Ботевисти, бултраси,

това, което написахме на 105-та годишнина за 12-ти март тежи все толкова силно в нас. Всичко свързано с любимия ни стадион не е мръднало и крачка напред, даже обратното, затъва и затъва, и затъва. Арматурите все така стърчат грозно, тъжно, срамно в центъра на най-стария жив град на Европа. Стърчат със страшна сила, за да напомнят на всеки свързан с “жълто-черната” любов, че там до скоро е гъмжало от малки деца, от старци с побелели коси, гледали не един и два колоса, от сърцати фенове и стотици велики футболисти.

Някой го наричат “стадионът край бирената фабрика”, други “стадион Ботев”, а за нас е просто Колежа. А всеки един от тях пази в себе си поне по един спомен, поне по един приятел, поне по един миг от тази история. Защото този стадион е събирателно на Ботевизма в града под тепетата. Той не е само футбол. Колежа е съвкупност от всичко това!

Борете се да си върнем Колежа обратно, цената на усилията ви ще се върне многократно, защото без стадион сме загубени. Само Ботев!

Вижте видеото от 12-ти март 2018-та година от екипа на Bultras:

37 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    22

    Мангали ще лежите по болниците с разбити черепи.

    • 4
      1

      Като на магистралата до Стара Загора ли бе ,СЕЛСКИ?

  2. 20
    13

    И с колеж и без колеж, винаги сте си били загубени скапаняци жълти!
    Цялата ви история се гради на БКП и подаяния! Нито веднъж не сте направили нещо сами!

    • 5
      11

      Всички ще се загубим, но от 1963г. съм на мачове на БОТЕВ и не сме се загубили!

    • 3
      9

      Те на времето и милиционерите ни прибираха знамената, но се шиеха повече и повече! Всичко беше жълто-черно!

  3. 21
    13

    НЯМА ПО-ЖАЛКА И БЕЗЧЕСТНА СГАН ОТ ЖЪЛТАТА!
    БУТНАХА СИ СТАДИОНА А СЕГА ВСЕКИ ДЕН РЕВАТ КАТО ЦИГАНИ ЗА ПОМОЩИ!
    СРАМ, ПОЗОР И СЕЛЯНИЯ! ТОВА Е ЖЪЛТИЯ КЛУБ ОТ СЕЛАТА!

  4. 19
    8

    ВЧЕРА НЯКАКЪВ КЛУБ ДНЕС НЯКАКВИ ДРУГИ НИ ПРИЗОВАВАТ ДА СЕ БОРИМ АМА НЕ КАЗВАТ СЪС КОЙ И ТАКА БОРЕЙКИ СЕ ДЕН СЛЕД ДЕН СЪС НЕИЗВЕСТЕН ПРОТИВНИК СРОКА ИЗТИЧА КОНЦЕСИЯТА ЩЕ БЪДЕ РАЗВАЛЕНА АМА ТО ВСИЧКО СВЪЪРШИ ОЩЕ КОГАТО .. КАРАИБРАХИМ .. СЪС ЕДИН ЗАМАХ ПРЕВЪРНА КОЛЕЖА ВЪВ ГРАДСКА КЛОАКА И СИ ОТИДЕ ОСТАВЯЙКИ И МИЛИОННИ ДЪЛГОВЕ КАТО ДОБАВКА НЕГОВИТЕ ПРОДЪЛЖИХА ДА КРАДАТ ОТ НАИВНИЦИТЕ ПО ВСЕВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ ТО НЕ БЯХА ПРЕЗИДЕНТИ….ФЕН КЛУБОВЕ БУЛТРАСИ КАКТО КАЗВАШЕ ТОШКО КОЛЕВ ЛЕКА МУ ПРЪСТ ВСИЧКО КРАДЕ ЛИ КРАДЕ ТОВА АКО НЕ Е ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА ЗДРАВЕ МУ КАЖИ ТАКА ЧЕ БОРБАТА СВЪРШИ СЛЕДВА СЪБИРАНЕ НА НЕУСТОЙКИТЕ ОБЯВЯВАНЕ ВЪВ НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ И ФАЛИТ ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ БОРБАТА МОЖЕ ОЩЕ НЯКОЙ ДА ВИ СА ВЪЖЕ И ДА ОТКРАДНЕТЕ ОЩЕ НЯКОЙ ЛЕВ АМА ЕДВА ЛИ ЗАТОВА… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ … ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… АЛИВИДЕРЧИ ЖЪЛТИ КУРВИ АЛИВИДЕРЧИ МОН АМУР

    • 2
      1

      Как с кого ще се борят селските жълти педали ?! Дон Кихот нали знаете с какво се е борил и кривите муцуни по същия начин!Жалки изгрев бойски цигани!

  5. 19
    6

    Абе пичаги хубав колаж беше ама и хубав говняж стана…..поне някой като закъса ще има къде да се изпикае и да разтовари самосвала.

  6. 19
    21

    Битата и ебана из целия град гей-дружинка пак е силна в интернет, а на живо ходи да пише жалби по районните и доносничи. Само счупени глави за вас, мръсна долна циганска сган!

    • 18
      17

      От кой е е бита ве курво? От жълтите стрхливки които удрят и бягат като после се крият на 300 км от Пловдив ли???? Защо? Силни сте само по форумите курви просещи селски!

      • 16
        16

        Питай си тарторите от ГМУ кой е бит и ебан, клошар миризлив. Пловдив ще ви става все по-тесен, мишки! Мръсни доносници жалки, няма ли да напишете някоя декларация пак към ушев да ви пази? Или направо оная курва Качака да влиза в употреба? Само счупени глави ще имате от тук-нататък, миризливи мърши!

        • 11
          5

          Курво страхлива,
          С години наред ви се предлага да излезете като мъже, но вие предпочитате да действате мишкарската…Това показва какви путки сте и колко далече сте от културата по стадионите!Вече доста хора ви се отказаха след като се дъните взаимно по районните!Скоро ще останете пет мишока на кръст и ще си седите по дупките страхливци!

    • Жълт изроде,Господ бави но не забравя!!!Ще се намерят засдажиите и…!

  7. 17
    17

    Аз за да не ви стърчат наредете се всички папагали и си ги наврете знаете къде.

  8. 21
    22

    -4
    Колкото и да нямам време няма как д а не уважа любимата си тема за ботевЪ…Покрай африканската колония на ЛОКОМОТИВ , потърсих неща от африканската култура.Ето какви мъдроси ми попаднаха от Африка- ” Никой не проверява с двата крака, колко е дълбока реката.” Извод: Нежният е мъдър човек, натопи единия крак(бутна една трибуна) видя, че няма да преплува и се отдръпна. Жълтите скочиха във водата с двата крака и се удавиха- бутнаха цял стадион. Езе жълтите го мислят за подскачаща по дърветата маймуна,но понякога една маймуна надминава цяла общност.Докато ги има жълтите винаги може да настъпи филмът- “Планетата на маймуните”, но в Коматево…

    Втора африканска мъдрост:”Не обиждай крокодилът, докато пресичаш реката.”Аз бих добавил и не обиждай и хипопотама…г-н Цветан Василев, господ безсмъртие да му даде, обиди ХИПОПОТАМА чичо ви Делян доката преминаваше рерката и видяхме какво се получи.Просто, който се докосне до жълтата идея НЕИЗБЕЖНО оглупява! Баси, ХИПОПОТАМ ДА ТИ ГО ВКАРА, СТАДИОН СЪБАРЯ!!!…

    Поредна африканска мъдрост:”Когато делата говорят, думите са НИЩО!” Когато си бутнеш стадиона(това е делото), всичките ти оправдания са само думи, т.е. НИЩО!!! Докоснеш ли жълтата идея, до жълтия морал, до жълтата религия- ти си свършен като човек, ти си просто един глупак, от който и Исус бяга!!!ЗАВИНАГИ БЕЗДОМНИЦИ, ЗАВИНАГИ В КОМАТЕВО…

    • 20
      18

      Нямат толкова акъл да те разберат, не се хаби.
      Пример – бутнаха си стадиона !

      • 4
        1

        Няма я любимата им БКП!Господи,не ги оставай да се мъчат!Закривай!

  9. 17
    17

    Борете се в мазните борби селчовци, тарикат мъж не плаче , ама нали сте женички.

    Другия вариант който всички нормални хора практикуват е плащането -вадиш , плащаш , имаш стадион.

    • 14
      15

      Това е гледната точка на гейбандит-плащаш,сваля гащите!Не знаех че гейчетата могат да бъдат такива таральольовци,като теб!А стадион ще има,запомни добре!

      • 14
        10

        В нормалния свят всяка стока се заплаща , а в измисления ви може с реване, целуване на уйова глава , дупене, обрязване или просто с непарични средства.
        Аре у лево сега да ходиш някоя дейност от гореспоменатите да вършиш !

  10. 16
    25

    Ай стига с тоя Копнеж! Няма как да стане! Завинаги на село! Край!

  11. 23
    7

    Много ни липсва стадиона,много.Пожелавам и на Локомотив да имат хубав стадион. Трябват ни частни интереси,трябва да се говори,вижда се че Българските бизнесмени(пловдивските)не дават пари за футбол.Трябва да се ходи и да се търсят начини,а точно в момента има начини в Пловдив ще се налеят страшно много пари от чужди инвеститори.И стига с тази тематика,че стадиона ни трябвал да се казва ХРИСТО БОТЕВ,извинявайте и аз искам така да си остане,но много повече искам стадион,ако ще и бет365 да се казва,те затова англииските отбори са най богати защото имат по 100 спонсора и от много неща дърпат пари.ЕЙ ПЛОВДИВСКИ ОБЩИНАРИ-Тотнам правят стадион за над 1 милярд евро,тука нямате по 5 милиона за Ботев и Локо.Трябва да се обедим и да затворим някой булеварди в Пловдив.

  12. 14
    25

    Закривай. Стига мъки. Време е за ново Сдружение.

  13. 24
    17

    Браво на Bultras, поредното уникално видео от тях!!!

    • 13
      19

      Толкова малко и толкова малки , а вече завършени пиромани !

Коментарите са затворени