Ботев Пловдив приема Левски София в неделя от 14:30 часа в двубой от Елитната група до 17 години.  Това спокойно може да се определи като Мачът на сезона в този шампионат. Към момента „канарчетата“ са на първа позиция и водят 4 точки на столичния си съперник. Трети е ЦСКА – София, който е на 7 пункта от върха. Ако Ботев надделее в неделния сблъсък, то „жълто-черните“ ще имат солидна преднина и пред двата преследвача.

През есента сините записаха първа победа от 4 години над канарчетата при този набор. Пловдивчани имат и два спечелени финала срещу Левски в тази възрастова група в последните 3 години.

Проверка на Glas.bg показва, че на пловдивчани предстоя 4 домакинства и 3 гостувания с противници от топ 10. С двас от тази категории отбори срещите  вече са отминали . Освен мача с Левски „канарчетата“ приемат ЦСКА- София (3), Берое (9), Септември (6), а визитите им са – две близки –със  Сокол (7) и Локо (10), както и на Славия (8). С две думи по-тежките двубои за Ботев са в Пловдив. Факт е обаче,  че до края на сезона има много време, но ако момчетата на Стефан Стоянов поддържат формата от първия полусезон , то с победа в този сблъсък Ботев ще е прегърнал титлата с едната ръка.

Glas.bg ще излъчи срещата НА ЖИВО в неделя, като преди това от 12:00 часа ще можете да наблюдавате отново директно пловдивското дерби между Ботев и Локо при набор 2004. Живото предаване на двата мача ще е във фейсбук страницата “Юношески футбол – Пловдив Glas.bg“! Харесайте я още сега, за да не пропуснете най-големите дербита при юношите под тепетата. Междувременно можете да се включите и в играта на Glas.bg с награди – оригинални фланелки на Барса и Реал. Играта се провежда отново в “Юношески футбол – Пловдив Glas.bg“. Това е само първата от редица изненади, които сме подготвили за нашите читатели.

IFrame

3 КОМЕНТАРИ

    • 28
      4

      Глупак поне децата не закачай. Бива простотия ама като вашата никъде я няма.

    • 17
      3

      От къде я измисли тая велика мисъл ве тапунгер?Да попитам,Локу кн. кога така,а?

Коментарите са затворени