“Скъпи ботевисти, вчера станахме свидетели на поредната, вече смеем да твърдим тенденциозна, новина, целяща всяване на смут и напрежение в първия ни отбор и щаба му преди поредните важни сблъсъци. Искаме да изразим нашата позиция, насочена към всички, които се опитват да правят това.

Господа “доброжелатели”, “Ботев” Пловдив си има тренъори, “Ботев” Пловдив играе добър футбол, “Ботев” Пловдив има най-верните привърженици. Провокативните ви статии няма да променят това.

Ние, привържениците на “Ботев” Пловдив, обичаме отбора си. Ние, привържениците на “Ботев” Пловдив уважаваме и държим на Николай Киров, Иван Кочев и щаба им. Ние, привържениците на “Ботев” Пловдив имаме пълно доверие в тях и избраните от тях футболисти. Душевните ви полюции няма да променят това.

Ние, привържениците на Ботев Пловдив, заставаме твърдо зад тях, ще направим всичко по силите си и няма да позволим на никого да прави опити да ни лиши от емоцията и щастието, което ни донесоха тези хора през изминалите две години. На никого, без значение кой е той, колко са му платили и какво са му наредили, на никого!

Уважаеми медии, не спирайте да се интересувате от любимия ни клуб, следете ни отблизо, наблюдавайте КРАСОТАТА, ВЯРАТА и БОРБАТА, които нашият отбор и привържениците му имаме за верую. Спомнете си пълния стадион “Христо Ботев”, спомнете си един от последните пълни стадиони в родния ни футбол, спомнете си хилядите подкрепили отбора си на стотици километри в Лига Европа. И ако ви харесва, помогнете ни.

Помогнете ни и ни подкрепете в най-голямата ни битка- да се завърнем на “Колежа”. Задавайте въпроси, търсете отговори, бъдете полезни, бъдете журналисти и направете нещо градивно и добро за родния ни футбол!

Само Ботев!”

29 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    7

    Тия мангали членски внос ще вдигат.Сега и ние трябва да ходим на Скобата да на ебат за някой лев.Добре,че ние близко.А на ония нашия пловдивчанин да му кажа ,че и ние циганите сме пловдивчани.Като стигнеш Мария Луиза и наляво и на дясно все при нас идваш.Кеф ти Аджасана, кеф ти Столипеново.Ще те приберем бе брат.Само да не миришеш много.

  2. 9
    8

    В СЪБОТА ОТ 11:00 ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА ФЕНКЛУБА

    Общото събрание на Фенклуб „Локомотив Пловдив“ ще се проведе на 17 март /събота/ от 11 часа. Мястото е Дома на науката и техниката, ул. „Гладстон“ 1, зала №6. На него могат да присъстват всички членове на клуба.

    Събранието има за цел чрез споделяне на мисли и идеи, да се даде нов старт и посока на развитие на най-стария фенклуб в България.

    Напомняме, че официално обявеният дневен ред е:

    1. Промяна в устава на сдружението, свързана с промяна на броя на членовете на управителния съвет
    2. Промяна в устава на сдружението, свързана с промяна на адреса на управление на сдружението
    3. Промяна в устава на сдружението, свързана с промяна на размера на членския внос
    4. Промяна в устава на сдружението, свързана с премахването на контролния съвет
    5. Промяна състава на управителния съвет и освобождаване на членовете на контролния съвет на сдружението
    Други

  3. 16
    14

    Тези от КПБП знаят, че Киров е в играта на черното тото и цоцат и те. Нормална позиция да го защитават. Въпроса е защо си прибират паричките от уредени мачове, а не отделят за стадиона?

  4. 12
    18

    Мангалите умират от злоба че нашия стадион беше най-пълния в България и пак ще бъде.На лаута джамия никой не стъпва,никой не се интересува от мангалското тимче.Така е било винаги,остана им на мангалите да си избиват комплексите под статиите за Ботев,за друго не ги бива освен да ни озлобяват а ние и да ги вкарваме по болниците 🙂

    • Беше най- пълния с Имбецили когато Циганина крадеше от банката пари и купуваше от Румъния футболисти за 20 милиона станахте четвърти.И ви излезе кафяво на гащите…После препраха парите с Лайногореца щото сте сателити..

  5. 25
    20

    Стига сте ревали мърши коматевски !

    Колкото пъти минавам по Източен, толкова пъти ви кълня да не стъпите повече на Гомнежа !

    • 16
      24

      Значи не си пловдивчанин,а си гейбандитчанин!Пловдивчанин не би кълнял по този начин колкото и да му е тежко.А клетвите се връщат,да знаеш!

      • 22
        14

        Знаете вие, курви коматевски, нали кълняхте през 2004, хора играхте и банкети вдигахте през 2005 !

    • 10
      15

      Както минаваш следващия път по посока “Мария Луиза”, ега си останеш там на ъгъла с незастроената площ, мангал мръсен!

      • 4
        2

        Тъй , тъй курво жълта , кълнеш като майка си дъртата мангалка.
        Ще ти пожелая да живееш дълго и от село да не излезеш !

  6. 22
    12

    ОТНОВО НЯКАКЪВ КЛУБ ТОЗИ ПЪТ НИ ОБИСНЯВА КАК ТЕ МИЛИТЕ ЖЪЛТИ ПАЧАВРИ ИМАЛИ ВСИЧКО НО ЖУРНАЛИСТИТЕ ИСКАЛИ ДА ИМ ГО ВЗЕМАТ И НАКРАЯ ПОМОГНЕТЕ МАЙ НЕЩО НЕЩАТА НЕ СЕ ВЪРЗВАТ …..НАЛИ СИ ИМАТЕ ВСИЧКО ТРЕНЬОР ОТБОР КУПИ ЗА КАКВА ПОМОЩ СТАВА ВЪПРОС СМЕШНИ СТЕ ИЛИ ОТНОВО ИСКАТЕ ДА НИ ЗАМАЖИТЕ ОЧЧИТЕ И ДА ПРЕХВЪРЛИТЕ ПРОБЛЕМА ОТ БОЛНАТА ГЛАВА НА ЗДРАВАТА ПОТЪРСЕТЕ ВИНАТА ВЪВ СЕБЕ СИ И ДЕЦАТА ВЕЧЕ ЗНАЯТ ЧЕ ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО КОЕТО ИМАТЕ Е СРОК ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА КОЙТО НЯМА КАК ДА СПАЗИТЕ ПО ЛЕСНО Е ДА СЕ ПИШАТ ДЕКЛАРАЦИИ И КОНЦЕСИЯТА ЩЕ БЪДЕ РАЗВАЛЕНА СЛЕДВА СЪБИРАНЕ НА НЕУСТОЙКИТЕ ОБЯВЯВАНЕ ВЪВ НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ И ФАЛИТ ОТДЕЛНО ДЪЛГОВЕ КЪМ ДЪРЖАВАТА..С ЕДНА ДУМА ВСИЧКО СВЪРШИ ЗАТОВА…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… АЛИВИДЕРЧИ ЖЪЛТИ КУРВИ.. АЛИВИДЕРЧИ МОН АМУР

  7. 16
    12

    И ний стрямалий виждаме много пропуски в Белия ама си траем….все пак обещаха ни нова джамия от спонсора ва.

  8. 11
    11

    6ЦЯЛ ЦИВОТ НА ПРОСИЯ И ХРАНИЛКА! ЦЯЛ ЖИВОТ ЖЪЛТИ КУРВИ!

    • 10
      10

      То пък един живот, с наколенки на молитвените килимчета , обикаляме като бездомни псета.

  9. 12
    7

    Пак ли просия с реване бе дрогирани селянки ?

  10. 10
    7

    Между Спечелено,и подарено,разликата е огромна,за първото трябва да положиш сериозни усилия,за второто просто трябва да се наведеш,вие второто го умеете по-добре.

  11. 18
    17

    Га ядофте кюфтета и пихте пепси оте не ривахте. Я си е*бете майката селска.

    • 9
      7

      А така, кажи им го на български на коматевските пуми.

      • 1
        3

        Ти си един неграмотен циганин!
        Ако учителката ти от 2-ри клас случайно прочете какво си написал, ще си изяде дипломата и ще скочи в Марица от срам!

    • 2
      3

      Рева майка ти, като и разпориха блендата на “Скобелева майка”
      Да те е…. в турсия ром!

  12. 30
    14

    Долу ръцете от Белия,човекът,който спечели две купи. Тези,които му искат глвата,да внимават, да не останат без техните

  13. 14
    23

    Пак рев и сълзи някой да ви даде нещо наготово копелета гнусни.
    Дано изгниете по селата че в града ни няма място за ибрикчии като вас

      • 11
        10

        Ще пукна ама в Пловдив, докато ти ще изгниеш в Коматево урод скопен

Коментарите са затворени