Локомотив Пловдив няма да може да разчита на един от най-постоянните си и качествени футболисти за дербито с Ботев Пловдив.

Преди минути Муса Мохамед получи червен картон по време на мача със Славия, в който смърфовете водят в началото на второто полувреме с 0:1 и ще бившият нигерийски национал ще пропусне Дербито на Пловдив.

Още една лоша новина дойде на полувремето за Локо Пд. Димо Бакалов бе сменен на почивката, като по всяка вероятност става въпрос за контузия.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    3

    Айше,тоя е от наште братя в маалата,дето вкара стълба в къщата,като свети уличното,направо свети кат падаща комета,аман от звезди!

  2. 8
    9

    Жълтите гниди налазиха. Като хлебарки са

  3. 15
    10

    И ВСИЧКИ ШЕКЕРСКИ КИМУРИ ДА ВКАРАТ ПАК ЩЕ БЪДАТ БИТИ И ЕБАНИ !!!

    • 5
      19

      Майка ти дейба селска! Този и Димо Бакалов са ни най-добрите в отбора и двамата са аут за дербито! Сега победата ви е вързана в кърпа, но с тях бити щяхте да сте вие! Ебането обаче не ви мърда! Аз бих започнал с теб гадино злобна!

      • 1
        1

        Без извинения мърши.Големия ви играч Димо ще играе. Не се оправдавайте, че някой си няма да играе.От кога тази чернилка ви стана най добрия.Без цигански вопли.Големия жълт член идва и ще пори черните ви анали яко. Купувайте вазелина мастии.Идваме и ще ви лашкаме здраво.

Коментарите са затворени