Невероятна гавра си направи треньор от школата на Локомотив Пловдив с дете родено 2005-а година, разкриват колегите от Glas.bg. Всичко започва преди около месец, когато Марио Начев решава да приеме поканата от школата на Берое. Той прави това заради неразбирателство и недоверие към треньора Иван Терзийски. Марио Начев отива в Берое по покана на треньор от школата на зелените и след няколко контроли и тренировки получава пълна екипировка от старозагорци, които искат да го задържат в редиците си.

Марио Начев се връща в школата на Локо и започва тренировки с набор 2004. Незнайно защо обаче, най-бързият футболист при този набор в България въобще, не попада в групите на Георги Недевски за последните 2 контроли. Забележете – КОНТРОЛИ!!! Какви са мотивите на пловдивския Зизу – нямаме представа. Защо Марио Начев не играе в последните 2 контроли на отбора на Недевски? За да се окаже морална подкрепа от Недевски към приятеля му Иван Терзийски ли, заради когото Начев отива в Берое? За да се покаже на новия шеф на школата Димитър Палазов, че в Локо Пд школата се управлява от няколко треньори, а не от шефа й и ръководството на тима ли? Все въпроси, на които в Локо Пд трябва да си отговорят, след като поредното дете от школата им, върнато след 1000 молби от Палазов на Лаута, днес започна тренировки в Ботев Пловдив!

“Да, преминаването в Ботев е факт и ни е потвърдено, както от наши източници в Локомотив, така и в Ботев Пловдив, също така и от близки на родителите на Марио Начев”, завършва материалът на колегите от Glas.bg.