Тотев: Ако до края на март не се разберем с Ботев, разваляме концесията

32
1889

Кметът Иван Тотев отново коментира ситуацията с изтичащият срок за изпълнение на инвестицията по концесията на стадион Христо Ботев:

„Имаме писмо от ръководството на футболен клуб Ботев, за това че искат да продължат срока за дострояване на стадион Христо Ботев. Аз не знам това нещо, дали е възможно чисто юредически. Нашите юристи в момента проверяват ситуацията. През декември имахме среща с Палийкси и тогава говорихме за разваляне на концесията.

Тази седмица ще ги потърсим за среща, за да видим, какво точно искат, но първо трябва да видим юристите, какво ще кажат. Искаме да им съдействаме максимално, но работим и в рамките на закона. Ако има нова концесия, тепърва ще се прави обхват на концесията. Защото в свободни разговори има заявени намерения за 7-8 декара зад стадиона. Ако до края на март не постигнем някаква договорка и не стигнем до съвместно решение, стартираме процедура по развалянето на концесията.“

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

32 КОМЕНТАРА

 1. facenews.sport.plovdiv24.bg-НОВИЯТ САЙТ ЗА СПОРТ НА “Всичко за Пловдив на едно място“

 2. 9
  8

  Честита годишнина канари !

  Годината е 1912-13 .
  Глад , мизерия, холера , към 200 000 жертви,
  поток от 250 000 български бежанци след войната, над 1милион българи останали извън
  пределите на България, първа национална катастрофа,
  ама ние канарите сме велики и през това време развивахме футбола в Пловдив,
  заедно с нашите учредители, от които най-възрастния бе на 11 години,
  играхме мачове с училищни отбори, нищо, че първото първенство стартира 1923 година.
  Това е защото сме вилики.
  Защото Коматево е Пловдив.
  Защото посрещаме другите отбори на Колежа пред 30 000, както и тази вечер ще го направим.
  Наздраве!

 3. 16
  10

  Циганите, не са си плащали 10 години наема за подлеза ама Ботев да платял неустойки искат. Марш в Б група майка ви да еба циганска!

   • Ама вие му събирахте наемите без да се издължавате на общината тъпак!!!

 4. 23
  20

  МАМИНИ ЗЛАТНИ ДОЛНИ ЖЪЛТИ СЕЛСКИ ПАЧАВРИ МИ ТОЙ СРОКА ИЗТЕЧЕ ВНОСКИ ПО ОБСЛУЖВАНЕ НА КОНЦЕСИЯТА НЯМА ДЪЛГОВЕТЕ СА НЯКОЛКО МИЛИОНА ОТДЕЛНО ОЩЕ 50 МИЛИОНА КЪМ ДЪРЖАВАТА АДВОКАТИТЕ ЩЕЛИ ДА КАЖАТ МИ ТИ СИ ЗА ЗАТВОРА АМА ТОЯ ПЪТ НЕ СИ ЛИ СВЪРШИШ РАБОТАТА ДА ЗАКРИЕШ ЖЪЛТИЯ КЕНЕФ СТЯГАЙ КУФАРИТЕ И ДИРЕКТНО ВЪВ ЦЕНТРАЛНИЯ КАКВИ АДВОКАТИ КАКВИ ГЛУПОСТИ ТАЯ КЛОАКА ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕ КАТО СЪЗДАТЕЛЯ СИ .. КАРАИБРАХИМ… МОМЕНТАЛНО НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ЖЪЛТИЯ БЪРДАК Е ФАЛИРАЛ ТОТАЛНО ДО КОГА ЩЕ ГИ ДЪРЖИМ НА АПАРАТНО ДИШАНЕ ВЪВ БУДНА КОМА НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ТАКА ИЗКЮЧВАЙ АПАРАТА И .. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ….. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ …. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… АЛИВИДЕРЧИ ЖЪЛТИ КУРВИ… АЛИВИДЕРЧИ МОН АМУР

 5. 14
  15

  Кмете, само да не „забравиш“ неустойките защото бай Ставри бди!!!

 6. 14
  13

  Доскоро му целуваха гъза на кмета, а днес го демонизират защото най-после иска да спази закона!! Е това е родния папагал!!
  Писмото на Палийски означава само едно – този който искаше да строй т.нар стадион с магазини – в превод мол с нещо като стадионче – се е отказал.
  Сега се търси нов „инвеститор“…

 7. 15
  21

  В Сопот се родихте в Коматево ще умрете, помаци безродни

  • 15
   8

   На майка ти путката, циганин кщстендилски!

  • Ей…още го помня онзи плакат „“ЦИГАНИ СЕ РОДИХТЕ, ТУРЦИ ЩЕ УМРЕТЕ“ ! Документиран е на клип и после как да обясня на децата че сред мангустите има и нормални пловдивчани?

 8. 23
  9

  най-важната новина за Колежа от години. За първи път имаме конкретен срок, а не неопределени понятия за замазване на очите като „скоро, в най-скоро време, правим всичко възможно, имайте търпение и т. н.“.

  Ако в началото на април няма продължена концесия или нова такава, Ачо и ко си заминават с шутове, заради всички дългогодишни лъжи.

 9. 18
  11

  Март месец почваме, вервайте ми…ало не се чува, затварям

 10. 18
  7

  ДЕРЗАЙТЕЕЕЕ !!!!!
  ЖАЛКИ КОМПЛЕКСИРАНИ ЦИГАНЧЕТА
  ХАХХАХААХАХХАХАХАХАХАХХАХА

 11. 18
  21

  Според новия градоустройствен план около всеки Лидъл трябва да има и Кауфланд , така че проблема с празното петно на Източен решава казуса.
  Г-н Блеевски се отказа да строи МОЛ или джамия и сега всичко е в нашите ръце , братя .

  • 9
   11

   много точен коментар. Поздравления и за ника – също много точен

   • 11
    9

    Поздравленията са за на майка ти немитата путка дето е изсрала такъв чудовищен урод!

 12. 15
  23

  Подпали им трътките кмета, сега хън -мън, гладни сме, бате, шъ даваш ли малку аванта чи сми от малцинствоту, ако може с непарични средства и такива ми ти изпълнения от селски вечеринки.

 13. 23
  15

  Палийски да ти еба майката лъжлива. Да пукнеш в мъки , дано боклук.

   • Тури го на тези дето те подкрепиха Апостол татоса и дюнерджията!

Comments are closed.