“4 дни до „Дербито на Пловдив“

Четири като 4:0 от Ясен Петров!

29 Септември 2007г., Локомотив (Пловдив) – Ботев (Пловдив) 4:0, А група, 7 кръг; Голмайстори: Величков (42′ – автогол), Мартин Камбуров (48′), Явор Въндев (72′), Владислав Златинов (90′); Състав: Стоян Ставрев; Радослав Анев, Йордан Милиев, Иван Иванов, Ангел Йошев; Красимир Димитров, Даниел Моралес, Даксон да Силва, Явор Въндев (55′ – Дани Кики); Мартин Камбуров (65′ – Владислав Златинов), Стойко Сакалиев (76′ – Зоран Златковски); Старши-треньор: Ясен Петров; Пловдив, стадион “Локомотив”, 12 000 зрители; съдия: Антон Генов; Болезнен разгром над градския съперник! Мач, който треньор на „Локомотив“ е юношата на „Ботев“ Ясен Петров. Обиждан и хулен от своите от тогава насетне, Ясен (както и Динко Дерменджиев преди него) запазва прекрасни спомени от работата си на „Лаута“. Там, където, за разлика от родния си клуб, е винаги добре дошъл!”

27 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    7

    Сичкоту нилигалну черну-бело каруц ша вози на примоция от маалити до Лайнут джамия -да напълним поне 1-2 реда на Гейсика чи то жалтити ша ни напълнят пак моштну – а можи и да ни тъпчат дажи …Вай-вай – ана-а-ааа…

  2. 10
    7

    Четири като четворка за спомен от Наско Пашев.

  3. 6
    8

    Ава брать мохамидани и циганори готвити ли са за дербиту ва. Да покажими чи сми най виликия индийски утбор. Ай наздрави пиийти идно за купената титлъ. Саму доку и индиъ да ва иба

  4. 14
    12

    КАКВИ ВРЕМЕНА КАКВИ СПОМЕНИ ЖЪЛТИТЕ СЕЛСКИ МОМИ И ДО ДЕН ДНЕШЕН ОТ СЕДЯНКА НА СЕДЯНКА РАЗПРАВЯТ ЛЕГЕНДИ КАК И СОБСТВЕНИТЕ ИМ РОЖБИ СА ИИЗПАДАЛИ ВЪВ ЕУФОРИЯ ОТ ГРЕЕЩИТЕ ИМ ОТ РАДОСТ И СЕКСУАЛНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ЛИЦА ТА ДА ЗНАЯТ И ДРУГИТЕ СЛЕД ТЯХ КАТО ДОЙДАТ НА ТОЗИ СТАДИОН ДА НЕ ЧАКАТ А ДА ПОДЛОЖАТ ДИРНИЦИТЕ ДРУГОТО Е ЯСНО… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ….,. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

  5. 15
    6

    Утре е три,като 3:0,съвсем,съвсем скоро беше!А това 4:0 не беше с урода от Кюстендил, а с истинското Локо.Да видим утре тройката кога е била.Сигурно некое далечно минало,СпортклубЪ сили нещо такова.Това скорошното не се брои!Ега си..то бива простотия,бива ама пък толкоз….

    • 4
      15

      А това 3, което споменаваш е с ГМО-то от Сопот 🙂 за това коментара не ти е усместен 🙂

      • 4
        2

        Радвъй съ за Вилбъжд и Ботиф 4:0 да иба в нашинския индийц

      • 4
        1

        Такова има само в тъпите гейски кратуни!!Ето ти едно четиво,ей така,да се поограмотиш-“Собственикът на Велбъжд, Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”КО шъ кайш ся?

  6. 15
    4

    голямо надъхване… голямо чудо… само да не чета пак надписа от седалките на бесика… на 7 хилядния ви стадион, да не сте пак 2-3 000…

    • 16
      2

      спортклуб, не бесика… обърках ви… то много история много преубразувания…

    • 12
      3

      Те все говорят как,какво и защо,но винаги на домакинските си мачове и то на дербито не могат да напълнят 7 000 места. Когато играхме на Колежа без да преувеличавам сме си го пълнили не само на дербитата с големите отбори, а да не говорим за големите мачове, а беше с капацитет 15 000…Няма какво повече да говорим.

  7. 14
    2

    бате,туй на6то Езето 6и играй ли на него,а?!

  8. 19
    5

    4ЕРНО БЕЛИ ПЕДЕРАСИ,ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А ПРИ ИЗЛИЗАНЕТО НА ТЕРЕНА 6ТЕ ИМА МО6ТНО ———————–ЦИГАНИ,ЦИГАНИ,ЦИГАНИ,ЦИГАНИ,ЦИГАНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. 5
    19

    И едно друго 4-0 нас Голямата къща , бяхме доста зле а сганта беше навирила гребен.
    Почнахме ги във втората минута, а на полувремето половината жълтури се бяха изнесли , а
    другата половина си посрещна своите с коловете на знамената.
    Оттогава си спомням нещо :

    ”Мрачно време беше ,
    птичка не летеше,
    сал единайсе канара
    Локото набара.
    Първата минута мина,
    втората течеще,
    а Гочо след гола
    от радост хвърчеше
    и т.н.

  10. 24
    3

    Смешници цигански. Ха ха ха. Винаги в сянката на Ботев

  11. 17
    3

    това нащо е цигания!

  12. 27
    3

    Утре 3, като 3-0 в Коматево в последния мач!

  13. 23
    5

    Нека утре пишат за 3ката в коматево преди няколко месеца

  14. 8
    29

    Напишете и вие нещо умно бе тъпи селяни. Нашия фен клуб се е постарал да ни запознае с историята на дербито от към наши победи. Вас какво вие е яд. Това са фактите. За поредн път показваме ,че умните хора са от Локо. Очаквам копи пейст догодина от вас на тези материали. Нали сте прости папагали.

    • 11
      1

      Очакваш на майкати…..Секта миризлива тва ви е фен клуба !

  15. 24
    7

    Утре, драги ми лилави венци, искам да прочета: 3дни-три като последния мач на Коматево.Много здраве здраве от Тодор Неделев

  16. 30
    6

    4:0 както Атанас Пашев вкара 4 шайби за 15 минути на буферите за победата с 5:2 на ст.девети септември ха ха ха

    • 18
      3

      Добре, защо отбелязваш някакви мачове, които ги няма в тяхната Интернет история? Те освен онези десет години друг момент не знаят,а дори и да знаят не желаят да си припомнят!

      • 13
        1

        Това е перфектно описано в “1984” на Оруел. Неудобните факти, не само не се споменават, но и искрено вярваш, че те никога не са се случвали.

Коментарите са затворени