Пловдивският Локомотив приема Берое днес от 15 часа в двубой без особено значение от 25-ия кръг. Пловдивчани нямат шанс да стигнат до топ 6, тъй като два кръга преди края на редовния сезон изостават сериозно от Верея, но ще се опитат да зарадват феновете си с победа и три точки.

Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович има проблеми с отбраната заради наказание на Димитър Велковски. В състава обаче се завръща Мухамед Муса, който ще заиграе на левия бек. Отдясно ще застане Янко Ангелов, докато на останалите позиции ще застанат обичайните титуляри.

Берое идва на “Лаута” след 0:0 с Левски и 0:1 срещу Лудогорец и ще се опита да си тръгне с нещо. Треньорът Александър Томаш ще направи ротации в състава заради тежката програма в отминалите кръгове.

Очаква се атаката да води румънецът Серджиу Негруц. Шанс за изява ще получи и Кохей Като. И двамата трябва да докажат, че заслужават нови договори. В състава се завръщат Педро Еуженио и Борислав Цонев. Защитата ще е познатото каре – Иван Бандаловски, Веселин Пенев, Иван Иванов и Камен Хаджиев.

Вероятни състави:

Локомотив Пд: Пиргов, Ангелов, Везалов, Езе, Муса, Банович, Умарбаев, Марчев, Аралица, Бакалов, Михалевич.

Берое: Перниш, Пенев, Иванов, Хаджиев, Бандаловски, Като, Райнов, Еуженио, Цонев, Желев, Негруц.

17 КОМЕНТАРИ

  1. Ако така се играе за публиката днес, то Локомотив са напрабо комедиен отбор 🙂 ставате за смях.Голяма игра и голям резултат….с едно изречение “Играха за публиката”.Представете си , ако не играят какво ще е…хахахаха смяяях. смяяях

  2. Гледам Берое има повече публика на Лаута, пазете се да не стане, като с Ловеч

  3. 1
    1

    Клипчовете са яки.Особено първия.Ако ни няма нас,няма фенове.

  4. 3
    2

    Хубаво за публоката ама догодина да не ви търсим в Б група

  5. 3
    3

    За коя публика? То има 100 души на мачовете на Локо!

  6. 4
    2

    ХАХХХААХАХАХАХА
    ААХХХАХААХАХХАХХАХХАХААААХХАХАХАХАХАХАХАХХХАХХХХАХАХАХХХАХХХХАХАХАХААХАХАХАХХХАХАХАХАХААХАХАХАХАХААААЪАЪАЪАХААХХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХААХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХХХХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХХААХАХАХАХАХХАХАХХХАХАХААХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХААХАХАХХАХХАХАХАХАХАХАХААХАХАХХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАЪЪЪАЪАЪАЪАХАЪАЪАЪЪЪЪАЪАЪЯЪАЪЯЪААЪАЪАЪЯЪЯЪАЪХХАХАХАХАХАХААХАХХХААХАХАХАХХАХХАХАХААХАХАХХХАХАХХААХАХАХАХАХХАХАХАХАААХХХАХАХХА
    Е НЯМА ТАКИВА МАНГАЛИ

  7. 10
    10

    Замириса на коптор от жълти хлебарки

  8. 14
    4

    Глупаво е да се каже, че днес ще играем само за публиката!
    Точките са си точки и те са важни и за двата отбора днес! Марулите губят 4-тото си място ако паднат, а на Локомотив седмото му е от полза при разпределението на противниците във втората осмица!
    Ще бъде труден за взимане мач, защото марулите са по-класен състав, но ние няма да излезем обречени, а и ги бихме като гости есента…..
    Успех на пловдивчани днес!

    • Обясни ми,как ако паднеха марулите ще си изгубят четвъртото место?Ега си простотията!!Може ли да си толкова захлупен?

  9. 7
    5

    Ако ще играят като в последния мач по добре да не си правят труда

  10. 17
    13

    До тук продадох 25000 билета. Сега пуснах 10000 правостоящи две каси в Столипиново работят и днес до 14 часа! Саде Локо! Аллах акбар!

    • 12
      11

      Ние пък продадохме 200 билета за базата! Събрахме и 2000 лева за хореографии ама за дербиту не стигнаха и затва нямахми такава гуляма работа сми тва кънарити!

      • 14
        2

        Те събраха на хората парите за хореография за да си крият мършата по морето. Крадци долни

Коментарите са затворени