Преотстъпването на Жоао Пауло в Ботев Пловдив може да се счита за сигурно, твърдят източници на PlovdivDerby.com. Както първи ви разкрихме канарчетата пожелаха под наем бившият си нападател, а след като Лудогорец се съгласиха, се очакваше само заветното “Да” от голаджията.

По наша информация Жоао е потвърдил, че има желание отново да облече жълто-черната фланелка, но трансферът ще се забави с няколко дни, докато Лудогорец се завърне от Италия, където разградчани са в момента. Тогава администрацията на “орлите” ще може да оформи документите по преотстъпването на Жоао.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    5

    Във форма съм . При първото гостуване ще докажа с ХЕТТРИК.

  2. 18
    11

    Ivan Iotkov da kaje kude sa parite ot Liga Evropa, Omar, Viana? Zashto gi nqma v kasata na kluba? Zashto v kluba ima hora koito samo mu davat informaciq a realno ne rabotqt nishto? Zashto na opredeleni hora ot kluba bqha vdignati zaplatite a na drugi ne? Dokoga shte ni luje i nas dostavchicite i nqma da ni plashta?

    • 13
      28

      Ами всички приходи в клуба отиват за погасяване на дългове, които има клуба към десетки фирми и лица! Делян Пеевски има да взима милони, Румен Чандъров и той! Да не говорим за дългове към СОТ и тем подобни фирми! Знаеш ли колко са? А знаеш ли колко струва издръжката на базата и колко се дава за заплати? Като теглиш чертата има да се дава още и то много! Ама ужасно много!

      • 16
        11

        Ха хааааа. Питаш и сам си отговаряш. Все си мисля, че не може да паднеш по-ниско, но ти продължаваш да копаеш дъното.

  3. 15
    8

    Който е играл някъде, махнал се е и се е върнал отново, не е същият, от мен да го знаете!

  4. 19
    7

    Анонимният мангал отвори уста и се разнесе зловоние. Глупако, Жоао няма да играе срещу “Лудогорец”, защото такова е изискването в договора. Ама какво да обяснявам на човек с два пръста чело.

  5. 7
    22

    Добре де можаха да обявят трансфера на Панов, а Жоао мисли 3 дни и накрая трябвало да се приберат??? В същност между двата братски клуба всичко може! Все пак сателита прави това което му наредят от Разград. Не напразно няма да играе в понеделник срещу тях.

Коментарите са затворени