Футболистите на “Марица” изчистиха снега от терена

0
319
Футболистите на “Марица” бяха главни действащи лица в дейността по почистване на снега от терена на стадиона в квартал “Кършияка”. Така няма да има пречка предстоящата среща срещу “Струмска слава” да се проведе при нормални условия, с оглед на времето през последната седмица. Президентът на клуба г-н Христо Христов изрази благодарността си към тях за свършеното и за желанието и духа им. Той сподели, че именно тези момчета са една от причините да бъде на чело на клуба и да продължава да работи в полза на “Марица”.
Президентът на клуба съобщи, че всеки подкрепил отбора в утрешната среща срещу “Струмска слава” ще получи като подарък календар на представителния тим. Това ще се случи след края на двубоя срещу закупения билет и вече ви информирахме за това. Самите календари излязоха съвсем скоро от печат и са с много добро качество.
„Марица“ приема тима на Струмска слава“ в мач от 19-ти кръг от първенството във Втора лига. Двубоят е в понеделник, 5-ти март, от 15:30 часа, на стадион „Марица“ в Пловдив. Кирил Акалски няма да може да пази за родния си тим в следващите 3 мача, заради получения срещу „Монтана“ червен картон. В състава на “Струмска слава” също има наказани. Мартин Костов е наказан за един мач. Тимът от Радомир няма да бъде воден от своя треньор Димитър Димитров, тъй като той също е наказан за една среща за оспорване на съдийско решение в предишния мач на тима с “Локомотив” (Г.Оряховица).
С благодарност за подкрепата в предишния мач с „Монтана“, „жълто-сините“ се надяват и в предстоящата среща да получат такава: ЗАПОВЯДАЙТЕ! ПОДКРЕПЕТЕ ОТБОРА! ЗАЕДНО СМЕ ПО-СИЛНИ!

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.