Цветомир Панов бе засечен тази сутрин от фен на канарчетата на голям пловдивски хипермаркет. Футболистът е купувал бонбони, за да почерпи съотборниците в Ботев за своя трансфер в шампиона на България, както и кашони, с които да си пренесе багажа в Разград.

Както първи ви съобщихме Панов ще бъде трансфериран в Лудогорец, а двата клуба преговарят за възможността в Ботев под наем да се завърне Жоао Пауло.

Договорът на Панов с Ботев изтича в края на текущия шампионат. Неподписването на нов такъв по всяка вероятност е причината за изненадващия трансфер. В същото време Лудогорец няма нужната конкуренция на бековете и явно националният състезател е попаднал в полезрението на Димитър Димитров – Херо.

23 КОМЕНТАРИ

  1. Толкова шумпени с буферско-циганска кръв ,манталите и битие са налазили форума, че за мен като бвл човек БОТЕВИСТ И КАНАР е да кажа скромно – буфери да ви го начукам!!!

  2. 2
    1

    На 01.03 ще играе ли или още сега си го взимат?

  3. 14
    15

    оСега ще има да връщаме за подарените купи и авантата Лига Европа ..
    ЯСНО Е КАТО БЯЛ ДЕН САТЕЛИТ НА ЛУДОГОРЕЦ СМЕ!

    • Ясно е като бял ден, че си голям Локо дебил и не знаеш, че майка ти гуха страхотно на фона купте, които не ти давт покой. Кретен те е направил и кретен ще си останеш помияр от Лаута!

  4. 15
    22

    Ботев е в затруднение. Шиши намали драстично парите. И хоп, на помощ се притича сателитния брат. Също като с Пауло, който не помириса терен при зелените. Че даже и сте ни го върнат сега….
    Значи наистина сме им сателит! Повръща ми се!!!
    А истинския пробем в Киров – некадърно треньорче на което всички му разбраха тактичката…

    • 6
      2

      Така те искам. Цял живот да се правиш на ботевист. Цял живот комплексар. Гадно, нали?

  5. 15
    11

    Неееее, ние не сме сателит на Лудогорец. Хич!!

  6. 15
    3

    Ivan Iotkov da kaje kude sa parite ot liga evropa, Ludogorets, tv prava i drugite prihodi v poslednite 5 meseca? Zashto v kluba nqma pari? Zashto na dostavchicite ne se plashta? Zashto na opredeleni slujiteli ot kluba bqha vdignati zaplatite a na drugi ne? Koga shte spresh da lujesh horata?

  7. 15
    6

    Цецо, благодарим ти за сърцатата игра! Успех!

  8. 21
    2

    Новината за този трансфер е меко казано разочароваща, предвид, че Панов е един от най-полезните ни и перспективни играчи. И тук идва въпросът защо, след като млад и много стойностен футболист се знае, че е с изтичащ договор, се чака последния момент (половин година преди изтичане на договора му) да му се предложи да преподпише?

    • 10
      2

      Изобщо не е изненада трансфера на Панов. Защо беше върнат Филип? Защото се знаеше, че Цецо не е с продължен договор и чака изгодна оферта. По-долу колегата е близо със сумата – 6-7 000 евра заплата там. Сега отива в делиормана с трансферна сума, а лятото ще е без пари за Ботев. Нека да му пожелаем успех и да е жив и здрав.

      • 4
        1

        30 000 . голем трансфер за национал.
        Ама и това е нещо при положение, че не искаше да подпише но криеха този факт. Ще има още.

  9. 18
    6

    Предлагат му 12 000 лв. заплата и голяма сума на ръка. За съжаление не може да си го позволим.

  10. 15
    30

    След подарените ни купи от Лудогорец, този “изненадващ” и бърз трансфер изобщо не ме учудва. Явно всичко се решава на кафе в “Авеню” между Молива и Петричев. Жалко, че сме подлоги точно на този турски клуб.

    • 22
      8

      Защо се унижаваш да се правиш на ботевист? Нямаш ли чст и достойнсто? Хубава работа, ама…

      • 6
        1

        На сестра ти катеричката ощастивлявам тъпак

  11. 25
    6

    След Тошо Цецо е най- качествения футболист в Ботев!
    Това е тъп трансвер

    • А Ами и Тошко му остана да изиграе няколко мача и да направи трансфер а и му сеполага

  12. 12
    32

    Братска турска далавера. Предстои мач между двата ортака. Ще бъде много интересно какво ще се разберат и как ще изиграят спектакъла. Абе цирка ще е голям. От сега съм се заредил с пуканки.

Коментарите са затворени