Спортният ежедневник Меридиан мач хвърли бомбата тази сутрин със скандална статия, в която се твърди, че срещу треньорът, донесъл 2 купи на Ботев Пловдив през миналата година, се готви преврат. Ето въпросният материал:

През последните седмица в Пловдив постоянно се коментира, че треньорът на Ботев Николай Киров ще си тръгне след края на сезона. Знайни и незнайни фенове и ръководители, уж отговарящи за нещата, случващи се при “жълто-черните”, вече му писаха оставката. Всички редят състави, дават акъл и идеи, а в същото време бюджетът е редуциран, но продължават да се искат високи резултати.

Една от основните причини за негодувание срещу Белия е, че не налага юноши в първия тим. По-интересно обаче е, че бившият спортен директор Александър Александров, който е близък до ръковдството, редовно критикува работата на Киров, въпреки че му е кум. Те са в обтегнати отношение и това допълнително подсилва драмата около Ботев. Треньорът е доказал, че не търпи вмешателство в работата си и няма да е изненада сам зареже отбора, който качи на съвсем друго ниво в последната годината и половина.

40 КОМЕНТАРИ

  1. Да не обръщаме внимание на шопи,столипиновски цигани и др.доброжелатели.!!!

  2. абе добър е Николай, ама дано го вземат при лудите.
    иииии – само Ботев!

  3. 10
    5

    След такава явна атака клуба трябваше да защити своя треньор, може и да е истина

  4. 8
    6

    Важното е да не пишат за нас, за Столипиново, за Мюмюн, за Мехмед и други храбри Клоакомотифци!!!! За жълтите, нека да пишат. ПУФ ПАФ:)

  5. 10
    3

    Виждам,че феновете на Локомотив са много активни след поредната партенка за Ботев.Един въпрос-защо не подадохте жалба (ръководството ) срещу съдийството на мача с Берое? Имаше абсолютна дузпа на Иван Иванов.Ръката е далече от тялото и спира движението на топката.100% дузпа.

  6. 20
    3

    Белият е без алтернатива в момента.Напатихме си достатъчно от “големи специалисти”.С наличните футболисти 4-то място е максимума.Дори това ще е много трудно,защото Берое имат добър отбор и опитни играчи.Изгубихме много точки срещу по-слаби отбори от нас.

  7. 16
    27

    Белия е тото треньор. Той няма как да вземе мач срещу сериозен отбор, който не е нагласен

    • 16
      5

      Е то всички отбори в първенството играят тото, дори и Лудогорец.Не първенство а пародия.Не гледаш ли, какво става на Домуса му свирят дузпа за неправилно дишане в последната минута, ония пък Чорбаджийски му изпляска шамар и нищо, на нас срещу Берое не ни дава чиста дузпа нищо, че щеше да му се счупи ръката на Иван Иванов и съдията беше на 3м. Домуса и И Гришон са хванали БФС- то цялата Агр. е пълна пародия.Домуса бие ли Левски И ЦСКА е шамПОАН щото всички отбори играят за него.Това е причината да няма хора по стадионите.Хората не са прости! Отвратени са от тото-мачовете и уговорките.Затова стадионите ще запустяват, иначе вие тук може може да се дръглите като крастави магарета докато умрете.

      • а добър ден!И не само А група е тото,а в целия свят футбола е тясно свързан с букмейкърите.Твърде много пари се въртят вече в този бизнес и няма начин засегнатите спортове да бъдат оставени на случайността.

  8. 19
    38

    Време е да закрием жълтите бездомници. Стига аванти.

  9. 59
    20

    Поредните измишльотини на шопските медии с които се цели повишаване на напрежението в клубът. Донякъде ме радва защото означава, че яко се насират в гащите. Другото голямо изявление беше, че Херо щял да се маха от резаците и да не забравяме най големия смях – Камбура отишъл при Томаш и му казал че не иска да играе за отбора на сАрсето му! Пълни глупости!
    Ники Киров има договор до 2020 и цялата жълто-черна общественост зад гърба си. Пишете и коментирайте каквото може да ви родят болните мозъци. По добре да си в устите на хората отколкото в краката им. Колкото и да не ви се иска Ботев го има и винаги ще го има, защото Ботев е вечен!

  10. 25
    13

    Клик, клик, клик…..
    Важното е кликовете да вървят….

  11. 40
    42

    Браво на Андрей и Пловдивдерби. Е, понякога надува малко повече жълтия балон, ама нали се води канар и трябва да се подмаже на клуб 500 и да им замазва очите. Иначе съм сигурен, че и той знае за подарените купички от делиорманци и редовните ТОТО мачове по нареждане на Ачо. Нооо понякога е по-добре да си мълчиш, за да не стане да млъкнеш завинаги, демек да му закрият сайта, ако каже всички истини които знае за фалшивия БотевЪ.

  12. 18
    34

    Ега си,при хубави новини за Ботев от Меридиана,гейбандата ревва как там се пишат само лъкардии,ако пише лоши неща-аааа,това е самата истина.Гейска работа.

  13. 39
    61

    Братя кънари истина е!
    Пролетта сме трагедия! Изключвам тотото с Верея!
    За пореден път казвам – Киров се изчерпа!

  14. 42
    18

    Ivan Iotkov s porednata si platena statiq kum Meridian Mach! Ne znam zashto fenovete na Botev dopuskat takuv kradec da raboti v kluba! Ot meseci ne plashta na nas dostavchicite i ne spira da luje!!! Razbrah ot rabotnici v kluba che e vdignal zaplatite na edna chast ot slujitelite, a na druga ne. I to samo na horata koito sa mu priblijeni! Osven tova nauchih che dava pari za putni otnovo na tazi grupichka.

    • 17
      37

      То така ли се вдигат заплати ве арътлик?Сяда Йотков и на кой му е кеф вдига заплатата,на кой не,не вдига.Баси!

  15. 58
    55

    НЕ САМО КИРОВ .. ЖЪЛТИЯ БЪРДАК СИ ОТИВА ИДВА КРАЯ НА МЕСЕЦА НЯМА КВО ДА СЕ ЛЪЖЕМ ПАРИ НЯМА ЧЕ КОНЦЕСИЯТА ЩЕ БЪДЕ РАЗВАЛЕНА СЪЩО Е ЯСНО СЛЕДВАТ ПРОЦЕДУРИ ПО СЪБИРАНЕ НА НЕУСТОЙКИТЕ ОБЯВЯВАНЕ ВЪВ НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ И ФАЛИТ ОТДЕЛНО ДЪЛГОВЕ КЪМ ДЪРЖАВАТА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА НЕ ЗНАМ КОМУ Е НУЖНО ДА СЕ ОПИТВА ДА РЕАНИМИРА НЕЩО КОЕТО СИ Е ОТИШЛО БЕЗВЪЗВРАТНО СЕ ЕДНО ДА СЪБУДИШ МЪРТВЕЦ МОЖЕ БИ НА ОНИЯ КОИТО ДОСЕГА НИ ЗАМАЗВАХА ОЧИТЕ СЪС ПРИКАЗКИ ОТ ВИДА…ПОЧВАМЕ ДНЕС ПОЧВАМЕ УТРЕ ВСИЧКО СВЪРШИ ТАКА ЧЕ… КИРОВ ХИЧ ДА НЕ ТИ ПУКА И … ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… АЛИВИДЕРЧИ ЖЪЛТИ КУРВИ.. АЛИВИДЕРЧИ МОН АМУР

  16. 69
    20

    Киров, е най-добрия и проспериращ треньор в България и от завист се създават интриги. Киров и Кочев, те са възродителите на клуба

  17. 34
    32

    Коматево и по точно базата винаги си е била един голям змиярник. Незнаеш от кой храст, каква пепелянка ще изкочи. То всъщност старите ботевисти знаят и затова се получава това напрежение. Всички помним далаверите с билетите за мачовете в Бургас, всички помним далаверите във фен-кафенето на базата, всички помним далаверите в магазина и продажбата на фланелки в кой джоб отиваха парите. Това са само дребните нещша и далавери, ами големите игри. Кафетата с шефовете на Лудогорец, ами различните гледни точки за продтлжаване или не на концесията за стадиона. Всеки лагер дърпа чергата към него, всеки иска да захапе кокала… Още много истини за далаверит в клуба и администрацията се знаят и затова базата почна да ни става все по-голяма и по-голяма. Просто хората се отваратиха от тези наши управнци, които само лъжат и замазват. Ботев отива към небетието с това управление. За пореден път.

    • 32
      19

      Циганин миризлив,толкова си прост и елементарен,че повече няма накъде!Каква е тази злоба,каква е тази омраза,че не си гледаш проблемите на “Лайнута”и си тръгнал да се правиш на “интересен”?Хайде това “мнение”да го пуснеш в сайтовете които изискват регистрация!Не можеш нали пухльо жалък?Апропо, от бързане си направил десетки правописни грешки,но това за представител на малцинствата е нормално.

  18. 44
    13

    Не мога да коментирам такива работи, всеки ден излиза по нещо и ако тръгна да коментирам, няма да мога да си върша работата. Не се занимавам с интриги. Имаме мач с Дунав, а и трябва да мислим за мачовете в първата 6-ца и полуфинала за Купата. За мен това е най- важното.Вече се готвим за мача в събота. Ще гледам мача между Дунав и Славия. За мен това е най- важното в момента”.

  19. 57
    17

    Твърдо зад Ники Киров! Пълна подкрепа и доверие от феновете!

  20. 39
    11

    Докато Кривия играе ролята на “сив” кардинал, влиза и излиза в базата когато и както си пожелае без да е служебно лице, нищо добро не ни очаква! Назначи една камара некадърни протежета за треньори включително и директора-физкултурник Цветанов, който пък си доведе десетки некаърни деца от Бургас да живеят в пансиона на гърба на клуба! На Кривия трябва да му се забрани достъпа до базата, да си взима синчето и да отива в Леwски! Помияр и гнусен интригант!

    • 16
      19

      Какъв кардинал ве селски?
      Аз съм по Ботевист от тебе!

    • 2
      2

      Цветанов не е довел никой,тези деца са доведени от селекционерите и то по времето на Пачев и Киров.

  21. 25
    10

    Атмосферата в клуба изглежда ОК, ако се съди по това което позват на тетена. Само Н’донгала видимо изнетвя обстановката. И при браьилците може да има някакво напрежение, одобенно при Бризола, защото с идването на Жоао един измежду, него, Густаво и Диого трябва да почива. Както се вижда Жоао няма как да бъде изваден в тази форма, която показва. Добрата новина за кариоките е, че Жоао ще почива в двата мача с Лудогорец.

  22. 20
    41

    Май май ни идва края. Лошо братя канари, лошо. Ако е вярно това което се говори, трябва да мислим за ново сдружение 🙁 🙁 🙁

  23. 32
    11

    Докато Кривия играе ролята на “сив” кардинал, влиза и излиза в базата когато и както си пожелае без да е служебно лице, нищо добро не ни очаква!

  24. 39
    13

    Статийка в стил:”Една жена каза…”.Свинско вестниче!

    • 29
      16

      какъв жълт цирк бе манго?Естествено,че това е пълна измислица на някой болен мозък.

      • 21
        19

        Има много вярно, Кривия гнусар си прави каквото си иска!

Коментарите са затворени