Жоао Пауло по всяка вероятност ще остане на пейката в дербито срещу Локо Пд. Причината е, че Николай Киров все още не е убеден, че новото попълнение е напълно адаптиран към тима след завръщането си от Лудогорец.

Нападателят се познава добре с повечето си съотборници от предишния си престой в Пловдив, но старшията на канарчетата е на мнение, че голаджията трябва да бъде използван като жокер на Лаута.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    9

    Абе тая мамуна е ясно, че ще влезне само в случай, че играта на пъдпъдъците не върви.Чворович си е на вратата, централни Терзиев-Пиргов, на беците Марин-Минев.В средата турчето с Балтана.По крилата Ндуде с Неделев.Диого забит на върха на атаката, зад него Густаво.Схема 4-2-3-1.
    Справим ли се отзад ще ги размажем.Пожелавам си гол в началото, затваряме центъра добре групирани малко след центъра, преса и мълниеносни атаки, когато я объркат жълтъците.

    • 9
      4

      А бе цинго, от къде го извадихте това самочувствие!
      Вижте си посраните г@зове с лилави бленди, които ще бъдат разпрани в неделя!
      Победете ни пък тогава говорете!

      • 2
        5

        Абе, цинге защитата справи ли се – отпред ще ви излъжем. В това съм сигурен.В момента вие сте тези, които с повод-без повод винаги си отваряте жълто-кафявите си усти! Най-вероятно ще загубим…може и на разгром да отидем.В момента ние нямаме никаква зашита, така че най-логичното е да ни победите.

    • 3
      3

      И като се събуди се видя напикан до шията! Заради такива като теб е измислена поговорката “Гладен папагал просо сънува!”

  2. 6
    3

    Белия знае,че в спорта трябва и морал.
    Как ще се почустват тези момчета , ако паднат с 7-8 гола на собствения си стадион?
    4-5 голчета стигат!

  3. 7
    18

    Аз резерва?
    Майка ви селска…..
    Тоя физкултурник Бялото къв тренер е бе?

    • 3
      5

      Жоао,от мен не зависи нищо,на мен каквото ми кажат,това правя,ти не знаеш,че от време оно в Ботев казваме”СЛУШАМ И ИЗПЪЛНЯВАМ”

Коментарите са затворени