава феновете ще покажат как се бяга с препятствия по пистата. Мача с хибрида беше само загрявка за европейското надбягване!

  22. 22
    6

    9 точки е само на теория, защото на практика Етър и Дунав няма как да спечелят по 18 точки. Така че Андрей тук леко се изложи с цел да се подмаже пак на жълтите. 6 точки ни стигат за едно от първите две места. Даже може да са ни достатъчни и по-малко.

    • 21
      6

      Абсолютно. Но нали Андрю трябва да ке подмаже на жълтите иначе ще яде шамари от клуб 500.

    • 3
      2

      Като ученик Андрьото най-много е бягал от часовете по математика.
      Имал е много работа на полето.Нямало е кой да оре, да копае, да полива и Андрьо пропускаше последните часове по математика.Да не говорм, че г-н 500лв ще му обръсне брадата, ако не надува жълтия балон и не маскари Локото.

      • 3
        1

        А,дали е ходил въобще на училище на ?!

        • 2
          2

          За него – не знам, но ти със сигурност не си посещавал училище! Не се притеснявай, ти си ром и за вас това е нормално!

    • 2
      2

      Излагаш се ти, защото не четеш заглавието. Човекът е писал “НАЙ-МНОГО 9 точки”. Черно-белите комплекси и предубеждения очевидно те правят психически неустойчив.

  23. 9
    24

    Бараж за ЛЕ, че няма да има е ясно, но Шиши ги спаси от Б група

  24. 11
    22

    Всичко е ясно Пеевски уреди Локо, за да не изпаднат

    • 2
      2

      Ти това къде г9 чу? На събранието на ДПС в Столипиново ли селски?

      • 2
        2

        Майка ти ми каза, докато………гледахме залеза…… хаххаахах

      • Казал му го е – Гюрсел Алиев – най доблестния фен на Локуту!

Коментарите са затворени