Футболистът от школата на Локомотив Димитър Законов подписа днес първия си професионален договор. Срокът на контракта е за период от три години.

Димитър Законов е роден на 20 юни 1999г. Преминал е през школите на Асеновец, Векта, Септември, Славия, Локомотив. От началото на сезона той бе неизменен титуляр в старшата възраст на “черно-белите”, като от няколко месеца провежда тренировки и с първия отбор.

“Щастлив съм, че подписах първия си професионален договор. Благодарен съм за шанса, който ми се предоставя от Локомотив. Ще дам всичко от себе си за любимия отбор.”, заяви Димитър Законов пред lokomotivpd.com.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    4

    Този Акрапович на 1 – ви,ще го гонете с тояги.
    Дейба ваща мама мангалска!

  2. Дано някой препоръча на треньорското ръководството друг наш талантлив юноша който играе страхотно, но за съжаление в момента е в Ботев Враца. Невероятен нападател който дълги години може да ни радва ако се развие. Атанас Кабов се казва ако не бъркам.

  3. 9
    1

    Трябваше да дойде Акрапович за да обърне внимание на юношите ни и да подпишат договори. Въпрос към Бонев и Узунов:Защо това не се случваше преди да дойде Акрапович???!!! Ако някой се досеща нека го сподели!

    • 5
      5

      Политиката е много по-различна от както се завърна Г-н Маринков!Той може!

Коментарите са затворени