Фенклубът на Локомотив Пловдив продължава обраното отброяване до дербито на 1 март.

5 дни до „Дербито на Пловдив“

5 като 5:3 от Жоро и Херо!

10 Ноември 2002г., Локомотив (Пловдив) – Ботев (Пловдив) 5:3, А група, 12 кръг; Голмайстори: Методи Стойнев (13′), Иван Пасков (61′, 83), Екундайо Джаейоба (70′), Славчо Павлов (90′); Димитров (45′, 69), Кунчев (66′); Състав: Васил Камбуров; Владимир Иванов (81′ – Мартин Камбуров), Росен Петров (84′ – Петър Колев), Георги Петров, Иван Пасков; Жарко Серафимовски, Славчо Павлов, Ванчо Траянов, Траян Дянков; Методи Стойнев, Дончо Донев (55′ – Екундайо Джаейоба); Старши-треньор: Димитър Димитров; Пловдив, стадион “Локомотив”, 15 000 зрители; съдия: Йордан Сталев; Първо пловдивско дерби през ерата на Георги Илиев. „Ботев” са новак в групата, и очакванията (както и във всички дербита през следващите няколко години) са за разгромна победа със смазващо превъзходство. Мачът, обаче, се развива съвсем не според очакванията. „Локо“ на два пъти повежда, а „Ботев“ на два пъти изравняват. Стига се дори до пълен обрат, като противника повеждат с 3:2. В крайна сметка класата и опитът си казват думата и „Локомотив“ побеждава с 5:3. Радостта отново се настанява на „Лаута“ и не си тръгва от там в следващите 4 години.

41 КОМЕНТАРИ

  1. Търса триото Нигерийски национали да мъ онодът първо Езету ако можи!!!

  2. 4
    7

    ИДВАМЕ,6ТЕ ЕБЕМ,ИДВАМЕ 6ТЕ ЕБЕМ,ИДВАМЕ,6ТЕ ЕБЕМ,ИДВАМЕ,6ТЕ ЕБЕМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. 12
    9

    Ега си деградацията!!Тия спиране нямат!!А може и 5,като 2×5!!Верно,не беше с това локо от Кюстендил,но беше!!

  4. 14
    12

    Идва 1 март мургави момиченца, и хоп налапвате големия член. Много порене ще има, затова ревете преди мача. Страх ви е обвзел миризливи разпоретини. Тото проститутки. Идваме ще ебемммм….

  5. 10
    8

    С радост предоставям лайнут-джамия на братята мюсюлмани от лайногорец да тренират преди мача им с жълтурите, защото трябва да се подкрепяме в борбата срещу неверниците-християни. Аллах е велик!

  6. 19
    13

    За пореден път доказахте,че освен мутренската ви титла,единствените ви успехи в историята ви са победите срещу Ботев.Жалки сте.Да са ви честити.

  7. 8
    19

    Някакви жълтури пипат тук за победи на Ботев с 5:0;3;0 , за игра на Камбуров с ръка извън наказателното поле.
    Аз въобще не си спомням такива неща. Това никога не се е случвало.

  8. 16
    13

    ОТНОВО СИ СПОМНЯМЕ ПОРЕДНОТО КАЧЕСТВЕНО ОНОЖДАНЕ НА ЖЪЛТИТЕ МОМИ ЗА ТЯХ ТОВА СА НАЙ ЩАСТЛИВИТЕ МИГОВЕ ОТНОВО СЕ НАДЯВЯТ И НА 1.03 .2018 ДА БЪДАТ УВАЖЕНИ ПОДОБАВАЩО ЗАТОВА ИМ ОБЕЩАВАМЕ ЧЕ НЯМА ДА ПЕСТИМ СИЛИ И МОЩНО ЩЕ ГИ ПОСРЕЩНЕМ СЪС.. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

  9. 22
    12

    5:3 като страничния съдия Гулев мърши и Главниата отрепка, и като отменени чисти голове, измислени засади, накъсване на мача, игра с ръка на Камбуров (вратар) извън наказателното и само жълт картон. Разцепихме ви в този мач, направо ви разплакахме, а преди това говорехте, че ще ни биете с рекордни и невиждани резултати, двуцифрени и т. Н.Н. Направо Ви разпорихне отрепки мръсни и ако ме бяха парите на ония мафиот да купи съфиите щяхте да ревете и да серете. Нещастници тъпи. Като става дума за този мач трябва да мълчите, да сте с наведени глави и да Ви е срам. Това показва колко сте прости елементарни мангали разцепени.

    • 11
      15

      Изроде жълт,ти ходил ли си на училище?Уникална неграмотност!

    • 10
      5

      Спокойно пичове,тези които купиха съдиите вече са мъртви.Това чака всички ,мутри рано или късно…

    • Аз пък си искам Езе и ни могъ без негувуту Кересте:)))

  10. 19
    16

    ОТНОВО СЕ ВРЪЩАМЕ НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО КОГАТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЛЮБВЕОБИЛНИТЕ ЖЪЛТИ МОМИ С ТРЕПЕТ СВАЛЯТ СВОИТЕ ГАЩИЧКИ И ПОДЛАГАТ ДИРНИЦИТЕ ТЕЗИИ НЕНАСТНИ Ж ЪЛТИ СЕЛСКИ КРАСАВИЦИ СА УСМИХНАТИ И ДОВОЛНИ СЛЕД КРАЯ НА СРЕЩАТА ЗНАЯТ ЧЕ И ЗАНАПРЕД ЩЕ БЪДЕ ТАКА И СЪС НЕТЪРПЕНИЕ ОЧАКВАТ ДА ЧУЯТ ….. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ….. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

  11. 18
    10

    ХХААХАХАХХАХАХАХААХАХАХХХАХХАХХХА

    И СРАМ НЯМАТЕ ДА СПОМЕНАВАТЕ ТОЗИ МАЧ
    ЖСЛКИ АМЕБИ
    ПОРЕДЕН ПРИМЕР ЗА ТОВА КАКВИ ЕЛЕМЕНТАРНИЦИ И АНОНИМНИЦИ СТЕ .

    • 13
      3

      Абсолютно и аз това им обяснявам но тези едноклетъчни, нищо ме хващат. Бахти уродите, те не се кефят на т. нар. Победа, а на това, че съдията ни закла и ни унищи. Пак се радват на чуждото нещастие.

  12. 20
    7

    Интересно, нищо не се споменава за спестения черен картон на вратарчето Камбуров.

  13. 8
    6

    От този мач узунз свали доверието от сталев и тойне свири .голяма гордост

  14. 21
    9

    Това е супер тъпо, майна!
    Не мога да разбера, на какво основание излишно дразним жълтите, и откъде ни идва такова самочувствие?! Нито имаме онзи отбор на Зума и Гочо, нито Жоро Илиев.
    Излишно ги озлобяваме и мотивираме още повече срещу нас.Жълтите загубиха от Левски, като ги трясне и Лудогорец ще дойдат на Лаута с две загуби.Разбирате как ще ни скочат след две поредни загуби нали?
    Сега като добавим и нашето голо самочувствие без покритие и излишна провокация с напомняне на резултати от миналото, ако ни напълнят “кошарата” де не се чудите: “ама, кво стана”! Вижте, не ме разбирайте погрешно – не ме е страх от жълтите, и да загубим, което ще е напълно логично с оглед класите на двата отбора няма да настъпи свършека на света.Предпочитам да си отворим устите и да имаме повод да ги отворим след мача при добър резултат от нас, отколкото да лаем срещу тях като палета, щото на жълтите в момента им изглеждаме точно, като пале, което се опитва да лае, като голямо куче.Жълтите виждате ли, как си мълчат? Да сте ги чули и думичка да обелят за дербито, или да ни провокират по някакъв начин при все, че те имат далеч по-големи основания да го правят, щото имат по-добър отбор от нас в момента и на предишното дерби в Коматево спряха броенето до 3.Откъде ни идва такова самочувствие, и къде му е покритието? На кой се дървим, и на какво основание?Това е супер тъпанарско, което го правим ние в момента!

    • 15
      4

      Знам че логиката е за победа на резаците но мача още не се е играл. Може да дойдем с загуба и победа. Само казвам…..

    • 8
      17

      “Не ме е страх от жълтите, но защо да ги дразним…”
      Палячо, ние сме Локо ПД!Ще правим каквото си искаме!Боли ме дядовия дали ще паднем, дали ще бием, дали щели да ни скочат….
      Като не ти харесва обрязвай се и ставай жълтурчин!Писна ми от философи!

    • 14
      7

      Абсолютно съм съгласен с теб, а и сега научавам, че имаме функциониращ фен клуб. Доколкото си спомням от 10 години няма такъв и не знам какви са тези умници които подклаждат това напрежение?!

    • 5
      10

      Пак се оля ! И ако си мълчим , как мислиш , Ботев ще ни легнат и ще паднат ли? Ама че глупак ? И откъде си вадиш извод , че са по-класни от нас ? След мача ще говорим кой е по- класен?

    • 1
      8

      Сельо ,марш в обора и това обръщение майна,го забрави!

      • 1
        2

        Да ти еб@ путкат@ майна – мангал, опушен!
        Така да го използвам, разрешаваш ли?
        Паляк, смотан

  15. 25
    7

    5 дни :като два пъти по 5-0 , много поздрави от Коце Видолов.

  16. 17
    7

    5 дни :като два пъти по 5-0 , много поздрави от Коце Видолов.

  17. 15
    5

    5:3 от Жоро, Херо и Данчо Сталев! Най-вече от Сталев, Аллах да удължи дните му! Саде Локо!

Коментарите са затворени